basia bonnie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Haha właśnie ogladam i czytam fotoblog ze zlotu buhaha ale fajnych rzeczy sie dowiedziałam, że ostatniej nocy spałam na łąwce i ledwo na oczy widziałam hahha:evil_lol::evil_lol:[/quote] Przynioslas Twoja koldre, dalas mi pol i zasnelas mi na kolanach:diabloti: ale dalej nie wiem co bylo bo obudzilam sie juz w swoim domku:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Izabela124.'] Ojojoj jak będziecie niegrzeczne to od was uciekne:diabloti:[/quote] Buchniemy od kogoś ringówkę i Cię zwiążemy :eviltong: tak na powitanie :p Quote
Izabela124. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='basia bonnie']Przynioslas Twoja koldre, dalas mi pol i zasnelas mi na kolanach:diabloti: ale dalej nie wiem co bylo bo obudzilam sie juz w swoim domku:lol:[/quote]Hejka A to akurat pamietam:diabloti: [quote name='xxSweetGirl93xx']aa:) to ten sweetaśny:D:D hehe:)[/quote]Niom [quote name='Czarna_Owieczka']Buchniemy od kogoś ringówkę i Cię zwiążemy :eviltong: tak na powitanie :p[/quote]Haha a to dobre:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Iza przyszla :multi::multi:[/quote]:eviltong: A tak wogle to wybaczcie, zę narazie do was nie zagladam, ale muszę nadrobic zlotowy watek:evil_lol::eviltong: Quote
Cavy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060415.jpg[/IMG] [/quote] Obróżka z Hilton'a? :cool3: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 tak ta gejowska obrózke bobika to z hiltona:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Iza wróciła i już strony lecą w zastraszającym tempie :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Iza wróciła i już strony lecą w zastraszającym tempie :evil_lol:[/quote] dosłownie to samo chciałam napisać :D Quote
Czarna_Owieczka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Izabela124.'] Haha a to dobre:evil_lol:[/quote] Wolisz zamknięcie w kennelu? :razz: wygodne i ile wolnej przestrzeni :lol: Quote
jonQuilla Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no w końcu jesteś !!! w końcu mogę spokojnie przyjść bez obaw że nie zostanę nazwana spamerką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi: super że już wróciłaś :calus::calus: a w sumie że Twój komputer wrócił :eviltong::eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
M&T Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hej, Izaaaaa :multi::multi: wróciłaś, i już spamują :shake::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]chyba się zamknę w sobie :placz::placz: wystarczy że ja post napisałam i znów zarzut że spam :roll::roll::roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Cavy']Obróżka z Hilton'a? :cool3:[/quote]No A ty to kto, bo ja cię nie znam:evil_lol::lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']tak ta gejowska obrózke bobika to z hiltona:evil_lol:[/quote]:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='agaciaaa']Iza wróciła i już strony lecą w zastraszającym tempie :evil_lol:[/quote] [quote name='gordonowa']dosłownie to samo chciałam napisać :D[/quote]Ej no jak mnie nie było to niedobrze jak jestem też niedobrze, chyba zamnknę się w sobie:placz::evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Wolisz zamknięcie w kennelu? :razz: wygodne i ile wolnej przestrzeni :lol:[/quote]No jasne, ze nie:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no w końcu jesteś !!! w końcu mogę spokojnie przyjść bez obaw że nie zostanę nazwana spamerką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi: super że już wróciłaś :calus::calus: a w sumie że Twój komputer wrócił :eviltong::eviltong: [/B][/FONT][/COLOR][/quote]HEjos kochaniutka, a wiesz, ze już koniec wakacji a ty jeszcze do mnie nie wpadłaś:placz::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='M&T']hej, Izaaaaa :multi::multi: wróciłaś, i już spamują :shake::diabloti:[/quote]Hejos [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]chyba się zamknę w sobie :placz::placz: wystarczy że ja post napisałam i znów zarzut że spam :roll::roll::roll: [/B][/FONT][/COLOR][/quote]Ja cię i tak kocham:loveu: [quote name='M&T']spokojnie, ty jesteś niewinna :evil_lol:[/quote]I cię też:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Izabela124.'] HEjos kochaniutka, a wiesz, ze już koniec wakacji a ty jeszcze do mnie nie [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops::oops: wstyd mi... ale będzie jeszcze dużo okazji :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.'] Ja cię i tak kocham:loveu: [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: ja Ciem Też :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops::oops: wstyd mi... ale będzie jeszcze dużo okazji :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: ja Ciem Też :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]No trzymam za słowow:lol: Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [CENTER][B]Dobranoc wszystkim życzę:loveu: Jutro tzn. dziś:eviltong: dam fotki ze zlotu;) [/B][/CENTER] Quote
jonQuilla Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja też czekam na zlotowe zdjęcia :multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
M&T Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Izabela124.'] I cię też:loveu:[/quote] oo, cóż za zaszczyt mnie kopnął :loveu::loveu: :evil_lol: To czekamy na fotki :cool3: :multi::multi: Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hejka Izos :) [QUOTE] Ej no jak mnie nie było to niedobrze jak jestem też niedobrze, chyba zamnknę się w sobie:placz::evil_lol:[/QUOTE] Buuuuuuu :placz: Quote
Recommended Posts