bianka19 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 piękne blabldorki :loveu: oczywiście Salsa piękniejsza ! :lol: buziaki przesyłamy ;) Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witamy się :) :loveu: dziękujemy za miłe komentarze[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]:roflt: [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC09983.jpg?t=1273081188[/URL] potwierdzam Jaskowa Dolina jest urokliwym zakątkiem :)[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:razz: byłaś i żeś do mnie nawet na herbatkę nie wpadłaś :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lovelas'] [COLOR=Gray]Ganjicha! Coś mi z kontem zrobili...[/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przeklinałaś to Ci zrobili ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']sliczne te blabladorki :loveu: ciocia a co to za foteczka na NK :siara:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no i czas się wytłumaczyć :) Ostatnimi czasy wśród moich znajomych na NK pojawiła się nowa moda czyli wrzucanie zdjęć USG oraz zdjęć brzucha, na którym są narysowane oczy itd. Na początku było to fajne, śmieszne, wesołe ale teraz robi się to już żałosne tym bardziej że za komentarze zabierają się często osoby, które nawet z daną osobą nie rozmawiają...sztuczne gratulacje i radość. Postanowiłam więc sobie zażartować i przy okazji sprawdzić reakcje ludzi, wstawiłam więc zdjęcie USG psa :diabloti: Od razu mówię że wystarczy mnie troszkę znać żeby wiedzieć że ja nie chcę mieć dzieci dlatego coś ludziom nie grało...zamiast na naszej klasie wypisywać pierdoły od razu walili na gg żeby obadać stan rzeczy, tym którzy mnie znają lepiej nawet nie przyszło na myśl że to może być prawda :evil_lol: No ale znalazły się też głupie cipy ze szkoły średniej, które od razu zaczęły spekulować na ten temat i zamiast zapytać wprost to szukały odpowiedzi wśród innych moich znajomych :evil_lol::evil_lol: żenada Przy okazji zapomniałam również że mam rodzinę w znajomych na NK a oni mnie nie znają w ogóle :mdleje: Moja mama miała niezły ubaw odbierając telefony od ciotek a dzisiaj jedzie do babci, która też na pewno już słyszała :evil_lol: Sąsiadka (największa plotkara na dzielnicy) też już wie i nie zapytała o co chodzi a dzisiaj zaczepiła mnie jej matka żeby zapytać co słychać ;) powiedziałam że dobrze, niech sobie myślą co chcą. Ogólnie to mam polewkę z zachowania ludzi :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
chita Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 żonkila....powiem tyle: :roflt::roflt::klacz::ylsuper: [COLOR=Green]musze isc z moim piesem na usg...:diabloti:[/COLOR] Quote
Alicja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [COLOR=Navy][B]ja mam USG stóp ....może wrzucę :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ale Ci pomysły to główki wpadają :evil_lol: ale fajowski żarcik , muszę przyznać :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='chita']żonkila....powiem tyle: :roflt::roflt::klacz::ylsuper: [COLOR=Green]musze isc z moim piesem na usg...:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]powodzenia ;) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ja mam USG stóp ....może wrzucę :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wstaw będziesz fajna ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bianka19']ale Ci pomysły to główki wpadają :evil_lol: ale fajowski żarcik , muszę przyznać :eviltong:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie każdy zna się na żartach, właśnie znajoma napisała do mnie że to świńskie z mojej strony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agaga21']pokaż to zdjęcie z nk:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] proszę bardzo [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/USG_28kwietnia2009.jpg?t=1273925391[/IMG] początkowo miało być USG małpy coby do ludzkiego było podobne ale ciężko znaleźć takowe w sieci :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie każdy zna się na żartach, właśnie znajoma napisała do mnie że to świńskie z mojej strony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] jakie świńskie ?! :evil_lol: chyba na serio nie zna się na żartach , poza tym to jest twoja wola czy dodasz takie zdjęcie czy nie :roll: ale muszę przyznać , że fajne to USG psa :eviltong: szkoda , że nie Salsy :cool3: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 A ja już myślałam, że Ty6 w ciąży ha ha Aż się przestraszyłam Quote
Cavy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Izabela124.']A ja już myślałam, że Ty6 w ciąży ha ha Aż się przestraszyłam[/QUOTE] Haha ja to samo i od razu myślę "chyba zwariowała!?" Uf, kamień spadł mi z serca. :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='bianka19']jakie świńskie ?! :evil_lol: chyba na serio nie zna się na żartach , poza tym to jest twoja wola czy dodasz takie zdjęcie czy nie :roll: ale muszę przyznać , że fajne to USG psa :eviltong: szkoda , że nie Salsy :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to akurat była jedna z koleżanek, która wstawiła zdjęcie USG swojego dziecka i jeszcze na śledziku i w opisie napisała "nowe fotki" :splat:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Salsa jest wycięta więc USG jej brzucha świeciłoby pustką :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']A ja już myślałam, że Ty6 w ciąży ha ha Aż się przestraszyłam[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :evil_lol::evil_lol: buahahahaha....przestraszyłaś się ze dziecko mogłoby mieć taką matkę?[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cavy']Haha ja to samo i od razu myślę "chyba zwariowała!?" Uf, kamień spadł mi z serca. :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cieszę się że nie masz mnie za wariatkę :evil_lol: *** tak z innej beczki to właśnie oglądałam film --->[COLOR=Black] "Hatiko: psia opowieść"[/COLOR] ryczałam jak głupia już od połowy filmu, piękna historia (na faktach swoją drogą) gorąco polecam oglądnięcie tego filmu :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :evil_lol::evil_lol: buahahahaha....przestraszyłaś się ze dziecko mogłoby mieć taką matkę?[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przestraszyłam się, bo myślałam, że oszalałaś z tym dzieckiem, po co Ci one? :evil_lol: Z resztą chyba już kiedyś pisałaś, że nie zamierzasz mieć w najbliższym czasie dzieci, dlatego się zdziwiłam Quote
Alicja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [COLOR=Navy][B]Prosze mi streścić filmik ;) A ja się nie dałam nabrać :grins:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B] Oprócz USG stóp , powinnam gdzieś mieć USG prostaty Ozzulka :roflt: ale by była jajecznia :roflt:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przestraszyłam się, bo myślałam, że oszalałaś z tym dzieckiem, po co Ci one? :evil_lol: Z resztą chyba już kiedyś pisałaś, że nie zamierzasz mieć w najbliższym czasie dzieci, dlatego się zdziwiłam[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no pewnie gdzieś pisałam :) ja przede wszystkim nie nadaję się na rodzica [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Prosze mi streścić filmik ;) A ja się nie dałam nabrać :grins:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B] Oprócz USG stóp , powinnam gdzieś mieć USG prostaty Ozzulka :roflt: ale by była jajecznia :roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no jeszcze tego by brakowało żeby mamusia dała się wrobić ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahaha....ale szał być zrobiła tym zdjęciem to opis tego filmu ze strony, na której go oglądałam: [COLOR=Black]Film jest oparty na prawdziwych wydarzeniach. Profesor (Richard Gere) za namową córki przyjmuje pod swój dach szczeniaka. Od tej pory psa i człowieka łączy niezwykła więź. Pies Hachiko codziennie odprowadzał swego pana o tej samej godzinie na dworzec, a później po niego przychodził. Pewnego dnia profesor nie wrócił[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Black][B].[/B] [/COLOR] Quote
Kashdog Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No i ja też będę musiała obejrzeć film :loveu: I o ile się nie mylę to ten pies ma swój pomnik gdzieś :lol: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [QUOTE] [quote name='Shel']O ja. Muszę obejrzeć ten film. :)[/QUOTE] [quote name='Kashdog']No i ja też będę musiała obejrzeć film :loveu: I o ile się nie mylę to ten pies ma swój pomnik gdzieś :lol:[/QUOTE][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no to laski na co czekać - oglądać macie link do tego filmu :) musicie się tylko zalogować na stronie :cool3: [url]http://www.seans24.pl/film,7461,hatiko--psia-opowiesc---hachiko-a-dog-s-story--2009--napisy[/url] ja już kiedyś słyszałam o tym psiaku i z tego co wiem to ma on dwa pomniki 1. na tej stacji gdzie czekał na tego swojego pana 2. w miejscu z którego pochodził[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Słyszałam ostatnio o tym filmie miałam zamiar go pooglądać, ale wypadło mi z głowy, ale Ty mi przypomniałaś, za co Ci strasznie dziękuję :loveu: Poryczę się jak głupia. :hand: Quote
Alicja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [COLOR=Navy][B]Kurde płakałam jak czytałam jako mała dziewczynka ,,O psie który jeździł koleją ,, to tu czuje powtórke z płaczu [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Shel']Dzięki. Biorę się za oglądanie :)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]miłego oglądania w takim razie :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cavy']Słyszałam ostatnio o tym filmie miałam zamiar go pooglądać, ale wypadło mi z głowy, ale Ty mi przypomniałaś, za co Ci strasznie dziękuję :loveu: Poryczę się jak głupia. :hand:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]rycz, rycz ;) na takich filmach wręcz trzeba :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Kurde płakałam jak czytałam jako mała dziewczynka ,,O psie który jeździł koleją ,, to tu czuje powtórke z płaczu [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] przyznam się nie czytałam tej książki ale teraz przed chwilą dałam przyjaciółce artykuł na wikipedii o [/B][/COLOR][COLOR=Olive][B][COLOR=Black][COLOR=Olive]Hachiko i mówi że po samym przeczytaniu tej historii łezki jej poleciały[/COLOR] [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]końcówka zdjęć z 11.05.10 [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00155640x480.jpg?t=1273953681[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00154640x480.jpg?t=1273953681[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00145640x480.jpg?t=1273953679[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00143640x480.jpg?t=1273953680[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00140640x480.jpg?t=1273953679[/IMG] [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00156640x480.jpg?t=1273953678[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00145640x480.jpg?t=1273953679[/url] Salsa aż się po ziemi turla ze śmiechu. :turn-l: Quote
Ewcia38 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC00154640x480.jpg?t=1273953681[/URL] a tu łapki się zapadły w ziemie czy cóś:evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no i czas się wytłumaczyć :) Ostatnimi czasy wśród moich znajomych na NK pojawiła się nowa moda czyli wrzucanie zdjęć USG oraz zdjęć brzucha, na którym są narysowane oczy itd. Na początku było to fajne, śmieszne, wesołe ale teraz robi się to już żałosne tym bardziej że za komentarze zabierają się często osoby, które nawet z daną osobą nie rozmawiają...sztuczne gratulacje i radość. Postanowiłam więc sobie zażartować i przy okazji sprawdzić reakcje ludzi, wstawiłam więc zdjęcie USG psa :diabloti: Od razu mówię że wystarczy mnie troszkę znać żeby wiedzieć że ja nie chcę mieć dzieci dlatego coś ludziom nie grało...zamiast na naszej klasie wypisywać pierdoły od razu walili na gg żeby obadać stan rzeczy, tym którzy mnie znają lepiej nawet nie przyszło na myśl że to może być prawda :evil_lol: No ale znalazły się też głupie cipy ze szkoły średniej, które od razu zaczęły spekulować na ten temat i zamiast zapytać wprost to szukały odpowiedzi wśród innych moich znajomych :evil_lol::evil_lol: żenada Przy okazji zapomniałam również że mam rodzinę w znajomych na NK a oni mnie nie znają w ogóle :mdleje: Moja mama miała niezły ubaw odbierając telefony od ciotek a dzisiaj jedzie do babci, która też na pewno już słyszała :evil_lol: Sąsiadka (największa plotkara na dzielnicy) też już wie i nie zapytała o co chodzi a dzisiaj zaczepiła mnie jej matka żeby zapytać co słychać ;) powiedziałam że dobrze, niech sobie myślą co chcą. Ogólnie to mam polewkę z zachowania ludzi :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] dobre :roflt: Quote
Recommended Posts