Acia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czyżby mnie tu jeszcze niebyło?? :o Ale zemnie PIG :placz: (:evil_lol:) A piesio śliczny :loveu: Quote
Ania-shira Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fajnie jakby Megi została z jednym ucholiiem klapniety ślicznie by wyglądała :multi: Teraz też slicznie wygląda ale ja wolę jak ona ma klapniete uszko Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hejo :multi::multi: Mi tez sie podoba z jednym uszkiem klapnietym ahh:loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Śliczna Megusia :loveu::loveu::loveu: Super ma te radarki ! Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka'][I]BRY :loveu: :calus:[/I] [I]O tak, widoki jak najbardziej z pięknego (xP) Rzeszowa, ach :loveu: [/I] [I]Moja Młynówka nie przebije Wisłoka, za nic! :mad: [/I] [I]Ładne zdjęcia, a na dodatek wszystkie robione komórką... :loveu: :mdleje:[/I][/quote] [I]:calus: [/I] Tak, Rzeszów to cudowne zad*pie. xD Ojj tam, takie sobie, nie przesadzaj... [quote name='despera']Śliczna Megi:loveu: Tylko czemu jej te uszka stają, takie były słodkie:placz: Mam nadzieję, że jedno zostanie oklapnięte:evil_lol: uwielbiam pieski z jednym klapniętym uszkiem[/quote] Ona nimi wywija na wszystkie strony :evil_lol: [quote name='Asia&Misia']Czyżby mnie tu jeszcze niebyło?? :-o Ale zemnie PIG :placz: (:evil_lol:) A piesio śliczny [/quote] Witamy u nas i dziękujemy :razz: :loveu: [quote name='Ania-shira']Fajnie jakby Megi została z jednym ucholiiem klapniety ślicznie by wyglądała :multi: Teraz też slicznie wygląda ale ja wolę jak ona ma klapniete uszko[/quote] A no fajnie... :loveu: w stanie "średniego zainteresowania" ma jedno uszko klapnięte, a drugie postawione :lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejo :multi: Mi tez sie podoba z jednym uszkiem klapnietym ahh:loveu::loveu:[/quote] Hej :multi: To trzeba chyba je podkleić do dołu, a drugie usztywnić :hmmmm: :evil_lol: [quote name='Ola & Dianuśka']Śliczna Megusia :loveu::loveu: Super ma te radarki ![/quote] Hejj :loveu: Dziękujemy :oops: Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 A oto, co dziś wykombinowałam dla Megi :razz: [URL]http://i18.tinypic.com/5xp7ek2[/URL] Podoba się ? :razz: ;) Już niedługo będzie na serwerze, z poszczególnymi dzialami... ;) Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Cambel'][I]:calus:[/I] Tak, Rzeszów to cudowne zad*pie. xD Ojj tam, takie sobie, nie przesadzaj... [/quote] [I]No wreszcie tu ktoś przybył :mad: [/I] [I]Z czym mam przesadzać? To nie przesada :razz: [/I] [I]Kto Ci pozwolił smutać? :mad: [/I] Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [COLOR=Navy][B]noo suuper ;) czyżbyś tworzyła stone dla niej ?[/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]noo suuper ;) czyżbyś tworzyła stone dla niej ?[/B][/COLOR][/quote] Dziękuję :lol: A no tworzę, a raczej tworzymy z kolezanką [na dogo - Frytela], ja grafika, ona HTML :eviltong: [quote name='psiulka'][I]No wreszcie tu ktoś przybył :mad: [/I] [I]Z czym mam przesadzać? To nie przesada :razz: [/I] [I]Kto Ci pozwolił smutać? :mad: [/I][/quote] Hahh :lol: Ależ przesada. :roll: Mamusia :evil_lol::evil_lol: że ja smutam mmm ? O_O Ciekawe... xD Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [I]No bo to nie ja wrzeszczałam :shake: :([/I] [I]Nie przesada! :shake:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka'][I]No bo to nie ja wrzeszczałam :shake: :([/I] [I]Nie przesada! :shake:[/I][/quote] Krzyczałaś.. [I]:( Przesada. Pf... xD [/I] Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [I]Buhah, ja tu testuję wersję dla słabowidzących i zdjęcia dalej mi się podobają :loveu: :loveu:[/I] [I]Nie, już Ci mówiłam kto krzyczał :shake: Kiedy się zjawisz w schronisku? :([/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka'][I]Buhah, ja tu testuję wersję dla słabowidzących i zdjęcia dalej mi się podobają :loveu: :loveu:[/I] [I]Nie, już Ci mówiłam kto krzyczał :shake: Kiedy się zjawisz w schronisku? :([/I][/quote] Hahahha :evil_lol: Kiedy ? Matko...Pojecia nie mam... Chciałabym jak najszybciej :lol: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [I]No to wyszkol tą Megi, żeby się nauczyła zostawać sama, bo inaczej to nic z tego nie będzie :shake: :D Jakieś zdjęcia może? 8)[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka'][I]No to wyszkol tą Megi, żeby się nauczyła zostawać sama, bo inaczej to nic z tego nie będzie :shake: :D Jakieś zdjęcia może? 8)[/I][/quote] Póki co, to tak pół godziny zostawała sama.. :cool3: No ale trzeba zacząć ją uczyć, bo będzie marnie.. :shake: Zjęć brak. :eviltong: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dobry :multi: Sliczna graficzka :loveu::loveu: Quote
despera Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witajcie Megulcowe:multi: Skoro fotek brak, to wypadałoby dorobić, nie?:mad: Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='despera']Witajcie Megulcowe:multi: Skoro fotek brak, to wypadałoby dorobić, nie?:mad:[/quote] Witamy :loveu: Zaraz pójdziemy na spacer :lol: To może ufocę tego gada :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobry :multi: Sliczna graficzka :loveu::loveu:[/quote] A dobry dobry :razz: Dziękuję :lol: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [I]Kamila, ja mam przeczucie, że to się uda, chociaż czasu zostało nie dużo :multi: :loveu: Uhhh a jak coś to Ty tam ze mną maszerujesz do 1. Bo ja sama tam nie leze :mad: :calus:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka'][I]Kamila, ja mam przeczucie, że to się uda, chociaż czasu zostało nie dużo :multi: :loveu: Uhhh a jak coś to Ty tam ze mną maszerujesz do 1. Bo ja sama tam nie leze :mad: :calus:[/I][/quote] Musi się udać! :multi: Ależ oczywiście, że maszeruję. Mogę Cię tam nawet zanieść :evil_lol:, byleby się udało... :multi: Quote
Ania-shira Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witajcie dziewczyny :multi: Merdaski dla Megi :lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Ania-shira']Witajcie dziewczyny :multi: Merdaski dla Megi :lol:[/quote] Dobry wieczór :loveu: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [I]Lepiej mnie nie nies bo jeszcze zlamiesz sobie kregoslup i bedzie :shake:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka'][I]Lepiej mnie nie nies bo jeszcze zlamiesz sobie kregoslup i bedzie :shake:[/I][/quote] Taaaa :evil_lol: W każdym razie pójdę z Tobą, jeśli tylko się uda... :multi: Quote
Olusia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cambel, to gdzie te fotki ze spacerku, coo ? [/FONT] Quote
Recommended Posts