jonQuilla Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]jesooo gdzie sie taki uchował[/B][/I]????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [I][B]witankoo :loveu:[/B][/I] [I][B]widze ze tu psie plany :cool3:....ONKI ...owszem ładne psiaki ale to co z nimi zrobili woła o pomste do nieba ..toć jeszcze troche i te biedne psioki bedą dupcią po podłodze szorowac :shake::shake::shake:[/B][/I] [I][B]jo ci godom TY sie kup takigo Fruziola :diabloti: ...[/B][/I] [I][B]buziowankoo :loveu::loveu:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :loveu::multi: owszem, koleś u mnie na ulicy ma ONka, który wygląda jakby przez całe życie ktoś na dupie mu siedział :shake: ale sądzę jednak że dużo zależy od hodowcy taki Fruziol u mnie nie przejdzie :shake: Salsa raczej musi mieć mocnej budowy kompana :) poza tym od kiedy sąsiadka przybyła ze swoim s-t do polski, który rzucał się na wszystkie psy, Salsa szału dostaje w obecności tejże rasy :splat: a tego psa sąsiadki to już w ogóle nie trawiła, nawet jak szedł po klatce to skakała na drzwi, warczała i szczekała...co jej się nigdy nie zdarza :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry wieczór :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie fikaj maleńka ;) :evil_lol::evil_lol: a no pewnie by jej odpowiadał ale moja mama by się skichała :shake: po za tym nie wiem czy ogarnęłabym dwa TTB w domu :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][B][COLOR=Olive][FONT=Georgia] [/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]Taka maleńka to ja nie jestem:evil_lol::eviltong: A zamierzasz w przyszłości wystawiać tego ONka? Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [QUOTE][quote name='Ania!']Witam cieplutko :loveu:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Przyszlam sie przywitac ;)[/QUOTE] [quote name='Bartiśkowa_']Witamy was :diabloti:[/QUOTE][/QUOTE][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Taka maleńka to ja nie jestem:evil_lol::eviltong: A zamierzasz w przyszłości wystawiać tego ONka?[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie, nie zamierzam :) jakoś mało mnie pociąga branie udziału w wystawach :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nie, nie zamierzam :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jakoś mało mnie pociąga branie udziału w wystawach :)[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol:[/QUOTE]Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Izabela124.']Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nawet na baby szukam kogoś dla briarda, a co to by było przy ONku :evil_lol: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czyli jednak ON'ek :cool3::cool3::cool3: Btw witanko :) W naszej skopanej bandzie jest jeden członek i uznałyśmy, że powinnaś wiedzieć :diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']Bo źle do tego podchodzisz, musisz znaleźć do wystawiania kogoś innego :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nawet nie o to chodzi :) bo jakbym miała wystawiać to z pewnością poszukałabym kogoś bo ja się kompletnie na tym nie znam i nigdy się tym nie interesowałam zbytnio :) może gdyby zależało mi na tym żeby później mój pies pokrył jakąś sukę ale ja nie chcę i zapewne pozbawię go jajek :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][quote name='Izabela124.']Gdybym miała wystawiać ONka chyba bym ocipiała:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ania!']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nawet na baby szukam kogoś dla briarda, a co to by było przy ONku :evil_lol:[/QUOTE][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja nawet nie wiem na czym polega różnica w wystawianiu ONka i czemu jest to trudniejsze (?) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']Czyli jednak ON'ek :cool3::cool3::cool3: Btw witanko :) W naszej skopanej bandzie jest jeden członek i uznałyśmy, że powinnaś wiedzieć :diabloti::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] cześć :loveu::multi: jaki jaki? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Shel']U Lenki sprawdź :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no dobra, już tam ide :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]coś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Oo.. :cool3: Onek będzie :multi: Śliczne one są , ale teraz jakoś mnie najbardziej fascynują border colie i haszczaki i właśnie nie wiem , który mi się bardziej podoba :shake: Który lepszy ?? :razz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]coś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Coś to w Adamsach :evil_lol: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6451/addams2.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19']Oo.. :cool3: Onek będzie :multi: Śliczne one są , ale teraz jakoś mnie najbardziej fascynują border colie i haszczaki i właśnie nie wiem , który mi się bardziej podoba :shake: Który lepszy ?? :razz:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie wiem jeszcze czy będzie, to plany :) oba urocze ale ja z tej dwójki wybrałabym haszczaka :) [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Ania!']Coś to w Adamsach :evil_lol: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6451/addams2.jpg[/IMG][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] i u Ciebie w galerii :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i u Ciebie w galerii :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Jeszcze nie ale może już na wiosnę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']Jeszcze nie ale może już na wiosnę :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a Lenka to co? :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]a Lenka to co? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] O Lenkę mi chodzi, jeszcze jest na etapie zarastania i mam nadzieję, że na wiosnę już włos będzie długi :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ania!']O Lenkę mi chodzi, jeszcze jest na etapie zarastania i mam nadzieję, że na wiosnę już włos będzie długi :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] aaa :) mi to czasami trzeba rysować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie wiem jeszcze czy będzie, to plany :) oba urocze ale ja z tej dwójki wybrałabym haszczaka :) [/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE] No chyba ja też , ale mam jeszcze sporo czasu do namyślenia , bo nie chcę mieć dwóch psów na raz tylko jednego..:p Bo jeszcze goldeny mi się podobają , więc już nie wiem sama :shake: Quote
Recommended Posts