Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='deer_1987']No wiem ze nie jest 100% ale zawsze fajnie miec jakis punkt odniesienia. my nie wiemy ile lat ma niunia...[/QUOTE]Ale tak chociaż mniej więcej wiecie. Niunia to kundelek, więc powinna długo żyć :)

Posted

[quote name='Izabela124.']No to zapraszam do siebie :) Bo raczej na wystawy nie jeżdżę z Bobim[/QUOTE]
Moja mama bardzo chciałaby zobaczyc Białystok, więc może za rok tam pojedziemy - będzie jakaś szanska spotkania się, jeżeli będzie dobry termin? :)

Posted

[quote name='gordonowa']Moja mama bardzo chciałaby zobaczyc Białystok, więc może za rok tam pojedziemy - będzie jakaś szanska spotkania się, jeżeli będzie dobry termin? :)[/QUOTE]To i przy okazji Suwałki będziecie mogli zwiedzić :) Jeśli tam zawitacie to dojadę :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jestem dla niego dobra :eviltong:
Nie mam zamiaru umierać :diabloti:
No taka właśnie jestem :lol::loveu:
Boże, weź zrób sobie test ciążowy:cool3:
Zmieniłam zdanie i jednak wolę go zrealizować z Tobą:loveu:[/QUOTE]

Czasami :diabloti:
Masz jakiś eliksir nieśmiertelności?:cool3:
Ehe.....
Po co, przecież wszystko jasne :lol:
No myślę :loveu::loveu: wiedziałam, że tak będzie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Aż taka duża rozbieżność?[/QUOTE]
No bo ciezko cokolwiek powiedziec.. szpital w malmö sie "uparl" za ona z 2005 a to nie moze byc prawda bo wtedy by miala 5 lat czyli do nas jako 2 letnia suka przyjechala.. a jak do nas przyjechala to miala conajmniej 5...

Posted

[quote name='agaciaaa']Czasami :diabloti:
Masz jakiś eliksir nieśmiertelności?:cool3:
Ehe.....
Po co, przecież wszystko jasne :lol:
No myślę :loveu::loveu: wiedziałam, że tak będzie :loveu::loveu:[/QUOTE]Zawsze :eviltong:
Tak, postanowiłam zostać wampirem ha ha :diabloti:
Ale tak dla pewności, bo muszę być pewna, że zostanę chrzestną :lol:
No bo jak mogłabym inaczej postąpić:loveu: Dla Ciebie wszystko :loveu:

[quote name='deer_1987']No bo ciezko cokolwiek powiedziec.. szpital w malmö sie "uparl" za ona z 2005 a to nie moze byc prawda bo wtedy by miala 5 lat czyli do nas jako 2 letnia suka przyjechala.. a jak do nas przyjechala to miala conajmniej 5...[/QUOTE]Każy mówi inaczej, tak to jest z wetami

Posted

[quote name='Izabela124.']Zawsze :eviltong:
Tak, postanowiłam zostać wampirem ha ha :diabloti:
Ale tak dla pewności, bo muszę być pewna, że zostanę chrzestną :lol:
No bo jak mogłabym inaczej postąpić:loveu: Dla Ciebie wszystko :loveu:[/QUOTE]

I czego kłamiesz? :diabloti:
A no tak, mówiłaś mi przecież :lol:
Nie chrzestną tylko matką, ja tylko urodzę :diabloti:
To będą niezapomniane chwile :loveu::loveu: Nie będziesz żałować :loveu:

Jaka piękna i elegancka moja Izunia :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']I czego kłamiesz? :diabloti:
A no tak, mówiłaś mi przecież :lol:
Nie chrzestną tylko matką, ja tylko urodzę :diabloti:
To będą niezapomniane chwile :loveu::loveu: Nie będziesz żałować :loveu:

Jaka piękna i elegancka moja Izunia :loveu:[/QUOTE]Nie kłamię :eviltong:
Ciebie też przemienię :lol::loveu:
Ej, ale ja sie na to nie zgodziłam, nie lubie dzieci, mogę tylko Sarę przygarnąć :eviltong: Ewentualnie możemy zostać parą i razem je wychowywać:diabloti::diabloti::diabloti:
No mam nadzieję :loveu: I będziesz musiała mnie wszystkiego nauczyć:cool3:
Czasem ubieram się jak człowiek:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie kłamię :eviltong:
Ciebie też przemienię :lol::loveu:
Ej, ale ja sie na to nie zgodziłam, nie lubie dzieci, mogę tylko Sarę przygarnąć :eviltong: Ewentualnie możemy zostać parą i razem je wychowywać:diabloti::diabloti::diabloti:
No mam nadzieję :loveu: I będziesz musiała mnie wszystkiego nauczyć:cool3:
Czasem ubieram się jak człowiek:evil_lol:[/QUOTE]

Nieee nie rób tego, ja nie chcę żyć wiecznie :shake:
Ja też nie lubię dlatego oddam Tobie :diabloti: a Sary nie oddam, rozmyśliłam się :eviltong:
Oooo to jest świetny pomysł, genialny!!! :loveu: od razu dwójeczkę sobie zróbmy, ok?:loveu:
Jak ja sama zielona :diabloti: :evil_lol:
Czasem hehehe :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nieee nie rób tego, ja nie chcę żyć wiecznie :shake:
Ja też nie lubię dlatego oddam Tobie :diabloti: a Sary nie oddam, rozmyśliłam się :eviltong:
Oooo to jest świetny pomysł, genialny!!! :loveu: od razu dwójeczkę sobie zróbmy, ok?:loveu:
Jak ja sama zielona :diabloti: :evil_lol:
Czasem hehehe :evil_lol:[/QUOTE]Nawet ze mną byś nie chciała?:-(
Widzisz, pod tym względem jesteśmy takie same. Czasem dobrze być biseksualną:lol:
Zgadzam się, ale na dwójeczkę szczeniaczków:evil_lol::loveu:
Buhahaha czasem potrafisz mnie rozśmieszyć:lol: Żebyś jeszcze trochę wypiła to byś mi wszystko wyśpiewała jak na spowiedzi:diabloti:
Nawet często, jak idę do galerii to ładnie się ubieram :evil_lol: Wiesz, teraz takie czasy:lol:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]elegantka :cool3:

nie lubię zakupów, nie lubię się stroić dlatego w zasadzie tak samo wyglądam z psem w lesie jak poruszając się po mieście :) wygoda ponad wszystko ;):evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Izabela124.']Nawet ze mną byś nie chciała?:-(
Widzisz, pod tym względem jesteśmy takie same. Czasem dobrze być biseksualną:lol:
Zgadzam się, ale na dwójeczkę szczeniaczków:evil_lol::loveu:
Buhahaha czasem potrafisz mnie rozśmieszyć:lol: Żebyś jeszcze trochę wypiła to byś mi wszystko wyśpiewała jak na spowiedzi:diabloti:
Nawet często, jak idę do galerii to ładnie się ubieram :evil_lol: Wiesz, teraz takie czasy:lol:[/QUOTE]

No z Tobą to oczywiście :loveu: ale jakbyś mnie zostawiła to jak miałabym żyć wiecznie bez Ciebie, przecież to by było gorsze niż piekło :shake:
No dobrze, dobrze, dlatego jesteśmy prawda :lol:
W sumie to lepszy pomysł, ale co z tym, które już jest w drodze? :roll:
Hahahaha jasne, nie ma czego wyśpiewywać :diabloti:
No wiesz co, i Ty mi wmawiasz, że ze mną będzie ten pierwszy raz.... a do galerii chodzisz wystrojona.... :shake:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]elegantka :cool3:

nie lubię zakupów, nie lubię się stroić dlatego w zasadzie tak samo wyglądam z psem w lesie jak poruszając się po mieście :) wygoda ponad wszystko ;):evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]No ja tak samo, tylko z tą różnicą, że źle ubrana nawet do lasu nie pójdę ha ha No chyba, ze jestem drugi dzień po imprezie to lepiej mnie wtedy nie widzieć:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']No z Tobą to oczywiście :loveu: ale jakbyś mnie zostawiła to jak miałabym żyć wiecznie bez Ciebie, przecież to by było gorsze niż piekło :shake:
No dobrze, dobrze, dlatego jesteśmy prawda :lol:
W sumie to lepszy pomysł, ale co z tym, które już jest w drodze? :roll:
Hahahaha jasne, nie ma czego wyśpiewywać :diabloti:
No wiesz co, i Ty mi wmawiasz, że ze mną będzie ten pierwszy raz.... a do galerii chodzisz wystrojona.... :shake:[/QUOTE]Kochanie, nigdy Cię nie zostawię :loveu: Tylko nienawidzę zdrad, więc będziesz musiała się mieć na baczności:cool3:
Wiem co zrobimy z tym co jest w drodze. Ciąże donosisz, a potem sprzedamy Niemcom ha ha Oni dobrze za takie małe dzieci płacą:diabloti: ( nie żebym kiedyś korzystała z ich usług, ale tak słyszałam)
No tak prawdę mówiąc to chyba już wszystkie info z Ciebie wyciągnęłam:evil_lol:
No to co, że chodzę wystrojona, ale TYLKO chodzę ;)
A wiesz co Ci powiem? Jem arbuza, tego na którego ostatnio miałaś ochotę :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Kochanie, nigdy Cię nie zostawię :loveu: Tylko nienawidzę zdrad, więc będziesz musiała się mieć na baczności:cool3:
Wiem co zrobimy z tym co jest w drodze. Ciąże donosisz, a potem sprzedamy Niemcom ha ha Oni dobrze za takie małe dzieci płacą:diabloti: ( nie żebym kiedyś korzystała z ich usług, ale tak słyszałam)
No tak prawdę mówiąc to chyba już wszystkie info z Ciebie wyciągnęłam:evil_lol:
No to co, że chodzę wystrojona, ale TYLKO chodzę ;)
A wiesz co Ci powiem? Jem arbuza, tego na którego ostatnio miałaś ochotę :lol:[/QUOTE]

Taaa zawsze tak mówicie, a potem dupa :shake: :eviltong: ale przecież jesteśmy bi, więc po jednym facecie chyba możemy mieć oprócz siebie? :diabloti: Tylko z kobietami się nie będziemy zdradzały :lol:
Haha świetny pomysł i kasa będzie na rozpoczęcie wspólnego życia :lol:
Taaa jakoś sobie nie przypominam :cool3:
Ja doskonale wiem, po co młode dziewczyny chodzą do galerii...:shake:
Wredna małpa, ja też chce!:roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']Taaa zawsze tak mówicie, a potem dupa :shake: :eviltong: ale przecież jesteśmy bi, więc po jednym facecie chyba możemy mieć oprócz siebie? :diabloti: Tylko z kobietami się nie będziemy zdradzały :lol:
Haha świetny pomysł i kasa będzie na rozpoczęcie wspólnego życia :lol:
Taaa jakoś sobie nie przypominam :cool3:
Ja doskonale wiem, po co młode dziewczyny chodzą do galerii...:shake:
Wredna małpa, ja też chce!:roll:[/QUOTE]Ja co mówię to to robię ;) O mnie możesz być spokojna.
No nie wiem, tą kwestię trzeba jeszcze jakoś ugadać. Na pewno mogłybyśmy mieć jednego na spółkę:lol:
Widzisz, czasem mam dobre pomysły :p
O to jednak masz coś jeszcze przede mną do ukrycia?:cool3::diabloti:
Ale ja już jestem za stara na takie zarabianie, z resztą brzydziłabym się fuj, tak ze starym facetem:shake:
To przyjeżdżaj do mnie, zostawię Ci trochę:loveu:
A tak na marginesie to podeślij mi linka do Kropki (chyba nie pomyliłam imion)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja co mówię to to robię ;) O mnie możesz być spokojna.
No nie wiem, tą kwestię trzeba jeszcze jakoś ugadać. Na pewno mogłybyśmy mieć jednego na spółkę:lol:
Widzisz, czasem mam dobre pomysły :p
O to jednak masz coś jeszcze przede mną do ukrycia?:cool3::diabloti:
Ale ja już jestem za stara na takie zarabianie, z resztą brzydziłabym się fuj, tak ze starym facetem:shake:
To przyjeżdżaj do mnie, zostawię Ci trochę:loveu:
A tak na marginesie to podeślij mi linka do Kropki (chyba nie pomyliłam imion)[/QUOTE]

No powiedzmy, że Ci wierzę, w końcu Ty jesteś wyjątkowa :loveu:
No w ostateczności może być jeden, ale ja wybieram :diabloti:
Oczywiście, mam całe mnóstwo sekretów i tajemnic :diabloti:
Młodzi też się trafiają, nie przesadzaj :eviltong:
Nie mogę, muszę iść umyć samochód :lol:
Ooo, pamiętasz o Kropce :cool3: ale to chyba na trzeźwo Ci mówiłam :eviltong:
Kropeczka nie ma swojego wątku, ale jest na zbiorczym wątku psów pod opieką Pipi:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-%21-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie%21%21%21-%28Posty-inf.-1-6%29"]http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-%28Posty-inf.-1-6%29[/URL]

Posted

[quote name='agaciaaa']No powiedzmy, że Ci wierzę, w końcu Ty jesteś wyjątkowa :loveu:
No w ostateczności może być jeden, ale ja wybieram :diabloti:
Oczywiście, mam całe mnóstwo sekretów i tajemnic :diabloti:
Młodzi też się trafiają, nie przesadzaj :eviltong:
Nie mogę, muszę iść umyć samochód :lol:
Ooo, pamiętasz o Kropce :cool3: ale to chyba na trzeźwo Ci mówiłam :eviltong:
Kropeczka nie ma swojego wątku, ale jest na zbiorczym wątku psów pod opieką Pipi:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-%21-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie%21%21%21-%28Posty-inf.-1-6%29"]http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-%28Posty-inf.-1-6%29[/URL][/QUOTE]Nie ma innej opcji, musisz mi wierzyć, zaufanie to podstawa związku :lol:
No spoko, mogę na taki układ iść, ale z moim zdaniem też musisz się liczyć ;)
W takim razie kiedyś chętnie ich wysłucham:lol:
Nie wiem :diabloti: Ale widzę, że Ty jesteś poinformowana ha ha
Przecież Ty nie masz samochodu?:crazyeye:
Kotku, ja wszystko doskonale pamiętam:cool3: A tego to nie wiem he he
Jeju, ona naprawdę jest super. :loveu::loveu::loveu:W takim razie jak już będziemy razem to możemy ją adoptować, ja będę miała Bobika, grzywka i szetlanda, no i Ty jeszcze Sarę i tyle psów nam wystarczy:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']No ja tak samo, tylko z tą różnicą, że źle ubrana nawet do lasu nie pójdę ha ha No chyba, ze jestem drugi dzień po imprezie to lepiej mnie wtedy nie widzieć:evil_lol:
[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]niby też nie chodzę źle ubrana to znaczy na pewno nie brudna, dziurawa [/B](choć to zależy od danej rzeczy[/FONT][/COLOR]:evil_lol:[COLOR=Olive][FONT=Georgia] )[B] itd. po prostu ja się nie ubieram modnie bo nie lubię zakupów i rzadko dokupuję coś nowego :eviltong:
gdybym nie mieszkała w mieście to pewnie głównie chodziłabym w dresach i wyciągniętych t-shirtach bo tak jest najwygodniej ale jednak tutaj jest jakaś tam większa presja otoczenia
[/B][/FONT][/COLOR]