Rahl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 weź mi prześlij na pw zdjęcie tej skarpetki bo musze sie upewnić czy to na pewno ta :evil_lol:. [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9610.jpg[/url] dziękuję :shake::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='gordonowa']weź mi prześlij na pw zdjęcie tej skarpetki bo musze sie upewnić czy to na pewno ta :evil_lol:. [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9610.jpg[/URL] dziękuję :shake::evil_lol:[/quote]Na pewno twoja, bo nikt inny nie zgubił:eviltong: Teraz nie dam rady zrobic, bo zaraz wyjeżdżam Haha co ty robiłaś z tym okiem?:lol::cool3: Quote
Dozia_13 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Hej... :buzi: Fotki są świetne... :loveu: Iza moze wrzucisz te foty na photobucket i u mnie wkleisz te foty co ci zostały... :) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [CENTER][B]Ja już dziewczyny wyjeżdzam, moze dziś wpadnę od Karoliny:bye: [/B][/CENTER] Quote
Rahl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Ja już dziewczyny wyjeżdzam, moze dziś wpadnę od Karoliny:bye: [/B][/CENTER] [/quote] Miłej (:evil_lol::evil_lol:) nauki :loveu::loveu: Quote
baffi2 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [QUOTE] [I] Napisał [B]gordonowa[/B] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10801823#post10801823"][IMG]http://dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [SIZE=2][COLOR=Black]Ps: wzięłaś moją skarpetkę?[/COLOR][/SIZE][/I] [/QUOTE]Ta brudna skarpetka ktora znalazlam za szafką byla zajebista:evil_lol: [quote name='gordonowa'] [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9610.jpg[/URL] dziękuję :shake::evil_lol:[/quote] zezol :eviltong: Quote
Sweet Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :( juz pojechałas sobie:( super fotki:D:D czekamy na nastepne jak bedziesz na dogo:) mam nadzieje ze niebawem:) Quote
C&B Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Wstyd , wstyd tyle nas czasu tu nie było... Czekamy na nowe fotki... Quote
ewka i haker Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 super foteczki zycze ci milej nauki tez bym chciala do takiego technikum ale coz czekamy na reszte fotek Quote
M&T Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 hejka Izuś :loveu: oo, czyżbyś już wyjechała? :placz: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hej :multi::multi::loveu: tutaj znów fotów a fotów :multi::loveu: dawać więcej i więcej i więcej .... :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rahl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='baffi2']Ta brudna skarpetka ktora znalazlam za szafką byla zajebista:evil_lol: zezol :eviltong:[/quote] Ale ja do cholibki nie jestem pewna czy to moja skarpetka :-( :evil_lol: Za szafą :crazyeye:? Żaden zezol :eviltong::eviltong: Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 zlot potem dzialka chyba a teraz calkiem szkola..dlugo sie nia nie naciesylismy.. Quote
Dozia_13 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Iza do mnie dzwoniła... Mówiła, że ma fajne dziewczyny w pokoju 2 sie z nia beda uczyly... Iza mowila ze jak jej mama zobaczyla wronki to powiedziala ze ja zabierze hehe jutro mamy isc na zakupy bo Iza duzo rzeczy zapomniala... I pewnie wpadniemy do mnie i na kompa Iza wejdzie to wam wszystko opowie... :) Quote
Izabela124. Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Hej dziewczyny, tak jestem w internacie, fajnie jest, nie jest tak zle, fajne dziewczyny poznalam, tesknie za Bobisiem :( ale w piatek go zobacze, fajnie sobie tu balujemy hehe niedlugo bede miala laptopa to bede czesciej zagladala, bo na Karoliny`cieazko sie picsze hehe pozdrawiam was Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 hej izuś:):) heh:) to fajnie ze jest fajnie:) jak bedziesz miała swojego to masz nam dac reszte zdjec ze zlotu u jakies z internatu nam pokaz jak żyjesz:):) Quote
taxelina Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no to wracaj ze swoim laptopem :D jak czesc bedziesz bobika odwiedzac? w sumie ty sie nim glownie zajmowalas, to kto sie teraz zajmuje`? Quote
baffi2 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [QUOTE] jak czesc bedziesz bobika odwiedzac? w sumie ty sie nim glownie zajmowalas, to kto sie teraz zajmuje`?[/QUOTE] wlasnie ja sobie tego nie wyobrazam... zostawiac swojego jedynego ukochanego psa na 5 dni Quote
agaciaaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hej Iza, trzymaj sie tam w tym internacie no i badz grzeczna :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Hej... wiecie co Iza ma czas tylko po szkole poszłyśmy do niej do internatu baba mnie wywaliła, a jej i jej kol nie pozwoliła już wyjść... :angryy: Ogólnie to ma fajnie tam tyle ludzi pokoje też ma fajne, a te dziewczyny z jej pokoju takie grzeczne hehe. a co do tej grzeczności to bym nie była taka pewna:diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Dozia_13']Ijutro mamy isc na zakupy bo Iza duzo rzeczy zapomniala... [/quote] hehe skąd ja to znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej Internautko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts