Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']ale jak zapytasz to Ci powiedzą co to jest zdjęcie :):diabloti: fakt, najpierw zapytają czym chcesz te zdjęcia robić i czy w ogóle warto Ci powiedzieć czym są zdjęcia, następnie zapytana zostaniesz o to co chcesz przekazać światu przez swoje fotografię a potem ew. dowiesz się co to jest ZDJĘCIE! :):loveu:[/QUOTE]

to zbyt skomplikowane :diabloti::evil_lol:ONI są tacy móńdrzy

Posted

[quote name='jonQuilla']tak poetycko chciałam :)

dusza artystyczna się obudziła :grins: po ojcu:diabloti:

mi tu jedno nie pasuje! ... coś za gwarno tu :evil_lol:[/QUOTE]

nooooo....niespotykane:shock:

Posted

[quote name='Alicja']nooooo....niespotykane:shock:[/QUOTE]
ogólnie tu jest ostatnio jakoś dziwnie :crazyeye: :shake: miło i zabawnie :evil_lol:
nie ma wojen , wytykania błędów :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']ogólnie tu jest ostatnio jakoś dziwnie :crazyeye: :shake: miło i zabawnie :evil_lol:
nie ma wojen , wytykania błędów :crazyeye:[/QUOTE]

czyżby cisza przed burzą :hmmmm:

Posted

nigdzie nie doszło póki co , do złamania regulaminu , więc nie ma się co martwić :)

niestety , 24h/dobę , 365 dni w roku , to ja o pieskach dyskutować nie lubię :evil_lol:

Posted

Przecież powinniśmy rozmawiać tylko o pieskach.Ja tak robie ,przecież każdego dnia mówie co pieski dziś robiły jaką kupkę walnęły i ile razy zrobiły siu siu:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Przecież powinniśmy rozmawiać tylko o pieskach.Ja tak robie ,przecież każdego dnia mówie co pieski dziś robiły jaką kupkę walnęły i ile razy zrobiły siu siu:diabloti:[/QUOTE]
i o postępach w tresurze :diabloti:

Posted

to że myślę 24 na dobę o moim psie to inna bajka...dopóki inni o tym nie wiedzą to nie mam się za skończonego świra także z moją psychozą się tajniaczę ile tylko się da :) :evil_lol:

szczerze mówiąc to ja się jakiś czas temu złapałam na tym że chyba przedawkowałam swojego psa... bywało tak że faktycznie dużo za dużo rozmawiałam o psie, sobie to ukróciłam w znacznym stopniu :) pies to tylko pies...fajnie jak jest fajny ale nr.1 w życiu to on być nie może :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wywal szkodnika , darmozjada !!!! wywal !!![/QUOTE]

wywalę , wywiozę .........do lasu .....................................do Prac Dużych :diabloti: