Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']A potem bdziesz lysa od tych wszystkich chemikaljow:evil_lol::evil_lol: Bobis to lubi spac na moich kolankach jak siedze na kompiku:evil_lol::evil_lol:;)[/quote] haha:P mówi się trudno:P najwyżej:P wtedy kupie sobie peruke:D:D nie bede musiała za szampony tyle płacic:P i bede mogła wybrac sobie fryzure:D:D hehe:P Kabi tez na kolanach lubi spac... ostatio to cały dzien na mnie spał az mi nogi cierpły...;/ Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj zazdraszczam ci tych wloskow, mi to po kpmpnaiu troche sie podkrecaja i maskara z nimi:shake::shake:[/quote] Po kąpaniu mam dość proste, ale nie tak jak np. dzień po czy dwa ;) Ale inna sprawa, ze mam dluuugsne wlosy ( prawie do posladkow :lol:) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']haha:P mówi się trudno:P najwyżej:P wtedy kupie sobie peruke:D:D nie bede musiała za szampony tyle płacic:P i bede mogła wybrac sobie fryzure:D:D hehe:P Kabi tez na kolanach lubi spac... ostatio to cały dzien na mnie spał az mi nogi cierpły...;/[/quote]Hihi no fakt na szmponach i na wodzie oszzcedzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia&gordonisko']Po kąpaniu mam dość proste, ale nie tak jak np. dzień po czy dwa ;) Ale inna sprawa, ze mam dluuugsne wlosy ( prawie do posladkow :lol:)[/quote]Ja to myje co dwa dni;) Ja tez milam dlugie, ale obcelam;) Zrob fotke i pokaz mi sie:cool3: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] Ja to myje co dwa dni;) Ja tez milam dlugie, ale obcelam;) Zrob fotke i pokaz mi sie:cool3:[/quote] Hihi na naszej-klasie są fotaski moje:lol: Ja myje co tydzień, ale czasem częściej bo strasznie mam tłuste włosy:shake: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hihi na naszej-klasie są fotaski moje:lol: Ja myje co tydzień, ale czasem częściej bo strasznie mam tłuste włosy:shake:[/quote]Co tdzien?:crazyeye: Niezle, mi to po trzech dniach sie pzretluszczaja:shake: Wyslij mi na pw fotke;) Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi no fakt na szmponach i na wodzie oszzcedzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No chociaż jakas oszczędnośc bedzie:D:D hih:):) [quote name='Asia&gordonisko']Po kąpaniu mam dość proste, ale nie tak jak np. dzień po czy dwa ;) Ale inna sprawa, ze mam dluuugsne wlosy ( prawie do posladkow :lol:)[/quote] Nie no ale ci zazdroszcze:) Proste i długie... jejku:) mi sie strasznie długie włosy podobają i proste to juz całkiem...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc:*:* Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No chociaż jakas oszczędnośc bedzie:D:D hih:):) Nie no ale ci zazdroszcze:) Proste i długie... jejku:) mi sie strasznie długie włosy podobają i proste to juz całkiem...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc:*:*[/quote]Dobranoc kochanie:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Selket']Dobranocki :loveu: :loveu:[/quote]Dobranoc:loveu::loveu: My jeszcze chwilke posiedzimy;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']No to Iza już mnie widziałaś z fotencji ;)[/quote]No;) A wlosy masz imponujace:crazyeye::crazyeye: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']No;) A wlosy masz imponujace:crazyeye::crazyeye:[/quote] Hihi ;) nahodowałam sobie to mam :eviltong: Ja tylko przycinam czasami sobie koncowki aby mi sie nie podwajaly.. kiedys mialam takie jeszcze dluzszee :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hihi ;) nahodowałam sobie to mam :eviltong: Ja tylko przycinam czasami sobie koncowki aby mi sie nie podwajaly.. kiedys mialam takie jeszcze dluzszee :cool3:[/quote]Dluzsz? No niezle:crazyeye: [CENTER][B]Dobranoc wszystkim zycze;)[/B] [/CENTER] Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Dluzsz? No niezle:crazyeye: [CENTER][B]Dobranoc wszystkim zycze;)[/B] [/CENTER] [/quote] Nooo kiedyś miałam za pośladki prawie a teraz mam troszku przed ;) Ja też mówię powoli dobranoc, jutro o 6 do szkoly wstac trzeba :roll: I ma diagnoze z polaka, niemiecki ktorego nie lubie :shake: Quote
Magot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Bry wieczór;) Przepraszamy za tak długą nieobecność:roll::oops: Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam Bobisia śpioszka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cześć Iza :) widziałam Bobiczka szalejącego na filmiku :lol::lol: i foteczki też :loveu: Dobranoc :hand: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 witanko :razz: wstawac i z bobikiem na dwor :eviltong::diabloti: Quote
Tilia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Melduję sie z rana i pędzę nadrabiać zaległości w temacie (strasznie szybko się rozrasta!) :) Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witanko :) Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje, więc szybko Was przyszłam odwiedzić :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Fotki Bobika śpioszka są zajefajne. :cool3: :loveu: :p [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz1273.jpg[/URL] A tu jaką ma minkę. :cool3: :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts