Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]szukasz wymówek i tyle...gardzisz moją kałużą :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]I znowu mnie przejrzałaś :eviltong::eviltong::eviltong:
Kałużę wyślij mi pocztą :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']I znowu mnie przejrzałaś :eviltong::eviltong::eviltong:
Kałużę wyślij mi pocztą :razz:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spoko, zapakuję do koperty i nadam kurierem jako delikatny przedmiot :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spoko, zapakuję do koperty i nadam kurierem jako delikatny przedmiot :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Tylko takiej nie przemakalnej koperty :P Czekam :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Tylko takiej nie przemakalnej koperty :P Czekam :D[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]już za późno, w zwykłą zapakowałam :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]już za późno, w zwykłą zapakowałam :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]:placz::placz::placz: I co narobiłaś :shake: Teraz dotrze do mnie tylko sama koperta :mad:

Posted

[quote name='Izabela124.']:placz::placz::placz: I co narobiłaś :shake: Teraz dotrze do mnie tylko sama koperta :mad:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no i kurier, postaram się żeby przystojny był :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no i kurier, postaram się żeby przystojny był :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Łoooo to wybaczam tą zwykłą kopertę:multi: Tylko żeby za stary nie był :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Łoooo to wybaczam tą zwykłą kopertę:multi: Tylko żeby za stary nie był :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
gdzie takich rozdają?:)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

bogaty kurier powiadasz:evil_lol:to ja tez chce koperte:diabloti:
dawno mnie tu nie bylo ale juz wszystko nadrobilam:cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']I jeszcze musi lubić psy :D[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]też się da zrobić :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Lapeno']gdzie takich rozdają?:)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie wiem jeszcze ale dam znać jak znajdę takie okazy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='chita']bogaty kurier powiadasz:evil_lol:to ja tez chce koperte:diabloti:
dawno mnie tu nie bylo ale juz wszystko nadrobilam:cool3:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
może być dziedzicem fortuny a posadę kuriera przyjął tylko dlatego że czuje do tego powołanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']cudny:)
[URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04337.jpg?t=1279969530[/URL][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]się rozwala jak serdel ;)

Dziś co chwile leje deszcz i w taką ulewę musiałam wyjść z Salsą na dwór, zabrałam aparat bo chciałam nagrać jak ona na deszczu się zachowuje ale padało tak mocno że tylko wybiegając z klatki ruszyła prosto przed siebie i zaraz zawróciła pod balkon gdzie ja stałam. Musiałam ją siłą wypychać na trawę żeby siku zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja przebiegłam dosłownie 10-15 metrów z klatki schodowej pod balkon i byłam mokra więc lało na prawdę mocno.

Tylko tyle mam...to ten jej pierwszy sus a potem już nie chciała dobrowolnie wyjść.
[/B][/COLOR][/FONT][video=youtube;jcymdv8TZEY]http://www.youtube.com/watch?v=jcymdv8TZEY[/video]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i kałuża o której wspominałam...jak popada mocniej to czuję się jakbym mieszkała nad jeziorem
[/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;-VBlBigy5-E]http://www.youtube.com/watch?v=-VBlBigy5-E[/video]

Posted

[quote name='deer_1987']oj duza kalurza :P i potem ile mniej wiecej zajmuje zanim wyschnie?[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='olekg89']Jakie to interesujące jest ile kałuŻa schnie xD[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyznaj się że też Cię to ciekawi :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]wpadłam z bułeczkami ;)[/B][/COLOR]
[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oh, spadasz mi z nieba :) dzięki mamcia
muszę je składować w odpowiednim miejscu coby wilgoć nie wlazła :evil_lol:

Właśnie doznałam szoku. Zawsze myślałam że króliki są raczej głupiutkimi zwierzętami a tu taka niespodziewajka...nie wiem czy to przypadek czy nie, jutro też to sprawdzę.
Otóż zawsze między 20 a 21 daję Teodorowi granulat a miskę wstawiam przez górne drzwiczki w klatce, on wtedy staje na dwóch łapkach i "rzuca" się na miskę. Dzisiaj przeoczyłam porę karmienia i niedawno Teo wlazł do klatki, stanął na tylnych łapkach tak jakby czekał na tą miskę z żarciem. W pierwszym momencie nie zaskoczyłam, zdziwiło mnie że wszedł do klatki (o tej porze tego nie robi)...dopiero po chwili sobie przypomniałam że nie dałam mu granulatu.
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']kroliki tutaj w szwecji tez sie szkoli czesto za pomoca klikera :) dosc popularne sa skaczace kroliki.[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
a to ciekawostka :)
widziałam kiedyś filmiki na króliczym, które wrzuciłaś ale w sumie myślałam że mój Teo nie jest mądry :evil_lol:

coś złego się ze mną dzieje, właśnie sobie przypomniałam że z psem też jeszcze na spacerze nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Navy][B]Córcia , królisie nie takie głupie ...mój Max zawsze od mojej mamy dostawał mleczyki , albo jakieś zielsko jak przyjeżdżała ,w momencie kiedy ją słyszał podkicał zawsze do progu i czekał ...oj była by zadyma jakby babcia zapomniała przywieść czegokolwiek [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

coś złego się ze mną dzieje, właśnie sobie przypomniałam że z psem też jeszcze na spacerze nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]tak sie przejęłaś tym sklonowaniem:roflt:[/B][/COLOR]

Posted

tak wrzucalam. ja tutaj siedze na kroliczym forum i wszedzie tylko tzw hoppkanin znaczy nie musisz z nim tego cwiczyc dalej jak nie chcesz ale maluchy po utalentowanych rodzicach w skakaniu :)

peppar wie kiedy jest jego kolacja i zawsze w otwarciu zagrody stoi i czeka na marchewke, pietruszke, sianko i granulatu troceh. jak akurat zajeta jestem o tej porze to przylazi i skubie mnie

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Córcia , królisie nie takie głupie ...mój Max zawsze od mojej mamy dostawał mleczyki , albo jakieś zielsko jak przyjeżdżała ,w momencie kiedy ją słyszał podkicał zawsze do progu i czekał ...oj była by zadyma jakby babcia zapomniała przywieść czegokolwiek [/B][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mały Maksio zamieniłby się w bestię nie do okiełznania :evil_lol:
właściwie mówiłaś coś ze poszukasz i zeskanujesz zdjęcia Maxa i co? :cool3: chciałabym zobaczyć go
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]tak sie przejęłaś tym sklonowaniem:roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o tak to pewnie to :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']tak wrzucalam. ja tutaj siedze na kroliczym forum i wszedzie tylko tzw hoppkanin znaczy nie musisz z nim tego cwiczyc dalej jak nie chcesz ale maluchy po utalentowanych rodzicach w skakaniu :)

peppar wie kiedy jest jego kolacja i zawsze w otwarciu zagrody stoi i czeka na marchewke, pietruszke, sianko i granulatu troceh. jak akurat zajeta jestem o tej porze to przylazi i skubie mnie[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]W sumie Teodor gdy słyszy jak wsypuję granulat do miski to też wskakuje do klatki, staje na dwóch łapkach i właśnie czeka na to żarło. Gdy otwieram szafkę, w której trzymam zioła to też od razu jest przy moich nogach i staje niecierpliwiąc się gdzie te smakołyki.
[/B][/FONT][/COLOR]