Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='M&S']Masz rację;)[/QUOTE]:)

[quote name='Kaaasia']Pogoda paskudna to się w głowach pitoli :D[/QUOTE]Właśnie :D Chciałoby się iść z psami na długi spacer, porobić zdjęcia, ale moje książęta w taką pogodę nie chcą spacerować i moczyć łapek :roll:

Posted

[quote name='Kaaasia']My tam spacerujemy ale nie robię zdjęć bo wszędzie błoto i śmieci :shake:. Trzeba poczekać jak śnieg spadnie lub do wiosny.[/QUOTE]My na dłużej niż 30min nie wychodzimy. Byle do wiosny ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć.
U nas też deszczowo i błotniście ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Cześć Iza :)

Witam się po powrocie :)[/QUOTE]Witajcie dziewczyny :)

[B]
Mam wolne miejsca w busie na wystawę do Głogowa, na niedzielę, 27.01.2013. Wyjazd z rana z Warszawy, powrót po BISach (jeśli ktoś się dostanie). Tanio :smile:[/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']

[B]
Mam wolne miejsca w busie na wystawę do Głogowa, na niedzielę, 27.01.2013. Wyjazd z rana z Warszawy, powrót po BISach (jeśli ktoś się dostanie). Tanio :smile:[/B][/QUOTE]

Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej.....

Posted

[quote name='Angi']szkoda, że jesteście tak daleko :diabloti:[/QUOTE]A co chciałabyś jechać na wystawę?

[quote name='M&S']Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej.....[/QUOTE]Może masz jakiś znajomych co jeszcze transportu nie mają?

Posted

[quote name='M&S']Ja nie zgłosiłam, bo samej nie chciało mi się taki kawał jechać...a teraz dooopa, bo Tygrys będzie sie wystawiał.[/QUOTE]Zgłoszenia do 8 stycznia chyba :) Ale jak już masz inne plany to nie namawiam :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Zgłoszenia do 8 stycznia chyba :) Ale jak już masz inne plany to nie namawiam :)[/QUOTE]

Zauważyłam, ale obiecałam hodowczyni Tygrysa, więc sama rozumiesz...

Posted

[quote name='Izabela124.']Oczywiście, że rozumiem :) Ewentualnie córka mogłaby wystawić wilczka lub kotka :)[/QUOTE]

Marysia ma sesję, niestety...