Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']A potem bdziesz lysa od tych wszystkich chemikaljow:evil_lol::evil_lol: Bobis to lubi spac na moich kolankach jak siedze na kompiku:evil_lol::evil_lol:;)[/quote]

haha:P
mówi się trudno:P
najwyżej:P
wtedy kupie sobie peruke:D:D nie bede musiała za szampony tyle płacic:P i bede mogła wybrac sobie fryzure:D:D hehe:P
Kabi tez na kolanach lubi spac...
ostatio to cały dzien na mnie spał az mi nogi cierpły...;/

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj zazdraszczam ci tych wloskow, mi to po kpmpnaiu troche sie podkrecaja i maskara z nimi:shake::shake:[/quote]
Po kąpaniu mam dość proste, ale nie tak jak np. dzień po czy dwa ;)
Ale inna sprawa, ze mam dluuugsne wlosy ( prawie do posladkow :lol:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']haha:P
mówi się trudno:P
najwyżej:P
wtedy kupie sobie peruke:D:D nie bede musiała za szampony tyle płacic:P i bede mogła wybrac sobie fryzure:D:D hehe:P
Kabi tez na kolanach lubi spac...
ostatio to cały dzien na mnie spał az mi nogi cierpły...;/[/quote]Hihi no fakt na szmponach i na wodzie oszzcedzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asia&gordonisko']Po kąpaniu mam dość proste, ale nie tak jak np. dzień po czy dwa ;)
Ale inna sprawa, ze mam dluuugsne wlosy ( prawie do posladkow :lol:)[/quote]Ja to myje co dwa dni;) Ja tez milam dlugie, ale obcelam;) Zrob fotke i pokaz mi sie:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']
Ja to myje co dwa dni;) Ja tez milam dlugie, ale obcelam;) Zrob fotke i pokaz mi sie:cool3:[/quote]
Hihi na naszej-klasie są fotaski moje:lol:
Ja myje co tydzień, ale czasem częściej bo strasznie mam tłuste włosy:shake:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Hihi na naszej-klasie są fotaski moje:lol:
Ja myje co tydzień, ale czasem częściej bo strasznie mam tłuste włosy:shake:[/quote]Co tdzien?:crazyeye: Niezle, mi to po trzech dniach sie pzretluszczaja:shake: Wyslij mi na pw fotke;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi no fakt na szmponach i na wodzie oszzcedzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

No chociaż jakas oszczędnośc bedzie:D:D hih:):)

[quote name='Asia&gordonisko']Po kąpaniu mam dość proste, ale nie tak jak np. dzień po czy dwa ;)
Ale inna sprawa, ze mam dluuugsne wlosy ( prawie do posladkow :lol:)[/quote]

Nie no ale ci zazdroszcze:)
Proste i długie...
jejku:)
mi sie strasznie długie włosy podobają i proste to juz całkiem...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dobranoc:*:*

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']No chociaż jakas oszczędnośc bedzie:D:D hih:):)

Nie no ale ci zazdroszcze:)
Proste i długie...
jejku:)
mi sie strasznie długie włosy podobają i proste to juz całkiem...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dobranoc:*:*[/quote]Dobranoc kochanie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']No;) A wlosy masz imponujace:crazyeye::crazyeye:[/quote]
Hihi ;)
nahodowałam sobie to mam :eviltong: Ja tylko przycinam czasami sobie koncowki aby mi sie nie podwajaly.. kiedys mialam takie jeszcze dluzszee :cool3:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Hihi ;)
nahodowałam sobie to mam :eviltong: Ja tylko przycinam czasami sobie koncowki aby mi sie nie podwajaly.. kiedys mialam takie jeszcze dluzszee :cool3:[/quote]Dluzsz? No niezle:crazyeye:
[CENTER][B]Dobranoc wszystkim zycze;)[/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']Dluzsz? No niezle:crazyeye:
[CENTER][B]Dobranoc wszystkim zycze;)[/B]
[/CENTER]
[/quote]
Nooo kiedyś miałam za pośladki prawie a teraz mam troszku przed ;)

Ja też mówię powoli dobranoc, jutro o 6 do szkoly wstac trzeba :roll: I ma diagnoze z polaka, niemiecki ktorego nie lubie :shake: