Jump to content
Dogomania

Rzeszów - III Rzeszowskie Zawody Obedience - 18.08.07

Recommended Posts

Posted

Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Rzeszowie, Oddziałowa Komisja Szkolenia zaprasza na

[CENTER][B]III Rzeszowskie Zawody Obedience w klasie 0, 1, 2, 3[/B][/CENTER]

Termin: 18 sierpnia 2007 r.
[U]Sędzia Zbigniew M i l e w s k i[/U]
Teren CWKS Resovia ul. Wyspiańskiego w Rzeszowie

Opłaty startowe – klasa 0 – 30zł, klasa 1, 2, 3 – 40 zł.

Wpłaty na konto [B]PKO BP I Oddział Rzeszów 75 1020 4391 0000 6802 0002 0230[/B]
lub w dniu zawodów.
[B][CENTER]
Zgłoszenia do 10 s i e r p n i a !!![/CENTER]
[/B]

Fax /174/ 85 05 252 lub mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] , [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

PROSIMY SKORZYSTAĆ Z DRUKU ZGŁOSZENIA NA ZAWODY, UMIESZCZONEGO NA STRONIE [URL="http://www.zkwp.rzeszow.pl/"]www.zkwp.rzeszow.pl[/URL]

Szczegółowy harmonogram zawodów zostanie stworzony na podstawie ilości zgłoszeń i podany przed zawodami na oddziałowej stronie internetowej.
Organizator zastrzega możliwość przedłużenia zawodów dla klas 2 i 3 na 19 sierpnia w przypadku dużej ilości zgłoszonych zawodników do klas 0 i 1.

[U]Informacje - Agnieszka Pierga 0 600 305 298[/U]

• 2 weeks later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Toller-Fox']Czas na Fajerkowy debiut :cool3:
Będzie sie działo- młody ledwie ma 10 miesięcy, ale co tam, czas spróbować ;)[/quote]

My tez debiutujemy. Bedziecie w zerowkach? Jak tak to sie spotkamy :cool3:

Posted

W zerówce, w zerówce ;)
Na 1 zdecydowanie za wcześnie, pytanie czy nie za wcześnie nawet na 0, ale z drugiej strony zależy nam żeby się oswoił z samą atmosferą zawodów, nawet jakby miał wylecieć z dysk. A i tak będziemy na wystawie odbywającej się dnia następnego- niech ma zatem zaprawę :cool3:

Posted

[quote name='Toller-Fox']W zerówce, w zerówce ;)
Na 1 zdecydowanie za wcześnie, pytanie czy nie za wcześnie nawet na 0, ale z drugiej strony zależy nam żeby się oswoił z samą atmosferą zawodów, nawet jakby miał wylecieć z dysk. A i tak będziemy na wystawie odbywającej się dnia następnego- niech ma zatem zaprawę :cool3:[/quote]

My też chyba będziemy i też będzie to nasz deniut. Cel mam dokładnie taki sam jak Ty :). Jeszcze mamy kilka dni do namysłu.

FigabaS dzięki. Roztargniona byłam i nie zauważyłam.

• 2 weeks later...
Posted

W imieniu organizatorów chcę poinformować o zmianie miejsca zawodów.

Zawody odbędą się na stadionie LKS Przybyszówka. Mapka dojazdowa do pobrania ze strony związkowej oddziału: [URL="http://www.zkwp.rzeszow.pl"]www.zkwp.rzeszow.pl[/URL]

Stadion znajduje się na trasie wylotowej na Kraków. Postaramy się przed skrętem na stadion postawić znak informujący o zawodach.

Posted

Chciałam bardzo pogratulować Dalmatynce, byliście świetni, dużo lepsi od nas i naprawde zasłóżyliście na to II miejsce.

Bardzo miło było mi poznać Toller-Fox'a z Fire. Wam też należą się gratulacje.

Dalmatynkaa, mogę się spytać o rok rodzenia? Ciekawi mnie to ze wzglądu na najmłodszego uczestnika :).

Posted

Agnisia dzięki, ja jednak uważam, że II miejsce wam się należało, macie z Feliksem świetny kontakt i bardzo przyjemnie było patrzeć na waszą pracę.

[QUOTE]
Dalmatynkaa, mogę się spytać o rok rodzenia?
[/QUOTE]
1992.

[QUOTE]My? My byliśmy tragiczni :shake:. Poszło koszmarnie.[/QUOTE]
Koszmarnie? :crazyeye: Jak na 10-miesięcznego psa poszło wam bardzo fajnie, mój w tym wieku nie umiał nawet zostawać w miejscu na 1 minute ;)

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']Agnisia dzięki, ja jednak uważam, że II miejsce wam się należało, macie z Feliksem świetny kontakt i bardzo przyjemnie było patrzeć na waszą pracę.[/quote]

Jak dla mnie to Felek poszedł beznadziejnie. Wiem na co go stać. Z drugiej strony facet ma już 7 lat, a szkolimy się dopiero od pół roku. Zobaczymy jak pójdzie nam następnym razem.

Jedzie ktoś z Was do Łodzi 22.09?

Posted

Zawody, jak zwykle w Rzeszowie, były bardzo fajne, warto korzystać z możliwości udziału w psich zmaganiach właśnie tam :) O nas, zawodników, zadbano lepiej niż można było oczekiwać - wszelkie informacje pojawiały sie gdzie trzeba i na czas, dokładnie wiadomo było gdzie i jak dojechać, była gorąca kiełbaska i napoje, oryginalne pucharki i fajne upominki a na zakończenie rozłożono tor agilitowych przeszkód gdzie psy miały okazje zrelaksować sie i odprężyć. To chyba była najlepsza nagroda dla czworonożnych zawodników :) Sympatyczni gospodarze zasłużyli na wielkie brawa i podziękowania za cały trud włożony w organizacje tych zawodów.

Posted

Zgadzam się, też byłam zaskoczona tak znakomitą organizocją.
Szkoda, że nie zostałm do zakończenia i rozłożenia toru.

FigabaS Ty masz takiego płowego kundelka i startowałaś w Krakowie?

[quote]A macie jakieś zdjęcia, filmy? :p[/quote]
Niestety moja kamera zacięła się dokładnie w momęcie, kiedy przekroczyłam linię ringu. Zdjęcia mam tylko z wręczania nagród i to też marne. Mój kamerzysta (jak to fajnie brzmi :)) podczas mojego startu był zajęty naprawianiem kamery (nieudanym) i nie pomyślał o robierniu zdjęć.

Posted

Startowałam w Krakowie ale nie z tą Figusią o której myślisz, tamta była z Warszawy a my Krakowianki jesteśmy. Ja mam taką czarną labeczke :)
Nathaniel, po ringu chodził pan z aparatem i robił zdjęcia, pewnie będą za jakiś czas na stronie oddziału rzeszowskiego, może na portalu obedience czy psach sportowych. Tylko trzeba troszke poczekać :)