łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hehe juz nie nazekaj ze tyle nagadalysmy jak bysmy nie gadaly to bys powiedziala ze pod twoja nieobecnosc nic sie nie dzialo ;] Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']czemu ci sie nie chce ;[ ja bym poszla lubie takie impreski rodzinne ;][/QUOTE] eee kiedys tez lubilam wesela ale teraz... nie dla mnie, za stara na to jestem :diabloti: a tak na serio, to bedzie duzo osob ktorych lagodnie mowiac nie lubie i na dodatek znając niektórych to pewnie bic im sie zachce... i na dodatek to juz w ten piatek i na dodatek nie mam co nalozyc a nie chce mi sie po sklepach latac bo zakupow nie lubie na dodatek bedzie goraco na dodatek... za duzo wypisywania :roll: a tak ogolnie to nie lubie zastawów: ludzie + alkohol :shake: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 oj to nieciekawie ;[ jak mam gdzies wyjsc to otwieram soja szafe patrze w nia i mowie sobie ze nie mam sie w co ubrac ;] po chwili wpadam na genialny pomysl przejzenia szafy mamy ale i tam nic nie znajduje to ide do taty ciagne go do mojej szafy i mowie ze nie mam w co sie ubrac .... on mysli przez chwile a potem daje mi pieniazki na ciuszki ;] heheheh dobra jestem ;p Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 tusia: musiałam isc juz niestety:( Łapeczek: moze bym tak gadała ale nie musiałabym tyle czytac:evil_lol: Quote
akodirka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']oj to nieciekawie ;[ jak mam gdzies wyjsc to otwieram soja szafe patrze w nia i mowie sobie ze nie mam sie w co ubrac ;] po chwili wpadam na genialny pomysl przejzenia szafy mamy ale i tam nic nie znajduje to ide do taty ciagne go do mojej szafy i mowie ze nie mam w co sie ubrac .... on mysli przez chwile a potem daje mi pieniazki na ciuszki ;] heheheh dobra jestem ;p[/QUOTE] ja tam kase moge na ubranie wyciagnac bez problemu od ktoregos rodzica, ale nie chce mi sie pozniej lazic po sklepach :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='akodirka']ja tam kase moge na ubranie wyciagnac bez problemu od ktoregos rodzica, ale nie chce mi sie pozniej lazic po sklepach :diabloti:[/QUOTE] a ja lubie maszerowc po skelpach ;]zwlaszcza po PLazie albo M1 Quote
jonQuilla Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]coście tyle nagadali że musiałam cofać i cofać żeby zobaczyć Tusię i skoczki psychiczne :eviltong::eviltong: Tusia faktycznie ślicznota :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 heheh nagadalysmy nagadalysmy ;] jak chcesz to sie przylacz bedzie jeszcze wiecej ;] Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']a ja lubie maszerowc po skelpach ;]zwlaszcza po PLazie albo M1[/quote] ja taz;D uwielbiam:loveu: Po M1 owszem:D a w plazie nie byłam szczerze mówiąc:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hehe to trzeba to nadrobic kiedy sie umowimy i pojedziemy sobie co ty na to ;] a ja mam blisko do M1 bo mieszkam na ratajach ;] Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza, dzwoniła do mnie moja mama, że rozmawiała z Twoją mamą i że ustaliły że ktoś was przywiezie do nas ok 12 w nocy i że rano pojedziemy z moją mamą. czyli jedziesz na zlot :multi::multi::multi: Quote
Martunia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ooo super. Jaka wspaniała wiadomość. :D Ale Iza musi się cieszyć. :multi: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 baffi: czyli iza jedzie do ciebie i razem jedziecie na zlot do sierakowa tak? czyli ja mam sama jechac z tatą ? czy do poznania was przywiezie twoja mama i jedziecie z nami? Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 juz jestem, a tu takie super wiesci! :multi: Quote
Sweet Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Łapeczek: nie o to chodzi :) tylko chce wiedziec jak jest i powiedziec wszystko tacie:):) Quote
tusia. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='łapeczek']jak tam zmywanie garow ???[/quote] juz na szczescie po :cool3: Quote
Recommended Posts