Cambel&Megi Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Yyyyyy dobry :D Nie w temacie jestem :D Wy tu gadu gadu a fotki to niby gdzie :D Co fotki daje sie kilka razy dziennie a nie tylko raz :D [SIZE=2]Roozowy :loveu::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :cool3: Haha :evil_lol: Fotek ni mo. Daj aparat, to będą :evil_lol: rOoShowy jest feeeeee :eviltong: Psiulka napisał(a):Pfff :eviltong: Kocham :loveu: :loveu: Ale takie wieeelkie! Oja jakie ładne :loveu: To dla mnie? :oops: Dobranoc :*[SIZE=2]:obrazic: [SIZE=2]:watpliwy: A ja się boje wszystkich pajkąków, hahhh :lol: Ano dla Ciebie :razz: Dzień Dobry :* Quote
Cambel&Megi Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 :* :*:* :*:*:* :*:*:*:* :*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:* :*:*:*:* :*:*:* :*:* :* Quote
Ania-shira Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Świetmne fotki Megi :multi: Ona ma takie fajne uszka :multi: i do twarzy jej w czerwonym :lol: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 matusz5 napisał(a):dzień dobry :D :D :diabloti: Witaj Mateuszu ;) :razz: Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Juz ci wysylam poczta :D Rozowy jest super :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz ci wysylam poczta :D Rozowy jest super :loveu::loveu::loveu: Dobra, to czekam na aparat, wyślij poleconym :multi::multi: Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cambel napisał(a):Dobra, to czekam na aparat, wyślij poleconym :multi::multi: Juz poszedl tylko uwazaj na niego :evil_lol::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Cambel napisał(a):Dzień dobry :cool3: Haha :evil_lol: Fotek ni mo. Daj aparat, to będą :evil_lol: rOoShowy jest feeeeee [SIZE=2]:obrazic: [SIZE=2]:watpliwy: A ja się boje wszystkich pajkąków, hahhh :lol: Ano dla Ciebie :razz: Dzień Dobry :* Bry :calus: Lepiej Ci nie dam mojego złoma bo dzisiaj w Kamionce zaczął trzeszczeć jak się wysuwał obiektyw. I teraz tak trzeszcy buhah :evil_lol: Loosioowy :loveu: Łiiii :multi: Wieczór dobry!! A ja zawsze zapominam zadać pytanie: Wybierasz się do kina na HP? :razz: Cambel napisał(a)::* :*:* :*:*:* :*:*:*:* :*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:* :*:*:*:* :*:*:* :*:* :* :smilecol: :iloveyou: :iloveyou: Łaaaa :mdleje: :mdleje: To dla kogo? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wpadłam tu i... i nie wiem co mam napisać, więc napisze co mi przyszło na mysl gdy przylazłam... Jestescie nieźle pokręcone* :evil_lol: *w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Psiul napisał(a):Łiiii :multi: Wieczór dobry!! A ja zawsze zapominam zadać pytanie: Wybierasz się do kina na HP? :razz:Własnie się zastanawiam... Niby byłam Potteromaniaczką :eviltong: jakiś czas temu, ale 5 części nie lubię :evil_lol: Psiul napisał(a)::smilecol: :iloveyou: :iloveyou: Łaaaa :mdleje: :mdleje: To dla kogo? :razz: Nie wiem, czy znasz hm...Dla Ilonki, Psiulki na Dogo, o. Kojarzysz? :razz: Psiul napisał(a):I co doszedl :-D? Jeszcze nie... :shake: A wysłałaś poleconym ? :evil_lol: Figa napisał(a):Wpadłam tu i... i nie wiem co mam napisać, więc napisze co mi przyszło na mysl gdy przylazłam... Jestescie nieźle pokręcone* :evil_lol: *w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;-) [SIZE=2]FIGA! Ty żyjesz! :multi: :evil_lol: MMm dzięki za komplementa :oops: :evil_lol: Ale na jakiej podstawie tak twierdzisz? :evil_lol::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 matusz5 napisał(a):bryy dzionek, deszczowy i mokry... brrrr.. Dzień Dobry Mateuszu mmm ;) A pogoda rzeczywiście okropna, chyba wolałam te upały... :shake: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cambel napisał(a):Dzień Dobry Mateuszu mmm ;) A pogoda rzeczywiście okropna, chyba wolałam te upały... :shake: Ja tez bym wolala chociaz mozna gdzies wyjsc a w deszcz :placz::placz: W ogole to dobry :loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja tez bym wolala chociaz mozna gdzies wyjsc a w deszcz :placz::placz: W ogole to dobry :loveu::loveu: Dokladnie...Tak to trzeba sie kisić w domu :shake: Bryyy :cool3: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cambel napisał(a):Dokladnie...Tak to trzeba sie kisić w domu :shake: Bryyy :cool3: Co tam slychac :cool3::cool3: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Co tam slychac :cool3::cool3: Nudno okropnie... :shake: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cambel napisał(a):Nudno okropnie... :shake: To tak jak u mnie :shake: Moze chcesz powiekszyc rodzine :D? Jak tam to zapraszam do watku Zbieram na Rogza :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry! Witaj Azulkowa :cool3: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzieki za odeslanie aparatu :loveu::loveu: Teraz czekamy na fotki:evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 ewatr napisał(a):Dzień dobry :lol: :lol: :lol: Witaj Ciociu Ewo :multi::multi: Pinczerek-Jacky napisał(a):Dzieki za odeslanie aparatu :loveu::loveu: Teraz czekamy na fotki:evil_lol::evil_lol: Bardzo zabawne :evil_lol: Quote
Recommended Posts