Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='jonQuilla']ale jak zapytasz to Ci powiedzą co to jest zdjęcie :):diabloti: fakt, najpierw zapytają czym chcesz te zdjęcia robić i czy w ogóle warto Ci powiedzieć czym są zdjęcia, następnie zapytana zostaniesz o to co chcesz przekazać światu przez swoje fotografię a potem ew. dowiesz się co to jest ZDJĘCIE! :):loveu:[/QUOTE] to zbyt skomplikowane :diabloti::evil_lol:ONI są tacy móńdrzy Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Alicja']to zbyt skomplikowane :diabloti::evil_lol:ONI są tacy móńdrzy[/QUOTE] móndrzy ludzie są poczebni :) Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 coś mi tu nie pasuje , ale sama nie wiem co :hmmmm: :grins: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Vectra']coś mi tu nie pasuje , ale sama nie wiem co :hmmmm: :grins: :diabloti:[/QUOTE] jak coś wymyślisz to daj znać :) Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='jonQuilla']móndrzy ludzie są poczebni :)[/QUOTE] :hmmmm:a po czemu ?? Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Alicja']:hmmmm:a po czemu ??[/QUOTE] aby było weselej na tym padole nieszczęścia :) Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='jonQuilla']jak coś wymyślisz to daj znać :)[/QUOTE] poszukam w google :grins: Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='jonQuilla']aby było weselej na tym padole nieszczęścia :)[/QUOTE] aha :grins: ...................................................:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 tak poetycko chciałam :) mi tu jedno nie pasuje! ... coś za gwarno tu :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='jonQuilla']tak poetycko chciałam :) dusza artystyczna się obudziła :grins: po ojcu:diabloti: mi tu jedno nie pasuje! ... coś za gwarno tu :evil_lol:[/QUOTE] nooooo....niespotykane:shock: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Alicja']nooooo....niespotykane:shock:[/QUOTE] ogólnie tu jest ostatnio jakoś dziwnie :crazyeye: :shake: miło i zabawnie :evil_lol: nie ma wojen , wytykania błędów :crazyeye: Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Vectra']ogólnie tu jest ostatnio jakoś dziwnie :crazyeye: :shake: miło i zabawnie :evil_lol: nie ma wojen , wytykania błędów :crazyeye:[/QUOTE] czyżby cisza przed burzą :hmmmm: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 na pewno...ja czuję w kościach że coś się święci :) ostatnio u Oleczka był przedsmak :loveu: śmiem sądzić że donos już jakiś był Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 nigdzie nie doszło póki co , do złamania regulaminu , więc nie ma się co martwić :) niestety , 24h/dobę , 365 dni w roku , to ja o pieskach dyskutować nie lubię :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 ja też nie dlatego z dogo mi się zniknęło na trochę i coś czuję że nie wrócę na pitu pitu o jedzonku, kupkach, uzębieniu, merdaniu ogonków itp. itd. :) Quote
Aleks89 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Przecież powinniśmy rozmawiać tylko o pieskach.Ja tak robie ,przecież każdego dnia mówie co pieski dziś robiły jaką kupkę walnęły i ile razy zrobiły siu siu:diabloti: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Aleks89']Przecież powinniśmy rozmawiać tylko o pieskach.Ja tak robie ,przecież każdego dnia mówie co pieski dziś robiły jaką kupkę walnęły i ile razy zrobiły siu siu:diabloti:[/QUOTE] i o postępach w tresurze :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 to że myślę 24 na dobę o moim psie to inna bajka...dopóki inni o tym nie wiedzą to nie mam się za skończonego świra także z moją psychozą się tajniaczę ile tylko się da :) :evil_lol: szczerze mówiąc to ja się jakiś czas temu złapałam na tym że chyba przedawkowałam swojego psa... bywało tak że faktycznie dużo za dużo rozmawiałam o psie, sobie to ukróciłam w znacznym stopniu :) pies to tylko pies...fajnie jak jest fajny ale nr.1 w życiu to on być nie może :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ale z hobby to się żyje , a nie żyje się hobby ;) Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Mamy o pieskach rozmawiać ?? a nie wystarczy że tego darmozjada w domu trzymam :diabloti: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 wywal szkodnika , darmozjada !!!! wywal !!! Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Vectra']wywal szkodnika , darmozjada !!!! wywal !!![/QUOTE] wywalę , wywiozę .........do lasu .....................................do Prac Dużych :diabloti: Quote
Vectra Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 co chcesz by mi to ADHD las rozwaliło ? :shake: Quote
Alicja Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Vectra']co chcesz by mi to ADHD las rozwaliło ? :shake:[/QUOTE] no ba ....jakiś ,,ruch ,, musi być :diabloti: Quote
Recommended Posts