Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha kolejna co mnie kusi, ale teraz nie mogę. Rodzice się nie zgodzą[/QUOTE] oj tam zaraz nie zgodzą :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='Kaaasia']Ale twoje dwa są dużo mniejsze niż mój jeden ;) Powiedz to mojej mamie, która stwierdziła, że jak przynisę szczeniora to mnie razem z nim wywali :placz:[/QUOTE]U moich rodziców nie liczy się wielkość tylko fakt, że są dwa. Moja też tak mówiła do momentu kiedy na prawdę przyniosłam szczyla :diabloti: [quote name='Vectra']oj tam zaraz nie zgodzą :diabloti:[/QUOTE]Podejrzewam, że by od razu mnie z domu wywalili :evil_lol: Quote
C&B Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 o nie, znowu grzywaczowe szczyle :shake: :diabloti::loveu: jeszcze trochę, jeszcze trochę, jeszcze trochę... :lol: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [CENTER][B]Tak w ogóle to wczoraj zmarła moja najukochańsza babcia, która mnie wychowała, całe życie ze mną mieszkała i nauczyła mnie miłości do zwierząt. Miała 75lat... Piszę o tym dopiero dziś, bo jeszcze w to uwierzyć nie mogę... :placz:Nawet się z nią nie pożegnałam, bo umarła we śnie i lekarze dopiero po fakcie zadzwonili... Od razu do niej pojechaliśmy. Płakałam okropnie, co zdarza mi się bardzo rzadko. Pogrzeb w czwartek... Mam nadzieję babciu, że jesteś teraz w lepszym świecie, gdzie nie ma zła, przemocy ani bólu i że już nie cierpisz... ['][']['][/B] [B]Mamy w tym tygodniu dwa pogrzeby, bo dzień wcześniej zmarł jej brat. Oboje leżeli w tym samym szpitalu tylko na innych piętrach. Jestem pewna, że on ją ze sobą zabrał...[/B] [B]Taka śmierć jest zarazem piękna jak i straszna...[/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Bardzo mi przykro :( Trzymaj się .... Quote
*Magda* Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Bardzo mi przykro Iza :( Nie będę pisać, że się pozbierasz itp. :shake: Ale napiszę, że nauczysz się z tym żyć ;) Ból z każdym dniem nie będzie mniejszy, ale będziesz go odczuwać inaczej ;) Gdybyś chciała się wypłakać, to pisz na PW ;) Wiem co czujesz, bo 4 lata temu pochowałam mamę :( Quote
Izabela124. Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='C&B']o nie, znowu grzywaczowe szczyle :shake: :diabloti::loveu: jeszcze trochę, jeszcze trochę, jeszcze trochę... :lol:[/QUOTE]Wiem jak to jest czekać na wymarzonego szczylka :) [quote name='Vectra']Trzymaj się , bardzo mi przykro :( <`>[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Bardzo mi przykro :( Trzymaj się ....[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Bardzo mi przykro Iza :( Nie będę pisać, że się pozbierasz itp. :shake: Ale napiszę, że nauczysz się z tym żyć ;) Ból z każdym dniem nie będzie mniejszy, ale będziesz go odczuwać inaczej ;) Gdybyś chciała się wypłakać, to pisz na PW ;) Wiem co czujesz, bo 4 lata temu pochowałam mamę :([/QUOTE] Dzięki wam dziewczyny. Najgorsze jest to jak jadę na wieś (tam jest babci ciało, w rodzinnej wsi) i ją widzę. Niedawno wróciłam z różańca, babcia wygląda pięknie. Ciągle na nią patrzyłam i miałam wrażenie, że oddycha, śpi i zaraz się obudzi :placz: Dużo osób płakało. Jutro będzie jeszcze gorzej, bo będą śpiewać pogrzebowe piosenki... Jak jestem w domu to o tym jakoś nie myślę, siedzę na necie i moje myśli są gdzie indziej. Quote
kaskaSz Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 trzymaj się! miałam podobną sytuację, że w 1 tydzień odeszły 2 osoby i również wierzę w to, że jedna druga zabrała do lepszego świata. A piosenek pogrzebowych tez nie lubię.... Quote
*Magda* Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='kaskaSz']trzymaj się! miałam podobną sytuację, że w 1 tydzień odeszły 2 osoby i [B]również wierzę w to, że jedna druga zabrała do lepszego świata.[/B] A piosenek pogrzebowych tez nie lubię....[/QUOTE] Ja też w to wierzę ;) Quote
Izabela124. Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='kaskaSz']trzymaj się! miałam podobną sytuację, że w 1 tydzień odeszły 2 osoby i również wierzę w to, że jedna druga zabrała do lepszego świata. A piosenek pogrzebowych tez nie lubię....[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Ja też w to wierzę ;)[/QUOTE]U mnie to się stało w niecałe 2dni... Babcia była osobą, która wychowywała Bobika... On ją przeżył. On zawsze tak na prawd był jej psem. Oboje się uwielbiali. Jak wróciłam dziś od babci to Bobik bardzo mnie obwąchiwał, dotykałam jej i myślę, że on czuje, iż ona odeszła... Quote
lasoa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 gratulacje ! :) Kiss jest pieknie opalony :loveu: byłaś z nim na solarium ? :D Quote
kalyna Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Izabela124.']Ty masz jednego psa więc prędzej możesz niż ja :D[/QUOTE] ale fajnie jest z 3 psami :lol: a jak dwa w tym są jednej rasy to już w ogóle cud malina :loveu: Ekhym.. myślisz, że mojej mamie podobał się pomysł z 3 psami :diabloti:w tym 2 Owczary, które są i duże i świrnięte :diabloti: ale z drugiej strony jak weźmiesz 3 psa to i tak Ci nie przedzie i będzie chodzić Ci po głowie pomysł sprowadzenia 4 psa :diabloti::diabloti: *** jak czytałam to co pisałyście to łezki mi poleciały... trzymaj się.... czas przyzwyczaja do bólu.. Quote
Asiaczek Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Zawsze jest tak smutno, gdy odchodzi Najukochańsza Osoba... Dla Babci ["] Pzdr. Quote
ceris Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Trzymaj się Izo. Będziesz miała o jednego Anioła w niebie więcej, BABCIĘ :calus: Quote
Izabela124. Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='lasoa']gratulacje ! :) Kiss jest pieknie opalony :loveu: byłaś z nim na solarium ? :D[/QUOTE]Nie byłam i nigdy nie pójdę :) [quote name='Nath']Witamy z Riką Wasze bestyjkii :)[/QUOTE]Witaj :) [quote name='kalyna']ale fajnie jest z 3 psami :lol: a jak dwa w tym są jednej rasy to już w ogóle cud malina :loveu: Ekhym.. myślisz, że mojej mamie podobał się pomysł z 3 psami :diabloti:w tym 2 Owczary, które są i duże i świrnięte :diabloti: ale z drugiej strony jak weźmiesz 3 psa to i tak Ci nie przedzie i będzie chodzić Ci po głowie pomysł sprowadzenia 4 psa :diabloti::diabloti: *** jak czytałam to co pisałyście to łezki mi poleciały... trzymaj się.... czas przyzwyczaja do bólu..[/QUOTE]Mi się marzy sfora psów, ale nie mam na to warunków, ale dla 4 małych psów tak :D Szkoda, że rodzice nie mają takich pomysłów jak ja [quote name='Kaaasia']Trzymaj się Iza :calus:[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Zawsze jest tak smutno, gdy odchodzi Najukochańsza Osoba... Dla Babci ["] Pzdr.[/QUOTE] [quote name='ceris']Trzymaj się Izo. Będziesz miała o jednego Anioła w niebie więcej, BABCIĘ :calus:[/QUOTE]Dzięki dziewczyny... Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Iza,trzymaj się kochana,bardzo Nam przykro [*] Quote
bety Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Izabela124.']Dzięki :) KISS Nasza-Sfora WO I, BOB Puppy [B]:multi: [/B][/QUOTE] GRATULACJE! Piękna fotka [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0832.jpg[/URL] [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Tak w ogóle to wczoraj zmarła moja najukochańsza babcia, która mnie wychowała, całe życie ze mną mieszkała i nauczyła mnie miłości do zwierząt. Miała 75lat... Piszę o tym dopiero dziś, bo jeszcze w to uwierzyć nie mogę... :placz:Nawet się z nią nie pożegnałam, bo umarła we śnie i lekarze dopiero po fakcie zadzwonili... Od razu do niej pojechaliśmy. Płakałam okropnie, co zdarza mi się bardzo rzadko. Pogrzeb w czwartek... Mam nadzieję babciu, że jesteś teraz w lepszym świecie, gdzie nie ma zła, przemocy ani bólu i że już nie cierpisz... ['][']['][/B] [B]Mamy w tym tygodniu dwa pogrzeby, bo dzień wcześniej zmarł jej brat. Oboje leżeli w tym samym szpitalu tylko na innych piętrach. Jestem pewna, że on ją ze sobą zabrał...[/B] [B]Taka śmierć jest zarazem piękna jak i straszna...[/B] [/CENTER] [/QUOTE] Tak bardzo mi przykro Iza... :-(:-(:-( Dla Babci [*] [*] [*] Pzdr Quote
Ptysiak Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Dzień dobry Izuniu :) Bardzo mi przykro z powodu Babci... :( [*] Quote
emdziolek Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Cioteczki, przepraszam za spam ale wiele z Was napewno pamięta ten superfajny bazarek z zawiekszami , robimy reaktywacje , tym razem na kociaka pod opieką Ewy ! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233762-REAKTYWACJA-!-Cudowne-zawieszki-jedyne-w-swoim-rodzaju-na-kotka-Sugara-!-do-25-10[/url] ZAPRASZAM!! Quote
Alicja Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Izunia , współczuję Ci bardzo :glaszcze: pamiętam jak zawsze pisałaś o Babci , na początku jak założyłaś blogaska ... teraz pozostały wspomnienia .... Quote
Izabela124. Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='emdziolek']Cioteczki, przepraszam za spam ale wiele z Was napewno pamięta ten superfajny bazarek z zawiekszami , robimy reaktywacje , tym razem na kociaka pod opieką Ewy ! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233762-REAKTYWACJA-!-Cudowne-zawieszki-jedyne-w-swoim-rodzaju-na-kotka-Sugara-!-do-25-10[/URL] ZAPRASZAM!![/QUOTE]Nic nie szkodzi [quote name='Angi']Trzymaj się Iza![/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']Iza,trzymaj się kochana,bardzo Nam przykro [*][/QUOTE] [quote name='bety']GRATULACJE! Piękna fotka [URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_0832.jpg[/URL] Tak bardzo mi przykro Iza... :-(:-(:-( Dla Babci [*] [*] [*] Pzdr[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Izuniu :) Bardzo mi przykro z powodu Babci... :( [*][/QUOTE] [quote name='Alicja']Izunia , współczuję Ci bardzo :glaszcze: pamiętam jak zawsze pisałaś o Babci , na początku jak założyłaś blogaska ... teraz pozostały wspomnienia ....[/QUOTE]Dzięki dziewczyny... [B]Już po pogrzebie... Niedawno wróciłam do domu. Pogrzeb był piękny. Był chór wiejski, śpiewano super piosenki, bardzo wzruszające. Babcię pożegnało wiele osób, na pewno ponad 100. Tego pogrzebu nikt nie zapomni na długo... Ksiądz wspominał również o tym, że dzień wcześniej pochowano babci brata i że bardzo rzadko zdarza się taka sytuacja, by rodzeństwo zmarło dzień po dniu. Mam nadzieję, że zobaczę moją ukochaną babulinkę w innym świecie i że teraz będzie opiekowała się mną z góry... Żegnaj... :* ['][']['][/B] Quote
Recommended Posts