Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aa to tak... to autobusem jezdzisz?? ile masz dokładnie tam km z domu?? miejmy nadzieje ze miną szybko:) bedziesz pracowac? gdzie?? a ty masz niedługo urodziny nie? 9 dobrze pamietam??[/quote] Jadę około 2,5 godz. , ale to zalezy, bo czasem się przedłuża Nie wiem gdzie jeszcze:eviltong: Tak, 10września:cool3: Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 aha to nie aż tak długo.. zalezy od korków:) aha:evil_lol: hehe:) no to blisko bylam:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha to nie aż tak długo.. zalezy od korków:) aha:evil_lol: hehe:) no to blisko bylam:evil_lol:[/quote]I zależy jak długo ludzie wsiadają:eviltong: No bliziutko A co tam u ciebie jeszcze słychować? Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 aha:evil_lol: no tak myslałam czy 9czy 10 ale obstawiłam na 9:evil_lol: hehe:) a u mnie stara bida:evil_lol: jakos leci powinnam sie na fizyke nauczyc:evil_lol: a co u ciebie jeszcze? dzisiaj jakos dłuzej na kompie jestes:D Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha:evil_lol: no tak myslałam czy 9czy 10 ale obstawiłam na 9:evil_lol: hehe:) a u mnie stara bida:evil_lol: jakos leci powinnam sie na fizyke nauczyc:evil_lol: a co u ciebie jeszcze? dzisiaj jakos dłuzej na kompie jestes:D[/quote]Bardzo bliziutko Ja muszę jeszcze z polaka odrobic Bo dziś jeszcze wszyscy do bursy nie prztjechali, niektórzy jutro rano:eviltong: Quote
ewka i haker Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 iza jakie slownictwo do bursy hahah Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='ewka i haker']iza jakie slownictwo do bursy hahah[/quote]Bo to bursa szkolna jest:diabloti::cool3::eviltong: Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Bardzo bliziutko Ja muszę jeszcze z polaka odrobic Bo dziś jeszcze wszyscy do bursy nie prztjechali, niektórzy jutro rano:eviltong:[/quote] nom:) to musze zapamietac ze 10 najwyzej złoze ci zyczania dzien wczesniej:) hehe:) ja musze wzorów sie nauczyc ale prawie umiem:eviltong: aa:) a macie wyznaczony czas siedzenia na kompach??:cool3: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:) to musze zapamietac ze 10 najwyzej złoze ci zyczania dzien wczesniej:) hehe:) ja musze wzorów sie nauczyc ale prawie umiem:eviltong: aa:) a macie wyznaczony czas siedzenia na kompach??:cool3:[/quote]NNie zapomniesz:eviltong: Nie, ale długo nie da rady siedzieć, bo każdy chce wejśc Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no mam nadzieje:D ale pewnie niektórzy siedza długo i wisi im to że ktos inny chce wejsc:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zlotowe :multi: piekne pieseczki...pewnie się powtarzam ;) ale to nic... :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Czytam i czytam i nie mogę się ogarnąc...:oops: Gdzie Ty wybyłaś??[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Iza, wiesz już gdzie jest Grodno? :diabloti: Quote
Wyjątek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='ewka i haker']iza jest w Internacie(BURSIE)[/quote] [COLOR=RoyalBlue][B]Nie no tyle to wiem :p;)[/B][/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witanko :multi:. Niestety poniedziałkowo... Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej Izuś. Jak dzisiejsze lekcje minęły? ;) 3maj się :cool3: Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no mam nadzieje:D ale pewnie niektórzy siedza długo i wisi im to że ktos inny chce wejsc:evil_lol:[/quote]Hehe no jasne [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zlotowe :multi:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]piekne pieseczki...pewnie się powtarzam ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale to nic... :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote]Eeee powtarzaj się:evil_lol: [quote name='Wyjątek'][COLOR=royalblue][B]Czytam i czytam i nie mogę się ogarnąc...:oops: Gdzie Ty wybyłaś??[/B][/COLOR][/quote]Do techniukum weterynaryjnego w Łomży do bursy szkolnej:diabloti: [quote name='ewka i haker']iza jest w Internacie(BURSIE)[/quote]No właśnie:eviltong: [quote name='agaciaaa']Iza, wiesz już gdzie jest Grodno? :diabloti:[/quote]:oops: Zapomniałam sprawdzić:evil_lol: [quote name='Wyjątek'][COLOR=royalblue][B]Nie no tyle to wiem :p;)[/B][/COLOR][/quote];) [quote name='Klaudysiaczek']Witanko :multi:. Niestety poniedziałkowo...[/quote]Hejos [quote name='deer_1987']A Wy w szkole...[/quote]A ja dziś tylko 3 lekcje miałam:lol: [quote name='gordonowa']Hej Izuś. Jak dzisiejsze lekcje minęły? ;) 3maj się :cool3:[/quote]Hejos A fajnie było, mieliśmy tylko 3 lekcje potem powinniśmy jechać na 4godziny na praktyki, ale se uciekliśmy hehe Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ohohoho, wagarowiczka :cool3: Jak wysoka kara was spotka ? :D :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='gordonowa']Ohohoho, wagarowiczka :cool3: Jak wysoka kara was spotka ? :D :evil_lol::evil_lol:[/quote]Hehe Mam nadzieję, że żadna:evil_lol::eviltong: Quote
Wyjątek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Nie wagaruj! Dobrym wetem masz zostać! :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=royalblue][B]Nie wagaruj! Dobrym wetem masz zostać! :diabloti:[/B][/COLOR][/quote]Hehe Jeszcze mam 4lata:eviltong::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 OJ takich rzeczy nie puszczają płazem :evil_lol: No właśnie, nie opuszczaj praktyk bo potem będziesz złym wetem i na życie nie zarobisz:evil_lol: Pomyśl, kiedyś na dogo będą pisać : Ooooo nie! Błagam cię nie idź do tej wetki Izabeli G. bo nic nie umie :evil_lol::evil_lol: he he he :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [COLOR=Purple][B]witajcie Bobiki, przyszłe weterynarze :multi: czy Bobik zostanie Twoim asystentem? :cool3: pozdrawiamy wakacyjnie znad morza :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts