Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']U nas też i niech idzie precz :eviltong:[/QUOTE]
Nie :shake:
Piękna jest zima :loveu:
Słoneczko świeci i biało :) Jak ładnie w lesie nawet mam fotki. Cuuudnie jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie :shake:
Piękna jest zima :loveu:
Słoneczko świeci i biało :) Jak ładnie w lesie nawet mam fotki. Cuuudnie jest :evil_lol:[/QUOTE]No jak jest słoneczko, dużo śniegu i min. -10 to i pięknie jest, ale u mnie tak nie ma

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja lato lubię ale tylko do 25 stopni :smile:[/QUOTE]
Ja też :)
A zimę lubię ale tak do -15 bo mi zimno :evil_lol: ale w górach mogłaby być wiecznie... narty!!! :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mi tam i upały odpowiadają :lol:[/QUOTE]
Dziwna jesteś :eviltong:

[quote name='Ptysiak']Ja też :)
A zimę lubię ale tak do -15 bo mi zimno :evil_lol: ale w górach mogłaby być wiecznie... narty!!! :diabloti:[/QUOTE]
Ostatnio stwierdziłam że się starzeję bo szybciej marznę :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja też :)
A zimę lubię ale tak do -15 bo mi zimno :evil_lol: ale w górach mogłaby być wiecznie... narty!!! :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Dziwna jesteś :eviltong:

Ostatnio stwierdziłam że się starzeję bo szybciej marznę :evil_lol:[/QUOTE]Wy jesteście dziwne, bo lubicie zimę :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']tera nie umieraj , zimno i kwiaty drogie :shake:[/QUOTE]Ha ha nie znasz dnia ani godziny ;) A tak serio to bym chciała sobie wyjechać do ciepłych krajów na całą zimę :lol:

Posted

To tak jak mój TŻ. Śnieg lubi wyłącznie pod kątem zabaw z psami - poza tym jest "ble" :lol:
A ja z kolei nie przepadam za skrajnymi temperaturami - z jednej strony jestem zmarźluch i śpię w 2 parach skarpet, puchatym szlafroku, polarowej piżamie i pod pierzyną, a z drugiej jak jest powyżej 25 stopni to zdycham... jakaś nieprzystosowana jestem :-D Na szczęście naszym psom w zasadzie rybka... ;-)

Posted

[quote name='mańka_']To tak jak mój TŻ. Śnieg lubi wyłącznie pod kątem zabaw z psami - poza tym jest "ble" :lol:
A ja z kolei nie przepadam za skrajnymi temperaturami - z jednej strony jestem zmarźluch i śpię w 2 parach skarpet, puchatym szlafroku, polarowej piżamie i pod pierzyną, a z drugiej jak jest powyżej 25 stopni to zdycham... jakaś nieprzystosowana jestem :-D Na szczęście naszym psom w zasadzie rybka... ;-)[/QUOTE]
Mi tam zima mogłaby nie istnieć :D Co do zimy i mych psów to Kiss coraz bardziej się przekonuje do śniegu a Bobik cały cxas nóżki podnosi, bo mu zimno

Posted

Ja w zasadzie lubię - ale taką, jak była u mnie wczoraj.
Wstałam rano, aż miło było wyjść z łózka - niewielki mrozek, słoneczko, niebieskie niebo.. ah ah :-)

Posted

[quote name='mańka_']Ja w zasadzie lubię - ale taką, jak była u mnie wczoraj.
Wstałam rano, aż miło było wyjść z łózka - niewielki mrozek, słoneczko, niebieskie niebo.. ah ah :-)[/QUOTE]Taka piękną zimę toleruję :)

Posted

[quote name='mańka_']Ja w zasadzie lubię - ale taką, jak była u mnie wczoraj.
Wstałam rano, aż miło było wyjść z łózka - niewielki mrozek, słoneczko, niebieskie niebo.. ah ah :-)[/QUOTE]
Taka zima to marzenie :smile:

Posted

Ja toleruję zimę TYLKO ze względu na Ozzulka , on ją uwielbia , zresztą Harley też zimą odżywał ...dziwne te moje psy ...krótkowłose a zimno lubiają :hmmmm:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wy jesteście dziwne, bo lubicie zimę :eviltong:[/QUOTE]
Nigdy nie przeczyłam, że nie jestem dziwna :razz:

[quote name='Vectra']tera nie umieraj , zimno i kwiaty drogie :shake:[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Zima jest fajna :p[/QUOTE]Nie dla mnie :)

[quote name='agaga21']iza, sprawiłaś już golasowi futerko na zimę? :)[/QUOTE]Tak :lol:

[quote name='Alicja']Ja toleruję zimę TYLKO ze względu na Ozzulka , on ją uwielbia , zresztą Harley też zimą odżywał ...dziwne te moje psy ...krótkowłose a zimno lubiają :hmmmm:[/QUOTE]Ha ha widocznie lubią/lubiły jk im zimno :D

[quote name='Ptysiak']Nigdy nie przeczyłam, że nie jestem dziwna :razz:
[/QUOTE]Ha ha ha :evil_lol: