basia bonnie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Z buta komputer i znów zacznie działać :diabloti: Quote
ewka i haker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 hej czekamy na ciebie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112202[/url] Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='basia bonnie']Z buta komputer i znów zacznie działać :diabloti:[/quote] Dokładnie, najprostsze metody są czasem najskuteczniejsze. :cool3: :evil_lol: Quote
LadyK Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [CENTER][quote name='Asia & Ginger']Dokładnie, najprostsze metody są czasem najskuteczniejsze. :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] na mój nie podziałało :eviltong::evil_lol:[/CENTER] Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [B][COLOR=darkorange]Cześć Bobikowe!:multi:[/COLOR][/B] Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [B][COLOR=darkorange]A ja mam wiadoość do odwiedzajacych galeryjke bestii :[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]POZDROWIENIA OD IZY:loveu:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorange]a wiecie co Wam powiem?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Iza jest dzielna izostała na noc z naszym kociakiem kubusiem:razz:[/COLOR][/B] Quote
Rahl Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=darkorange]A ja mam wiadoość do odwiedzajacych galeryjke bestii :[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]POZDROWIENIA OD IZY:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]a wiecie co Wam powiem?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Iza jest dzielna izostała na noc z naszym kociakiem kubusiem:razz:[/COLOR][/B][/quote] My ją również pozdrawiamy :loveu::loveu: Wspaniale :) Quote
ewka i haker Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 czekamy na IZe i bobika wejdzcie tu podnoscie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112202[/url] Quote
zuzolandia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 witaneczkooo kochana ;-) ....czekamyyy....... Quote
jonQuilla Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry wieczór :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pusiakowa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Bobikowa .. my sie za fotkami stenskinilismy ;) . Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bereczek :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selenne Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Witamy się razem z Sarunią! I zapraszamy, bo u nas portreciki Quote
Recommended Posts