Izabela124. Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 [quote name='unikatowydiament']tulaski dla Chłopców ślemy,miłego popołudnia:) :)[/QUOTE]Wzajemnie kochana :) Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 To nie te święta, że wy tu o jajkach gadacie :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='agaciaaa']To nie te święta, że wy tu o jajkach gadacie :cool3:[/QUOTE]Ha ha święta te czy tamte, co to za różnica :eviltong: [quote name='M&S']Witanko i dobrego dnia:)[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Dzień dobry:)[/QUOTE]Witajcie :) Quote
Alicja Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 pogoda wielkanocna to i temat na czasie :lol: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='Alicja']pogoda wielkanocna to i temat na czasie :lol:[/QUOTE]Właśnie, właśnie :D Roztopy idą pełną parą. Me psy jako, że są książętami nie chcą spacerować w tych mokradłach Quote
łamAga Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 hejka ;) u nas też pada od samego rana :shake: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas też pada od samego rana :shake:[/QUOTE]U nas nie pada tylko mega roztopy, bo było dużo śniegu Quote
justysiek Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 hej Izuś, u nas też paskudna pogoda, zaraz idziemy na spacer z Cezarem, szkoda, że nie mamy z kim chodzić, albo nie mam 2 psa, choć myślałam o kupnie 2 psa - owczarka albo berna, ale jak na razie nie ogarnę się z tym wszystkim. wrzuciłam u nas kilka fotek. wycałuj chłopaków! Quote
agaciaaa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 W sumie racja, przedwiośnie pełną gębą :lol: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='Izabela124.']U nas nie pada tylko mega roztopy, bo było dużo śniegu[/QUOTE]Wycofuję te słowa. Leje...... :( [quote name='justysiek']hej Izuś, u nas też paskudna pogoda, zaraz idziemy na spacer z Cezarem, szkoda, że nie mamy z kim chodzić, albo nie mam 2 psa, choć myślałam o kupnie 2 psa - owczarka albo berna, ale jak na razie nie ogarnę się z tym wszystkim. wrzuciłam u nas kilka fotek. wycałuj chłopaków![/QUOTE]Witaj Justyś :) Drugi pies na razie Ci niepotrzebny. Z czasem sobie kupisz/adoptujesz :) Zaraz zajrzę. Wycałowani :) [quote name='agaciaaa']W sumie racja, przedwiośnie pełną gębą :lol:[/QUOTE]No, leje, mokro, fuuuuuj Quote
bety Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Cudna fotka [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6240.jpg[/URL] Pzdr Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='bety']Cudna fotka [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_6240.jpg[/URL] Pzdr[/QUOTE]Dzięki :) [quote name='Ty$ka']Hej :) Co tam u Was nowego słychać? ;)[/QUOTE]Pracuję nad stroną www, a tak poza tym siedzę w domu i nic nie robię ha ha Mam totalnego lenia :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']miłej soboty:)[/QUOTE]Wzajemnie :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 A gdzież to spędzasz Sylwestrową noc ?? Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='Alicja']A gdzież to spędzasz Sylwestrową noc ??[/QUOTE]W tym roku wyjątkowo w domu. A to z tego powodu, że to będzie pierwszy Sylwester Kissa i boję się go zostawiać z rodzicami i nie wiem jak on zareaguje na petardy. Jak na razie się ich nie boi, ale są to pojedyncze wystrzały Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='M&S']Witanko wieczorową porą:)[/QUOTE]Witam, witam :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [quote name='Izabela124.']W tym roku wyjątkowo w domu. A to z tego powodu, że to będzie pierwszy Sylwester Kissa i boję się go zostawiać z rodzicami i nie wiem jak on zareaguje na petardy. Jak na razie się ich nie boi, ale są to pojedyncze wystrzały[/QUOTE] w domu też nie jest źle ;) Quote
M&S Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [quote name='Alicja']w domu też nie jest źle ;)[/QUOTE] Może być całkiem fajnie;) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 [quote name='Alicja']w domu też nie jest źle ;)[/QUOTE] [quote name='M&S']Może być całkiem fajnie;)[/QUOTE]Wpadnie kolega z koleżanką, więc źle na pewno nie będzie :) Quote
lasoa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [quote name='Izabela124.']W tym roku wyjątkowo w domu. A to z tego powodu, że to będzie pierwszy Sylwester Kissa i boję się go zostawiać z rodzicami i nie wiem jak on zareaguje na petardy. Jak na razie się ich nie boi, ale są to pojedyncze wystrzały[/QUOTE] my tez nie wiemy jak bedą nasze reagować, dlatego oddajemy je na tę noc Rodzicom pod opiekę :) Quote
Alicja Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ja właściwie byłam na 4 Sylwestrach , 2 u znajomych w domach 2 na wyjeździe a 1 taki naj naj w górach na Ochodzitej w Beskidzie . Koleżanka ma tam domek i tam mielismy imprezę , było super , śniegu po pas ...takiego Sylwestra się nie zapomina . Potem były jeszcze 2czy 3 Sylwki u nas i tak teraz już siedzimy w domu , bo tak najfajniej i najwygodniej :). Jeśli chcieliśmy się isć zabawić w Karnawale to szliśmy ale Sylwek zdecydowanie albo dom albo wyjazdówka . Quote
Recommended Posts