Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki, ale ja lubię każde wino-nawet wytrawne ;)
Kilka lat temu na rocznicę ślubu, pojechaliśmy do Francji. W pierwszym sklepie kupiłam ponad 20 butelek wytrawnego wina :) Zostawiłam sobie 2 butelki na pamiątkę, resztę wypiłam :loveu:
Powinno smakować, bo to słodkie winko ;)[/QUOTE]20 butelek? :crazyeye: Alkoholiczka :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Foootki :)

Psiaki zabawnie wyglądają w ubrankach :lol: Ale grunt, że im ciepło 8)[/QUOTE]One w ubrankach zawsze wzbudzają sensację, już się przyzwyczaiłam :lol:

[quote name='Artemida']Witamy się po przerwie :) Jak tam Bobik?:)[/QUOTE]100 lat Cię nie było :eviltong: Bobik w miarę dobrze. Jak się stresuje to dużo pije a potem sika. Nadal dzielnie szaleje z Kissem :)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='magdabroy']Zaraz alkoholiczka :roll: Moja wina, że kocham wino :loveu:[/QUOTE]Ha ha każdy alkoholik kocha swój alkohol :evil_lol:

[quote name='Artemida']A to super :D muszę trochę nadrobić bo widzę dużo się działo:D[/QUOTE]Oj nadrabiania to na pewno masz mega dużo :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki, ale ja lubię każde wino-nawet wytrawne ;)
Kilka lat temu na rocznicę ślubu, pojechaliśmy do Francji. W pierwszym sklepie kupiłam ponad 20 butelek wytrawnego wina :) Zostawiłam sobie 2 butelki na pamiątkę, resztę wypiłam :loveu:
Powinno smakować, bo to słodkie winko ;)[/QUOTE]
witaj w klubie ;)
ja lubię zwłaszcza wytrawne. kiedyś piłam słodkie/półsłodkie ale odkąd mąż mi przywiózł z toskanii walizkę win, pokochałam wytrawne! ponoć trzeba do nich dorosnąć-tak słyszałam ;)

Posted

[quote name='agaga21']witaj w klubie ;)
ja lubię zwłaszcza wytrawne. kiedyś piłam słodkie/półsłodkie ale odkąd mąż mi przywiózł z toskanii walizkę win, pokochałam wytrawne! ponoć trzeba do nich dorosnąć-tak słyszałam ;)[/QUOTE]

To musimy się kiedyś razem napić ;)
Chyba szybko dorosłam, bo od zawsze lubię wytrawne winko ;)

Posted

Od rzucania się na klapki pies znajomego został ochrzczony Klapkiem :diabloti: Poza tym miał jeszcze wiele innych dziwnych zachowań ( na przykład wychodzenie z domu oknem - II piętro :evilbat: )

Posted

[quote name='magdabroy']To musimy się kiedyś razem napić ;)
Chyba szybko dorosłam, bo od zawsze lubię wytrawne winko ;)[/QUOTE]

to chyba chodziło o "dorośnięcie" w sensie docenienie smaku ;)
nie wiem, w każdym razie ja kiedyś same słodkie uznawałam a teraz słodkie to sporadycznie.

Posted

[quote name='Iza.']i nie tylko na ludzi :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='agaciaaa']Na klapki też :lol:[/QUOTE]Bobik pogromca klapków :evil_lol:

[quote name='Luzia']Od rzucania się na klapki pies znajomego został ochrzczony Klapkiem :diabloti: Poza tym miał jeszcze wiele innych dziwnych zachowań ( na przykład wychodzenie z domu oknem - II piętro :evilbat: )[/QUOTE]I nic mu sie nie działo jak sobie wychodził na dwór przez 2 piętro? :evil_lol:

Posted

[quote name='Błyskotka']Jak przygotowania do wystawy ? Dużo Kiss ma konkurencji ?[/QUOTE]W sobotę jedziemy do Warszawy a w nocy wyruszamy na Głogów. Ogólnie grzywaczy 25. Kiss ma jednego konkurenta, tego: [URL="http://www.chinesecrested.no/en/registry/103184/Asteriks+Malenkiy+Voin+Lavandula.html"]http://www.chinesecrested.no/en/registry/103184/Asteriks+Malenkiy+Voin+Lavandula.html

[/URL]

Posted

[quote name='Izabela124.']W sobotę jedziemy do Warszawy a w nocy wyruszamy na Głogów. Ogólnie grzywaczy 25. Kiss ma jednego konkurenta, tego: [URL="http://www.chinesecrested.no/en/registry/103184/Asteriks+Malenkiy+Voin+Lavandula.html"]http://www.chinesecrested.no/en/registry/103184/Asteriks+Malenkiy+Voin+Lavandula.html

[/URL][/QUOTE]

Będziesz jutro pod mailem?

Posted

[quote name='M&S']Będziesz jutro pod mailem?[/QUOTE]Tak. O 12 mam PKS i w Wawie jestem ok. 17:20. Więc potem jestem pod mailem. Ale przez tel zawsze :)

[quote name='Błyskotka']No to trzymam kciuki :)[/QUOTE]Na pewno się przydadzą :)

Posted

[quote name='M&S']Ciemną nocą:evil_lol:[/QUOTE]Ha ha ja to nawet nie zamierzam kłaść się spać, bo u znajomej szczyle, więc wymiziać będę musiała a potem Kissa muszę zrobić, więc w busiku sobie odbije spanie :)