Cambel&Megi Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 No, chyba wystarczy tych fot :lol: Miłego oglądania ;) Quote
drzalka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witamy się.. świetne fotencje..Megi słodziak :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dzięki Wam :lol: Już niedługo Megi w końcu cieczkę kończy.. Chociaż przed chwilą bawiła się już w najlepsze z nowo poznaną kolezanką, foksterierką, bez mojego specjalnego nadzoru, miała przypiętą smycz, ale jej nie trzymałam, w którą cięgle się plątały ;) Jestem pozytywnie zaskoczona, że Megi na moje zawołanie "płynnie" wraca... :cool3: Pozdrawiam ;) Quote
despera Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Świetne fotki uszatki:loveu: A jak reagowała na ptaki nad wodą-goniła czy raczej nie zwracała uwagi? Quote
Ania-shira Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Megi to prawdziwy obserwator :lol: bardzo fajne foteczki :multi: i ile łabędzi :lol: Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzień Dobry Wszystkim i dziękuję :loveu: despera napisał(a):Świetne fotki uszatki:loveu: A jak reagowała na ptaki nad wodą-goniła czy raczej nie zwracała uwagi? Ona lubi tylko ptaki lądowe gonić haha :evil_lol: Łabędzi się panicznie bała, nie chciała koło nich przejść, a na kaczki zwróciła uwagę, poprzyglądała im się, a potem jej się znudziło .. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Heeeeej... http://i14.tinypic.com/4lryy41.png ... Lisiczki :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Heeeeej... http://i14.tinypic.com/4lryy41.png ... Lisiczki :cool3: Hej Azulkowe :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Co tam u Was? Jak tam liczonko :cool3: Ile cieczkowania Megi zostało? /zazdrość w oczach :evil_lol:/ Quote
Cambel&Megi Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Co tam u Was? Jak tam liczonko :cool3: Ile cieczkowania Megi zostało? /zazdrość w oczach :evil_lol:/ A u nas nic nowego :lol: Ile cieczki zostało? :hmmm: Licząc do równych 3 tygodni, to zostało tylko 3 dni! :multi: A u Was hmm? Ile jeszcze dni cieczki Azulastej ? ;D Quote
psiulka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Bry :multi: Mam dla Ciebie kilka zdjęć ^^' O ile Ci się spodobają :calus: :buzi: :buzi: Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witamy ;) fajna niebieska róża;) ale czemu sztuczna?:shake::eviltong: Quote
Ania-shira Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Mi się bardzo podba niebieska róża :multi: Quote
Recommended Posts