Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='łapeczek']czemu ci sie nie chce ;[
ja bym poszla lubie takie impreski rodzinne ;][/QUOTE]

eee kiedys tez lubilam wesela ale teraz... nie dla mnie, za stara na to jestem :diabloti:
a tak na serio, to bedzie duzo osob ktorych lagodnie mowiac nie lubie i na dodatek znając niektórych to pewnie bic im sie zachce... i na dodatek to juz w ten piatek i na dodatek nie mam co nalozyc a nie chce mi sie po sklepach latac bo zakupow nie lubie na dodatek bedzie goraco na dodatek... za duzo wypisywania :roll: a tak ogolnie to nie lubie zastawów: ludzie + alkohol :shake:

Posted

oj to nieciekawie ;[
jak mam gdzies wyjsc to otwieram soja szafe patrze w nia i mowie sobie ze nie mam sie w co ubrac ;]
po chwili wpadam na genialny pomysl przejzenia szafy mamy ale i tam nic nie znajduje to ide do taty ciagne go do mojej szafy i mowie ze nie mam w co sie ubrac .... on mysli przez chwile a potem daje mi pieniazki na ciuszki ;] heheheh dobra jestem ;p

Posted

[quote name='łapeczek']oj to nieciekawie ;[
jak mam gdzies wyjsc to otwieram soja szafe patrze w nia i mowie sobie ze nie mam sie w co ubrac ;]
po chwili wpadam na genialny pomysl przejzenia szafy mamy ale i tam nic nie znajduje to ide do taty ciagne go do mojej szafy i mowie ze nie mam w co sie ubrac .... on mysli przez chwile a potem daje mi pieniazki na ciuszki ;] heheheh dobra jestem ;p[/QUOTE]

ja tam kase moge na ubranie wyciagnac bez problemu od ktoregos rodzica, ale nie chce mi sie pozniej lazic po sklepach :diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']ja tam kase moge na ubranie wyciagnac bez problemu od ktoregos rodzica, ale nie chce mi sie pozniej lazic po sklepach :diabloti:[/QUOTE]

a ja lubie maszerowc po skelpach ;]zwlaszcza po PLazie albo M1

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]coście tyle nagadali że musiałam cofać i cofać żeby zobaczyć Tusię i skoczki psychiczne :eviltong::eviltong:

Tusia faktycznie ślicznota :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek']a ja lubie maszerowc po skelpach ;]zwlaszcza po PLazie albo M1[/quote]

ja taz;D uwielbiam:loveu:
Po M1 owszem:D a w plazie nie byłam szczerze mówiąc:eviltong:

Posted

Iza, dzwoniła do mnie moja mama, że rozmawiała z Twoją mamą i że ustaliły że ktoś was przywiezie do nas ok 12 w nocy i że rano pojedziemy z moją mamą. czyli jedziesz na zlot :multi::multi::multi:

Posted

baffi: czyli iza jedzie do ciebie i razem jedziecie na zlot do sierakowa tak? czyli ja mam sama jechac z tatą ? czy do poznania was przywiezie twoja mama i jedziecie z nami?