Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]jesooo gdzie sie taki uchował[/B][/I]????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[I][B]witankoo :loveu:[/B][/I]
[I][B]widze ze tu psie plany :cool3:....ONKI ...owszem ładne psiaki ale to co z nimi zrobili woła o pomste do nieba ..toć jeszcze troche i te biedne psioki bedą dupcią po podłodze szorowac :shake::shake::shake:[/B][/I]

[I][B]jo ci godom TY sie kup takigo Fruziola :diabloti: ...[/B][/I]

[I][B]buziowankoo :loveu::loveu:[/B][/I][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :loveu::multi:
owszem, koleś u mnie na ulicy ma ONka, który wygląda jakby przez całe życie ktoś na dupie mu siedział :shake:
ale sądzę jednak że dużo zależy od hodowcy

taki Fruziol u mnie nie przejdzie :shake:
Salsa raczej musi mieć mocnej budowy kompana :)
poza tym od kiedy sąsiadka przybyła ze swoim s-t do polski, który rzucał się na wszystkie psy, Salsa szału dostaje w obecności tejże rasy :splat: a tego psa sąsiadki to już w ogóle nie trawiła, nawet jak szedł po klatce to skakała na drzwi, warczała i szczekała...co jej się nigdy nie zdarza :roll:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie fikaj maleńka ;) :evil_lol::evil_lol:

a no pewnie by jej odpowiadał ale moja mama by się skichała :shake:
po za tym nie wiem czy ogarnęłabym dwa TTB w domu :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia]
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]Taka maleńka to ja nie jestem:evil_lol::eviltong:

A zamierzasz w przyszłości wystawiać tego ONka?

Posted

[QUOTE][quote name='Ania!']Witam cieplutko :loveu:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Przyszlam sie przywitac ;)[/QUOTE]
[quote name='Bartiśkowa_']Witamy was :diabloti:[/QUOTE][/QUOTE][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Taka maleńka to ja nie jestem:evil_lol::eviltong:

A zamierzasz w przyszłości wystawiać tego ONka?[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie, nie zamierzam :)
jakoś mało mnie pociąga branie udziału w wystawach :)
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nie, nie zamierzam :)[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jakoś mało mnie pociąga branie udziału w wystawach :)[/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]

Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol:

Posted

Czyli jednak ON'ek :cool3::cool3::cool3:

Btw witanko :)

W naszej skopanej bandzie jest jeden członek i uznałyśmy, że powinnaś wiedzieć :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nawet nie o to chodzi :) bo jakbym miała wystawiać to z pewnością poszukałabym kogoś bo ja się kompletnie na tym nie znam i nigdy się tym nie interesowałam zbytnio :)
może gdyby zależało mi na tym żeby później mój pies pokrył jakąś sukę ale ja nie chcę i zapewne pozbawię go jajek :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE][quote name='Izabela124.']Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja nawet na baby szukam kogoś dla briarda, a co to by było przy ONku :evil_lol:[/QUOTE][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja nawet nie wiem na czym polega różnica w wystawianiu ONka i czemu jest to trudniejsze (?) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Shel']Czyli jednak ON'ek :cool3::cool3::cool3:

Btw witanko :)

W naszej skopanej bandzie jest jeden członek i uznałyśmy, że powinnaś wiedzieć :diabloti::diabloti:[/QUOTE]
cześć :loveu::multi:
jaki jaki? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Oo.. :cool3:
Onek będzie :multi:
Śliczne one są , ale teraz jakoś mnie najbardziej fascynują border colie i haszczaki i właśnie nie wiem , który mi się bardziej podoba :shake:
Który lepszy ?? :razz:

Posted

[quote name='bianka19']Oo.. :cool3:
Onek będzie :multi:
Śliczne one są , ale teraz jakoś mnie najbardziej fascynują border colie i haszczaki i właśnie nie wiem , który mi się bardziej podoba :shake:
Który lepszy ?? :razz:[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie wiem jeszcze czy będzie, to plany :)
oba urocze ale ja z tej dwójki wybrałabym haszczaka :)
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Ania!']Coś to w Adamsach :evil_lol:

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6451/addams2.jpg[/IMG][/QUOTE]
i u Ciebie w galerii :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ania!']O Lenkę mi chodzi, jeszcze jest na etapie zarastania i mam nadzieję, że na wiosnę już włos będzie długi :evil_lol:[/QUOTE]
aaa :) mi to czasami trzeba rysować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie wiem jeszcze czy będzie, to plany :)
oba urocze ale ja z tej dwójki wybrałabym haszczaka :)
[/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
No chyba ja też , ale mam jeszcze sporo czasu do namyślenia , bo nie chcę mieć dwóch psów na raz tylko jednego..:p
Bo jeszcze goldeny mi się podobają , więc już nie wiem sama :shake: