Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) U nas ZIMA!!! :multi::evil_lol:[/QUOTE]U nas też i niech idzie precz :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']U nas też i niech idzie precz :eviltong:[/QUOTE] Nie :shake: Piękna jest zima :loveu: Słoneczko świeci i biało :) Jak ładnie w lesie nawet mam fotki. Cuuudnie jest :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie :shake: Piękna jest zima :loveu: Słoneczko świeci i biało :) Jak ładnie w lesie nawet mam fotki. Cuuudnie jest :evil_lol:[/QUOTE]No jak jest słoneczko, dużo śniegu i min. -10 to i pięknie jest, ale u mnie tak nie ma Quote
Kaaasia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Wyszalały się wtedy nieźle :) Chciałabym żeby znów wróciły takie słoneczne i ciepłe dni[/QUOTE] Ja tam zimę lubię :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja tam zimę lubię :eviltong:[/QUOTE]Wolę lato :loveu: Quote
Kaaasia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Wolę lato :loveu:[/QUOTE] Ja lato lubię ale tylko do 25 stopni :smile: Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja lato lubię ale tylko do 25 stopni :smile:[/QUOTE] Ja też :) A zimę lubię ale tak do -15 bo mi zimno :evil_lol: ale w górach mogłaby być wiecznie... narty!!! :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja lato lubię ale tylko do 25 stopni :smile:[/QUOTE]Mi tam i upały odpowiadają :lol: Quote
Kaaasia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Mi tam i upały odpowiadają :lol:[/QUOTE] Dziwna jesteś :eviltong: [quote name='Ptysiak']Ja też :) A zimę lubię ale tak do -15 bo mi zimno :evil_lol: ale w górach mogłaby być wiecznie... narty!!! :diabloti:[/QUOTE] Ostatnio stwierdziłam że się starzeję bo szybciej marznę :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja też :) A zimę lubię ale tak do -15 bo mi zimno :evil_lol: ale w górach mogłaby być wiecznie... narty!!! :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Dziwna jesteś :eviltong: Ostatnio stwierdziłam że się starzeję bo szybciej marznę :evil_lol:[/QUOTE]Wy jesteście dziwne, bo lubicie zimę :eviltong: Quote
Vectra Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Wyszalały się wtedy nieźle :) Chciałabym żeby znów wróciły takie słoneczne i ciepłe dni[/QUOTE] wrócą w 2013 :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Vectra']wrócą w 2013 :diabloti:[/QUOTE]Tyle czekać to do tego czasu można umrzeć :eviltong: Quote
Vectra Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Tyle czekać to do tego czasu można umrzeć :eviltong:[/QUOTE] tera nie umieraj , zimno i kwiaty drogie :shake: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Vectra']tera nie umieraj , zimno i kwiaty drogie :shake:[/QUOTE]Ha ha nie znasz dnia ani godziny ;) A tak serio to bym chciała sobie wyjechać do ciepłych krajów na całą zimę :lol: Quote
mańka_ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 To tak jak mój TŻ. Śnieg lubi wyłącznie pod kątem zabaw z psami - poza tym jest "ble" :lol: A ja z kolei nie przepadam za skrajnymi temperaturami - z jednej strony jestem zmarźluch i śpię w 2 parach skarpet, puchatym szlafroku, polarowej piżamie i pod pierzyną, a z drugiej jak jest powyżej 25 stopni to zdycham... jakaś nieprzystosowana jestem :-D Na szczęście naszym psom w zasadzie rybka... ;-) Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='mańka_']To tak jak mój TŻ. Śnieg lubi wyłącznie pod kątem zabaw z psami - poza tym jest "ble" :lol: A ja z kolei nie przepadam za skrajnymi temperaturami - z jednej strony jestem zmarźluch i śpię w 2 parach skarpet, puchatym szlafroku, polarowej piżamie i pod pierzyną, a z drugiej jak jest powyżej 25 stopni to zdycham... jakaś nieprzystosowana jestem :-D Na szczęście naszym psom w zasadzie rybka... ;-)[/QUOTE] Mi tam zima mogłaby nie istnieć :D Co do zimy i mych psów to Kiss coraz bardziej się przekonuje do śniegu a Bobik cały cxas nóżki podnosi, bo mu zimno Quote
mańka_ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ja w zasadzie lubię - ale taką, jak była u mnie wczoraj. Wstałam rano, aż miło było wyjść z łózka - niewielki mrozek, słoneczko, niebieskie niebo.. ah ah :-) Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='mańka_']Ja w zasadzie lubię - ale taką, jak była u mnie wczoraj. Wstałam rano, aż miło było wyjść z łózka - niewielki mrozek, słoneczko, niebieskie niebo.. ah ah :-)[/QUOTE]Taka piękną zimę toleruję :) Quote
Kaaasia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='mańka_']Ja w zasadzie lubię - ale taką, jak była u mnie wczoraj. Wstałam rano, aż miło było wyjść z łózka - niewielki mrozek, słoneczko, niebieskie niebo.. ah ah :-)[/QUOTE] Taka zima to marzenie :smile: Quote
agaga21 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 iza, sprawiłaś już golasowi futerko na zimę? :) Quote
Alicja Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ja toleruję zimę TYLKO ze względu na Ozzulka , on ją uwielbia , zresztą Harley też zimą odżywał ...dziwne te moje psy ...krótkowłose a zimno lubiają :hmmmm: Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Wy jesteście dziwne, bo lubicie zimę :eviltong:[/QUOTE] Nigdy nie przeczyłam, że nie jestem dziwna :razz: [quote name='Vectra']tera nie umieraj , zimno i kwiaty drogie :shake:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='magdabroy']Zima jest fajna :p[/QUOTE]Nie dla mnie :) [quote name='agaga21']iza, sprawiłaś już golasowi futerko na zimę? :)[/QUOTE]Tak :lol: [quote name='Alicja']Ja toleruję zimę TYLKO ze względu na Ozzulka , on ją uwielbia , zresztą Harley też zimą odżywał ...dziwne te moje psy ...krótkowłose a zimno lubiają :hmmmm:[/QUOTE]Ha ha widocznie lubią/lubiły jk im zimno :D [quote name='Ptysiak']Nigdy nie przeczyłam, że nie jestem dziwna :razz: [/QUOTE]Ha ha ha :evil_lol: Quote
Recommended Posts