Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='lasoa']my tez nie wiemy jak bedą nasze reagować, dlatego oddajemy je na tę noc Rodzicom pod opiekę :)[/QUOTE]A ja wolę z moimi spędzić tego sylwestra :)

[quote name='Alicja']Ja właściwie byłam na 4 Sylwestrach , 2 u znajomych w domach 2 na wyjeździe a 1 taki naj naj w górach na Ochodzitej w Beskidzie . Koleżanka ma tam domek i tam mielismy imprezę , było super , śniegu po pas ...takiego Sylwestra się nie zapomina . Potem były jeszcze 2czy 3 Sylwki u nas i tak teraz już siedzimy w domu , bo tak najfajniej i najwygodniej :). Jeśli chcieliśmy się isć zabawić w Karnawale to szliśmy ale Sylwek zdecydowanie albo dom albo wyjazdówka .[/QUOTE]

[quote name='M&S']Ja też bywałam na fajnych imprezach sylwestrowych, ale z gatunku domowych. ostatnimi czasy bawię się w domu;)

Witanko Bobiki:)[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Ja również w sumie tradycyjnie już w domu ;).[/QUOTE]A ja zawsze gdzieś jeżdziłam, ale przyszedł czas na domówkę :)

[quote name='jamnicze']Witam w ten ponury, śpiący dzień.[/QUOTE]Witam :)

[quote name='Luzia']Jak tam po świętach? Psy nie szaleją na wystrzały? :razz:[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']rety okropność z tymi wystrzałami :/ ja dziś pod koniec spaceru nie moglam utrzymać Tosci jak strzelili kilka razy :angryy:[/QUOTE]

[quote name='Luzia']Moje na szczęście nauczone że strzały to nic takiego :) W mieście huczy a całe towarzystwo śpi :lol:[/QUOTE]
Ja tam świąt nie obchodzę jakoś hucznie, więc i przed jak i po świętach jest tak samo :D A me psy petard się nie boją. Kiss też śpi jak strzelają. Bobik czasem się budzi i poszczekuje na nie, ale się nie boi

Posted

[quote name='Luzia']To dużo przyjemniejsze dla psa gdy zlewa petardy, wiem na przykładzie starej suki :)[/QUOTE]

jasna sprawa.

Witanko w ostatni poranek roku:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Miasto: Czarna Białostocka
Województwo: Podlaskie[/QUOTE]

dobrze by było na ogłoszeniach dać miejscowość

Kurcze pechowy dzień strasznie :(

Posted

Trzymam mooocno za odnalezienie!!!!!

I [url=http://www.picturesanimations.com/newyear][img]http://www.picturesanimations.com/n/newyear/vvv.gif[/img][/url]

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja tam świąt nie obchodzę jakoś hucznie, więc i przed jak i po świętach jest tak samo :D A me psy petard się nie boją. Kiss też śpi jak strzelają. Bobik czasem się budzi i poszczekuje na nie, ale się nie boi[/QUOTE]

Moja Inari to lata najpierw po oknach żeby popatrzeć (tego nauczyła ją Gabiśka), a potem idzie spać. Poprzedni mój pies - Carmen - bała się wystrzałów (to był koszmar).

[quote name='Alicja']Znalazł się Buenos??[/QUOTE]

Trzymam kciuki za odnalezienie Buenosa.

Pzdr