Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Iza masz nk ??[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Właśnie :p[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ma , własnie znalazła i zaprosiłam :D[/QUOTE]Mam, ale w ogóle tam nie wchodzę, chyba z rok nie byłam :eviltong: Ale w takim razie zaraz wejdę he he Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 to musisz zaczac wchodzic codziennie bo Magda nie ma FB :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']to musisz zaczac wchodzic codziennie bo Magda nie ma FB :eviltong:[/QUOTE]Ha ha nie ma mowy, ja nie mam co tam robić :eviltong: No i nie mam Magdy w znajomych :eviltong: Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 To zaraz bedziesz miała :eviltong: i zdjęcie Kissa tam poproszę :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']To zaraz bedziesz miała :eviltong: i zdjęcie Kissa tam poproszę :eviltong:[/QUOTE] Może jutro wstawię :eviltong: Quote
łamAga Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 spoko , sie nie spieszy :eviltong: jaka Ty młodziutka jesteś :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']ma , własnie znalazła i zaprosiłam :D[/QUOTE] Ja też :) Quote
*Magda* Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Izabela124.']Ha ha nie ma mowy, ja nie mam co tam robić :eviltong: No i nie mam Magdy w znajomych :eviltong:[/QUOTE] To potwierdź zaproszenie ;) Quote
natija Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 heyka,widze,ze nk Wam sie przypomniala;) Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='dOgLoV']spoko , sie nie spieszy :eviltong: jaka Ty młodziutka jesteś :diabloti:[/QUOTE]A co, wyglądam na starszą? Wiem, że tak :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja też :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']To potwierdź zaproszenie ;)[/QUOTE] [quote name='Angi']też zaraz wyślę :p[/QUOTE]Ha ha zaraz potwierdzę :D [quote name='natija']heyka,widze,ze nk Wam sie przypomniala;)[/QUOTE]To im :eviltong: Quote
natija Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 nk to nuda,nic sie nie dzieje,sprawdzenie nk to min i po zabawie;)wole fb:eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='natija']nk to nuda,nic sie nie dzieje,sprawdzenie nk to min i po zabawie;)wole fb:eviltong:[/QUOTE]To tak jak i ja :) Quote
jamnicze Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dobry wieczór :) Widzę, że stadko się powiększa :cool3: A ta pp, to czyja? Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='natija']heyka,widze,ze nk Wam sie przypomniala;)[/QUOTE] Ja zapomniałam o nk dawno temu ;) Zaczęłam z tego korzystać ponownie, dopiero jak urodził się Theoś :eviltong: P.S. Iza, czemu "Grażynka"?? :razz: Aga, Iza i Angi, to powinny nam przez "pani" mówić :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='jamnicze']Dobry wieczór :) Widzę, że stadko się powiększa :cool3: A ta pp, to czyja?[/QUOTE]Ta pp to dziewczyny, która była u mnie na kryciu z jej łysą suką :) [quote name='magdabroy'] P.S. Iza, czemu "Grażynka"?? :razz: Aga, Iza i Angi, to powinny nam przez "pani" mówić :diabloti:[/QUOTE]Ha aha w technikum tak na mnie mówili, Ruda Grażyna :D Jest taka piosenka :evil_lol: O na pewno nie :eviltong: Quote
vege* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 To nk jeszcze istnieje? :O ja to usunęłam ze 3-4 lata temu xD Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='vege*']To nk jeszcze istnieje? :O ja to usunęłam ze 3-4 lata temu xD[/QUOTE]Też chyba usunę, bo i tak tam nie wchodzę ;) Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='vege*']Nie ma co tam robić :p[/QUOTE]Zdecydowanie :) Quote
Luzia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='vege*']To nk jeszcze istnieje? :O ja to usunęłam ze 3-4 lata temu xD[/QUOTE] widzę że nie ja jedna :evil_lol: ale fejsa też usunęłam na początku tego roku :diabloti: Edit: Iza jedziesz do Kielc? Quote
Izabela124. Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='Luzia']Iza jedziesz do Kielc?[/QUOTE]Jadę, będę w niedzielę, grzywacze wchodzą o 10, ring 14 :) Quote
Recommended Posts