Izabela124. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]szukasz wymówek i tyle...gardzisz moją kałużą :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]I znowu mnie przejrzałaś :eviltong::eviltong::eviltong: Kałużę wyślij mi pocztą :razz: Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Izabela124.']I znowu mnie przejrzałaś :eviltong::eviltong::eviltong: Kałużę wyślij mi pocztą :razz:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spoko, zapakuję do koperty i nadam kurierem jako delikatny przedmiot :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spoko, zapakuję do koperty i nadam kurierem jako delikatny przedmiot :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Tylko takiej nie przemakalnej koperty :P Czekam :D Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Izabela124.']Tylko takiej nie przemakalnej koperty :P Czekam :D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]już za późno, w zwykłą zapakowałam :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]już za późno, w zwykłą zapakowałam :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]:placz::placz::placz: I co narobiłaś :shake: Teraz dotrze do mnie tylko sama koperta :mad: Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Izabela124.']:placz::placz::placz: I co narobiłaś :shake: Teraz dotrze do mnie tylko sama koperta :mad:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no i kurier, postaram się żeby przystojny był :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no i kurier, postaram się żeby przystojny był :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Łoooo to wybaczam tą zwykłą kopertę:multi: Tylko żeby za stary nie był :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Izabela124.']Łoooo to wybaczam tą zwykłą kopertę:multi: Tylko żeby za stary nie był :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] I jeszcze musi lubić psy :D Quote
Obama Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] gdzie takich rozdają?:) Quote
chita Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spokojna głowa, postaram się żeby był młody, piękny i bogaty :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] bogaty kurier powiadasz:evil_lol:to ja tez chce koperte:diabloti: dawno mnie tu nie bylo ale juz wszystko nadrobilam:cool3: Quote
M&S Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 cudny:) [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04337.jpg?t=1279969530[/URL] Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Izabela124.']I jeszcze musi lubić psy :D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]też się da zrobić :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Lapeno']gdzie takich rozdają?:)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie wiem jeszcze ale dam znać jak znajdę takie okazy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='chita']bogaty kurier powiadasz:evil_lol:to ja tez chce koperte:diabloti: dawno mnie tu nie bylo ale juz wszystko nadrobilam:cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] może być dziedzicem fortuny a posadę kuriera przyjął tylko dlatego że czuje do tego powołanie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']cudny:) [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04337.jpg?t=1279969530[/URL][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]się rozwala jak serdel ;) *** Dziś co chwile leje deszcz i w taką ulewę musiałam wyjść z Salsą na dwór, zabrałam aparat bo chciałam nagrać jak ona na deszczu się zachowuje ale padało tak mocno że tylko wybiegając z klatki ruszyła prosto przed siebie i zaraz zawróciła pod balkon gdzie ja stałam. Musiałam ją siłą wypychać na trawę żeby siku zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja przebiegłam dosłownie 10-15 metrów z klatki schodowej pod balkon i byłam mokra więc lało na prawdę mocno. Tylko tyle mam...to ten jej pierwszy sus a potem już nie chciała dobrowolnie wyjść. [/B][/COLOR][/FONT][video=youtube;jcymdv8TZEY]http://www.youtube.com/watch?v=jcymdv8TZEY[/video] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i kałuża o której wspominałam...jak popada mocniej to czuję się jakbym mieszkała nad jeziorem [/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;-VBlBigy5-E]http://www.youtube.com/watch?v=-VBlBigy5-E[/video] Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='deer_1987']nie dziala mi 2 filmik[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]już działa, musiał sie "zadomowić" na YT ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 oj duza kalurza :P i potem ile mniej wiecej zajmuje zanim wyschnie? Quote
olekg89 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jakie to interesujące jest ile kałuŻa schnie xD Quote
Alicja Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [COLOR=Navy][B]wpadłam z bułeczkami ;)[/B][/COLOR] [U][IMG]http://lss.pl/originals/1213960901.jpg[/IMG][/U] Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='deer_1987']oj duza kalurza :P i potem ile mniej wiecej zajmuje zanim wyschnie?[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='olekg89']Jakie to interesujące jest ile kałuŻa schnie xD[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyznaj się że też Cię to ciekawi :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]wpadłam z bułeczkami ;)[/B][/COLOR] [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oh, spadasz mi z nieba :) dzięki mamcia muszę je składować w odpowiednim miejscu coby wilgoć nie wlazła :evil_lol: *** Właśnie doznałam szoku. Zawsze myślałam że króliki są raczej głupiutkimi zwierzętami a tu taka niespodziewajka...nie wiem czy to przypadek czy nie, jutro też to sprawdzę. Otóż zawsze między 20 a 21 daję Teodorowi granulat a miskę wstawiam przez górne drzwiczki w klatce, on wtedy staje na dwóch łapkach i "rzuca" się na miskę. Dzisiaj przeoczyłam porę karmienia i niedawno Teo wlazł do klatki, stanął na tylnych łapkach tak jakby czekał na tą miskę z żarciem. W pierwszym momencie nie zaskoczyłam, zdziwiło mnie że wszedł do klatki (o tej porze tego nie robi)...dopiero po chwili sobie przypomniałam że nie dałam mu granulatu. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 kroliki tutaj w szwecji tez sie szkoli czesto za pomoca klikera :) dosc popularne sa skaczace kroliki. Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='deer_1987']kroliki tutaj w szwecji tez sie szkoli czesto za pomoca klikera :) dosc popularne sa skaczace kroliki.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] a to ciekawostka :) widziałam kiedyś filmiki na króliczym, które wrzuciłaś ale w sumie myślałam że mój Teo nie jest mądry :evil_lol: coś złego się ze mną dzieje, właśnie sobie przypomniałam że z psem też jeszcze na spacerze nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [COLOR=Navy][B]Córcia , królisie nie takie głupie ...mój Max zawsze od mojej mamy dostawał mleczyki , albo jakieś zielsko jak przyjeżdżała ,w momencie kiedy ją słyszał podkicał zawsze do progu i czekał ...oj była by zadyma jakby babcia zapomniała przywieść czegokolwiek [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] coś złego się ze mną dzieje, właśnie sobie przypomniałam że z psem też jeszcze na spacerze nie byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]tak sie przejęłaś tym sklonowaniem:roflt:[/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 tak wrzucalam. ja tutaj siedze na kroliczym forum i wszedzie tylko tzw hoppkanin znaczy nie musisz z nim tego cwiczyc dalej jak nie chcesz ale maluchy po utalentowanych rodzicach w skakaniu :) peppar wie kiedy jest jego kolacja i zawsze w otwarciu zagrody stoi i czeka na marchewke, pietruszke, sianko i granulatu troceh. jak akurat zajeta jestem o tej porze to przylazi i skubie mnie Quote
jonQuilla Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Córcia , królisie nie takie głupie ...mój Max zawsze od mojej mamy dostawał mleczyki , albo jakieś zielsko jak przyjeżdżała ,w momencie kiedy ją słyszał podkicał zawsze do progu i czekał ...oj była by zadyma jakby babcia zapomniała przywieść czegokolwiek [/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mały Maksio zamieniłby się w bestię nie do okiełznania :evil_lol: właściwie mówiłaś coś ze poszukasz i zeskanujesz zdjęcia Maxa i co? :cool3: chciałabym zobaczyć go [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]tak sie przejęłaś tym sklonowaniem:roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o tak to pewnie to :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']tak wrzucalam. ja tutaj siedze na kroliczym forum i wszedzie tylko tzw hoppkanin znaczy nie musisz z nim tego cwiczyc dalej jak nie chcesz ale maluchy po utalentowanych rodzicach w skakaniu :) peppar wie kiedy jest jego kolacja i zawsze w otwarciu zagrody stoi i czeka na marchewke, pietruszke, sianko i granulatu troceh. jak akurat zajeta jestem o tej porze to przylazi i skubie mnie[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]W sumie Teodor gdy słyszy jak wsypuję granulat do miski to też wskakuje do klatki, staje na dwóch łapkach i właśnie czeka na to żarło. Gdy otwieram szafkę, w której trzymam zioła to też od razu jest przy moich nogach i staje niecierpliwiąc się gdzie te smakołyki. [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts