olifka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witam Megulcowe:loveu::loveu: Ale nas długo nie było i nadrabiać musimy. Kończy wam się cieczka? Zazdroszczę bo nam się zaraz zacznie:cool1: A Megafonek przeuroczy..hmmm jak zwykle ale ja zawsze muszę to powiedzieć bo z każdym dniem coraz bardziej pięknieje:loveu::loveu: Pooozdrawiamy Quote
psiulka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kamila chyba znowu będziesz skazana na przelanie we mnie jakiejś dobrej energii, bo wszystko uszło... :( Dobranoc... Quote
psiulka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 A to że wszystko psuje... :( A już było tak dobrze... :( :( Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='psiulka']A to że wszystko psuje... :( A już było tak dobrze... :( :(Ja nie w temacie :shake: Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ja też nie w temacie:shake: dobrej nocki :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ja tez chyba nie w temacie, chociaz... ILONEK - NIE SMUTAJ! Cambel napisał(a):A u nas nic nowego :lol: Ile cieczki zostało? :hmmm: Licząc do równych 3 tygodni, to zostało tylko 3 dni! :multi: A u Was hmm? Ile jeszcze dni cieczki Azulastej ? ;D No no, powiem szczerze, ze zazdroszcze uch :placz: Azulencji zostało jedynieeeee......... 1 tydzien iiiii..... 4 dni! :diabloti: PF! :placz: Kamilo, bedziesz jutro w schronie? :cool3: Prosze wymiziac mojego Masturka!! :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dzień Dobry Wszystkim :loveu::loveu: [SIZE=2]Ale tu wczoraj ruch był :loveu: mmm a ja na Dogo nie siedziałam wredna jestem :eviltong: Głupawki dostałam i HP od nowa wszystkie częsci czytam :evil_lol: [quote name='psiulka']Bry :multi: Mam dla Ciebie kilka zdjęć ^^' O ile Ci się spodobają :calus: :buzi: :buzi: http://images29.fotosik.pl/46/20059584c9033bdcmed.jpg http://images23.fotosik.pl/46/2ac64b0660ffe2e0med.jpg http://images27.fotosik.pl/46/3d53a50e30055d93med.jpg http://images27.fotosik.pl/46/3b92c0c4ca2830acmed.jpg http://images28.fotosik.pl/46/d3f174fd74caebb9med.jpg O jaaaaa :mdleje: Ale śliczne różyczki mmm :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :calus: [quote name='psiulka']To na przeprosiny :( A niby za co? :-o [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witam Megulcowe:loveu::loveu: Ale nas długo nie było i nadrabiać musimy. Kończy wam się cieczka? Zazdroszczę bo nam się zaraz zacznie:cool1: A Megafonek przeuroczy..hmmm jak zwykle ale ja zawsze muszę to powiedzieć bo z każdym dniem coraz bardziej pięknieje:loveu::loveu: Pooozdrawiamy Hejjjj :multi: :loveu::loveu: Nic Was ciekawego nie ominęło heh :eviltong: A no kończy się jeszcze góra 3 dni :loveu: Dziękujemy :oops: I również pozdrawiamy :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='psiulka']Kamila chyba znowu będziesz skazana na przelanie we mnie jakiejś dobrej energii, bo wszystko uszło... :( Dobranoc... [quote name='psiulka']A to że wszystko psuje... :( A już było tak dobrze... :( :( Ilonku Drogi co Ty sobie tam na tej Słocinie dobierasz do głowy... :shake: Pisaj na gg do mnie jak będziesz, musimy odbyc rozmowę :mad: [quote name='matusz5']ja też nie w temacie:shake: dobrej nocki :bye: A dobranoc :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Ja tez chyba nie w temacie, chociaz... ILONEK - NIE SMUTAJ! No no, powiem szczerze, ze zazdroszcze uch :placz: Azulencji zostało jedynieeeee......... 1 tydzien iiiii..... 4 dni! :diabloti: PF! :placz: Kamilo, bedziesz jutro w schronie? :cool3: Prosze wymiziac mojego Masturka!! :loveu: Hahhh :diabloti: A u nas tylko jeszcze dziś, jutro, i ew. poniedziałek mmm:loveu: Taaa pewnie, że będę :roll: Za późno smsa do Kingi napisałam, i nici... :roll: Quote
psiulka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hej Kamila... Ach za to że Ci zacięłam internet np. bo chciałam Ci pokazać przebój... :( Quote
Cambel&Megi Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry :cool3: A no dobry :cool3: [quote name='Psiul']Hej Kamila... Ach za to że Ci zacięłam internet np. bo chciałam Ci pokazać przebój... :-( Goopek jesteś.... Takie drobnostki, no co Ty...:shake: Quote
Cambel&Megi Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dzień dobry:multi: Bryyyy :multi:;) Oj Figa Figa.... :P Moze będą, a może nie :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nie ma może :cool3: Ma być 'bedą" :cool3: Ładnie proszę :razz: [:mad:] Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cambel napisał(a): Hahhh :diabloti: A u nas tylko jeszcze dziś, jutro, i ew. poniedziałek mmm:loveu: Taaa pewnie, że będę :roll: Za późno smsa do Kingi napisałam, i nici... :roll: :placz: :placz: Ale ja mam wredną Krowe Bosz :roll: :evil_lol: Pf :p Sama se go wymiziam w poniedzialek :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Kamilko, podlinkuj sobie jeszcze raz bannerek Kundelka bo po kliknieciu na niego otwiera sie strona główna dgm ;) Quote
Cambel&Megi Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie ma może :cool3: Ma być 'bedą" :cool3: Ładnie proszę :razz: [:mad:] :shake::shake::shake: g_o_n_i_a napisał(a)::placz: :placz: Ale ja mam wredną Krowe Bosz :roll: :evil_lol: Pf :p Sama se go wymiziam w poniedzialek :eviltong: :evil_lol::evil_lol: A my tylko dziś, i może jutro i koniec! :multi::multi: Ode mnie też Mastusia wymiziaj :loveu::loveu: :: FiGa :: napisał(a):Kamilko, podlinkuj sobie jeszcze raz bannerek Kundelka bo po kliknieciu na niego otwiera sie strona główna dgm ;) Tylko nie Kamilko :mad: Ale dzięki za radę, zaraz to zmienię :lol: Fotki zaraz :razz: Quote
Samturia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 wow... ale masz super bannerek... a jakie fotki Megulcowej.. ma super radarki.. pozdro... :) Quote
Cambel&Megi Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Samturia']wow... ale masz super bannerek... a jakie fotki Megulcowej.. ma super radarki.. pozdro... :) Sama robiłam :razz: Dzięki :oops: ;) [quote name='matusz5']śliczne fotki :multi::loveu: Mateusz :razz: Dzięki :lol: Quote
Recommended Posts