Ewa3 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Iza zabije Cie z Mama za te domowe foty:mad::diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Ewa3']Iza zabije Cie z Mama za te domowe foty:mad::diabloti:[/quote] Hihi ale nie ma na nich nic strasznego:eviltong: Daj mi linka do swojej galerii, bo gdzies mi z subcoś tam:eviltong::eviltong: wywaliło:shake: Quote
Martunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jakie śliczne psy i kot. :loveu: Bobiś jak się przygląda wszystkim z uwagą. :) Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ile psów:-o:loveu::loveu::loveu:i kot się nawet załapał! Super!:cool3: Quote
jamnicze Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 widzę, że wizyta bardzo udana. Beza jest śliczniutka :) Quote
jonQuilla Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zafociłaś znów :multi::multi: [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7496.jpg[/url] kicia rządzi swoim umaszczeniem :loveu::loveu::loveu: dzień dobry :loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Sweet Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 super fotki:):):D a co do paliwa to nie wiem ile:evil_lol: Quote
Ewa3 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi ale nie ma na nich nic strasznego:eviltong: Daj mi linka do swojej galerii, bo gdzies mi z subcoś tam:eviltong::eviltong: wywaliło:shake:[/quote] oj no ale wiesz o co chodzi:eviltong: w podpisie masz;p [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7496.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kicia rządzi swoim umaszczeniem :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] dzieki, to nasz Rufus kochany:loveu: [quote name='Rybka_39']Ile psów:-o:loveu::loveu::loveu:i kot się nawet załapał! Super!:cool3:[/quote] wiecie jak teraz pusto:lol: zostaly tylko moje 3 i jedna pudelka bardzo spokojna;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Biedny ten kotek... psy nie dają mu spokoju :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 a iza powiedz mi czy po zlocie w niedziele mamy cie zabrac do poznania czy jak? bo nie wiem jak wracasz? juz nie moge sie doczekac piątkowego spacerku:D idzie z nami jeszcze ania z maksem:D a o której masz pociąg do poznania w czwartek?? Quote
ewka i haker Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 a ja raczej nie pojde na spacer nie wiem kiedy bede chyba 3 Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:sępy [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7503.jpg[/url] witaj :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Heeej :loveu: .! ile psiaków :crazyeye:! cuuuuudowne :loveu: . a kot.. umaszczenie ma superowe! :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Kinia']A kiedy będzie reszta fotek?[/quote]Zaraz dam następną porcję [quote name='kaskaSz']Fajne fotki :lol:[/quote] [quote name='ewka i haker']hej super fotki ile psiakow i kotek:D[/quote]Dziękowac [quote name='Iza13']Widziałam fotki wszystkie, dawaj następne ; )[/quote]Zaraz będą [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Biedny ten kotek... psy nie dają mu spokoju :evil_lol:[/quote]Hihi on już przyzwyczajony [quote name='xxSweetGirl93xx']a iza powiedz mi czy po zlocie w niedziele mamy cie zabrac do poznania czy jak? bo nie wiem jak wracasz? juz nie moge sie doczekac piątkowego spacerku:D idzie z nami jeszcze ania z maksem:D a o której masz pociąg do poznania w czwartek??[/quote]Jeśli będziecie mogli to prosiłabym o zabranie Jutro mam pociąg o 4.29 [quote name='ewka i haker']a ja raczej nie pojde na spacer nie wiem kiedy bede chyba 3[/quote]Jak 3 to na spacerek jeszcze możemy pójśc [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:sępy [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7503.jpg[/URL] witaj :hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Witanko Aluś:loveu: [quote name='ewka i haker']witamy:D:D:d[/quote] [quote name='Martynia&Pusio']Heeej :loveu: .! ile psiaków :crazyeye:! cuuuuudowne :loveu: . a kot.. umaszczenie ma superowe! :loveu:[/quote]Hej dziewczyny Quote
Izabela124. Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Przyszlam zaprosic do nas na fotki :)[/quote]Zaraz do was zajrzę Quote
Pusiakowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Izabela124.']Zaraz do was zajrzę[/quote] czekamy .. :) Quote
Rahl Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [CENTER]Hej Iza :multi: Jak trwają przygotowania Bobika do zlotu :cool3::evil_lol:? [/CENTER] Quote
Izabela124. Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']czekamy .. :)[/quote];);) [quote name='Asia&gordonisko'][CENTER]Hej Iza :multi: Jak trwają przygotowania Bobika do zlotu :cool3::evil_lol:? [/CENTER] [/quote]Hej [CENTER][B]Już jestem spakowana, ale nie wiem czy wszystko wziełam:shake::shake: Bobika wymyłam, jego obroże, smycz i szelki również:evil_lol: Żeby wstydu nie było hehe A wiecie co, oszalałam dziś i sobie pępek przekułam:evil_lol: I pwoiem, ze nic nie bolało:multi: Trochę się bałam, ale nie warto było.[/B] [/CENTER] Quote
Rahl Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Izabela124.'];);) Hej [CENTER][B]Już jestem spakowana, ale nie wiem czy wszystko wziełam:shake::shake: Bobika wymyłam, jego obroże, smycz i szelki również:evil_lol: Żeby wstydu nie było hehe A wiecie co, oszalałam dziś i sobie pępek przekułam:evil_lol: I pwoiem, ze nic nie bolało:multi: Trochę się bałam, ale nie warto było.[/B] [/CENTER] [/quote] He he:) a u kogo bedziesz nocowac w Poznaniu? Nie bylo warto... przekluwac pepka :diabloti:? A my z Bardem dopiero zaczynamy przygotowania ;) Quote
Recommended Posts