M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja też bywałam na fajnych imprezach sylwestrowych, ale z gatunku domowych. ostatnimi czasy bawię się w domu;) Witanko Bobiki:) Quote
Błyskotka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja również w sumie tradycyjnie już w domu ;). Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jak tam po świętach? Psy nie szaleją na wystrzały? :razz: Quote
betty_labrador Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 rety okropność z tymi wystrzałami :/ ja dziś pod koniec spaceru nie moglam utrzymać Tosci jak strzelili kilka razy :angryy: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Moje na szczęście nauczone że strzały to nic takiego :) W mieście huczy a całe towarzystwo śpi :lol: Quote
Izabela124. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='lasoa']my tez nie wiemy jak bedą nasze reagować, dlatego oddajemy je na tę noc Rodzicom pod opiekę :)[/QUOTE]A ja wolę z moimi spędzić tego sylwestra :) [quote name='Alicja']Ja właściwie byłam na 4 Sylwestrach , 2 u znajomych w domach 2 na wyjeździe a 1 taki naj naj w górach na Ochodzitej w Beskidzie . Koleżanka ma tam domek i tam mielismy imprezę , było super , śniegu po pas ...takiego Sylwestra się nie zapomina . Potem były jeszcze 2czy 3 Sylwki u nas i tak teraz już siedzimy w domu , bo tak najfajniej i najwygodniej :). Jeśli chcieliśmy się isć zabawić w Karnawale to szliśmy ale Sylwek zdecydowanie albo dom albo wyjazdówka .[/QUOTE] [quote name='M&S']Ja też bywałam na fajnych imprezach sylwestrowych, ale z gatunku domowych. ostatnimi czasy bawię się w domu;) Witanko Bobiki:)[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Ja również w sumie tradycyjnie już w domu ;).[/QUOTE]A ja zawsze gdzieś jeżdziłam, ale przyszedł czas na domówkę :) [quote name='jamnicze']Witam w ten ponury, śpiący dzień.[/QUOTE]Witam :) [quote name='Luzia']Jak tam po świętach? Psy nie szaleją na wystrzały? :razz:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']rety okropność z tymi wystrzałami :/ ja dziś pod koniec spaceru nie moglam utrzymać Tosci jak strzelili kilka razy :angryy:[/QUOTE] [quote name='Luzia']Moje na szczęście nauczone że strzały to nic takiego :) W mieście huczy a całe towarzystwo śpi :lol:[/QUOTE] Ja tam świąt nie obchodzę jakoś hucznie, więc i przed jak i po świętach jest tak samo :D A me psy petard się nie boją. Kiss też śpi jak strzelają. Bobik czasem się budzi i poszczekuje na nie, ale się nie boi Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Sajducha niestety się płoszy. Profilaktycznie od Świąt nie spuszczam jej ze smyczy. I tak pewnie jeszcze z tydzień. :shake: Quote
Luzia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 To dużo przyjemniejsze dla psa gdy zlewa petardy, wiem na przykładzie starej suki :) Quote
M&S Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Luzia']To dużo przyjemniejsze dla psa gdy zlewa petardy, wiem na przykładzie starej suki :)[/QUOTE] jasna sprawa. Witanko w ostatni poranek roku:) Quote
Izabela124. Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Schronisko/Bez_tytu1420u_1_zps45d25bca.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Trzymam kciuki, by się odnalazł. A z jakiego on woj.? Quote
Izabela124. Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Miasto: Czarna Białostocka Województwo: Podlaskie Quote
Alicja Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Izabela124.']Miasto: Czarna Białostocka Województwo: Podlaskie[/QUOTE] dobrze by było na ogłoszeniach dać miejscowość Kurcze pechowy dzień strasznie :( Quote
mańka_ Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Udostępnione na FB. Kurde, trzymam kciuki co by się znalazł! Quote
M&S Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Trzymam mooocno za odnalezienie!!!!! I [url=http://www.picturesanimations.com/newyear][img]http://www.picturesanimations.com/n/newyear/vvv.gif[/img][/url] Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/945/945076uyzon4w470.gif[/img][/url] Quote
bety Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Izabela124.']Ja tam świąt nie obchodzę jakoś hucznie, więc i przed jak i po świętach jest tak samo :D A me psy petard się nie boją. Kiss też śpi jak strzelają. Bobik czasem się budzi i poszczekuje na nie, ale się nie boi[/QUOTE] Moja Inari to lata najpierw po oknach żeby popatrzeć (tego nauczyła ją Gabiśka), a potem idzie spać. Poprzedni mój pies - Carmen - bała się wystrzałów (to był koszmar). [quote name='Alicja']Znalazł się Buenos??[/QUOTE] Trzymam kciuki za odnalezienie Buenosa. Pzdr Quote
theoo13 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Miejscowość to chyba Suwałki, jak wynika z profilu. Także trzymam kciuki, wspaniały piesek. Quote
darii_iia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Buenos się znalazł. ;) Luka tak samo jak Kiss śpi podczas strzelania. :lol: Quote
Recommended Posts