Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale nagadane:mad::eviltong: Widziałam dużo fotek liściasto-Salsowych:evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy :D Ale tu nagadane. :mad: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dlaczego? :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Nie rozbrajaj mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dzień dobry........:p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B] [FONT=Georgia][COLOR=Olive]dzień dobry :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='zuzolandia'][I][B]Doberek :loveu:[/B][/I] [I][B]chociaz pogoda do dooopy to humorek nawet mam :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] witam :) :loveu: u nas też pogoda pod zdechłym azorkiem (chociaż nie wiem czy mogę tak mówić tutaj) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']Ale nagadane:mad::eviltong: Widziałam dużo fotek liściasto-Salsowych:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]robimy wojnę na kije? [IMG]http://szatarasol.w.interii.pl/new_pokey.gif[/IMG] [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='bianka19']Witamy :D Ale tu nagadane. :mad: Nie rozbrajaj mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] hej :loveu::multi: a czemu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Gdzie tu sa jakieś zdjęcia, bo się dokopać nie mogę. Hym? :hmmmm: :evil_lol: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Cavy']Gdzie tu sa jakieś zdjęcia, bo się dokopać nie mogę. Hym? :hmmmm: :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spróbuj na 1028 :siara:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spróbuj na 1028 :siara:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Dużo by się cofać, nie chce mi siem. :diabloti: Mogłabyś być tak dobra, i wstawić nowe. :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Kashdog']Witamy się :p[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Cavy']Dużo by się cofać, nie chce mi siem. :diabloti: Mogłabyś być tak dobra, i wstawić nowe. :cool3:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie bywam dobra :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] *** W mojej głowie pojawiła się wizja dotycząca drugiego psa. Póki co są to rozmyślenia i to czy wszystko pójdzie tak jakbym chciała zależy od wielu czynników. Przede wszystkim zależy to od mojej przyszłej pracy...od tego w jakich godzinach przyjdzie mi pracować i czy będzie mnie stać na utrzymanie dwóch psów. Wiem że moja mama będzie przeciwna drugiemu psu więc nie będę mogła liczyć na jej pomoc w zakupie czegokolwiek dla czworonogów (przynajmniej do czasu aż ochłonie) i także nie chciałabym żeby musiała wychodzić z psami kiedy ja będę w pracy. Chciałabym żeby wszystko poszło po mojej myśli, wtedy w przyszłym roku by pojawił się maluch :loveu: Przeglądam sobie hodowle i tylko się nakręcam :oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] hej :loveu::multi: a czemu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Co czemu? :cool3::eviltong: Oo.. Fajnie będzie nowy członek rodziny:multi: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='bianka19']Co czemu? :cool3::eviltong: Oo.. Fajnie będzie nowy członek rodziny:multi:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czemu mam Cię nie rozbrajać :diabloti::evil_lol: chciałabym, chciała :loveu: zakochałam się i mam nadzieję że ze wzajemnością :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Za realizację planów :kciuki: :popcorn: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Ania!']Za realizację planów :kciuki: :popcorn:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki, przyda się :razz: a pić będziemy jak się czarny kulek pojawi :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzięki, przyda się :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a pić będziemy jak się czarny kulek pojawi :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Wypijemy za każdą łapę osobno, a potem całościowo :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='deer_1987']o jakich rasach myslisz?[/QUOTE] [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]już o jednej konkretnej :loveu: niejednokrotnie pisałam że moim marzeniem jest błękitny dog niemiecki oraz pit bull red nose...jednak muszę patrzeć realnie, rodzina która nie chce drugiego psa nigdy nie wyrazi zgody na psa wielkości małego konia ani też na psa, który ma taką a nie inną opinię (mimo tego że Salsa też jest TTB) jest wiele ras psów, które uwielbiam i sobie cenię ale po zastanowieniu doszłam do wniosku że owczarek niemiecki to jest to :) poprzedni mój pies był mieszańcem ONka wiec mam ogromny sentyment do tych psów a i muszę przyznać że ostatnimi czasy zakochałam się konkretnie w długowłosych czarnych albo podpalanych jak najciemniejszych... coś jak [URL="http://arkadia.hodowca.pl/images/zoom/ROWEPN/viewsize/henny,marzec_2009_%2811%29.jpg"]Henny[/URL] z hodowli Arkadia[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive] (piękne psisko) :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][quote name='Ania!']Wypijemy za każdą łapę osobno, a potem całościowo :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol: w sumie każdy powod dobry [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Miałam owczarka niemieckiego ale wersję klasyczną :evil_lol: Indi, czyli po domowemu Indyczek :loveu: Quote
Ewcia38 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Ania!']Wypijemy za każdą łapę osobno, a potem całościowo :evil_lol:[/QUOTE] :knajpa::beerchug::popcorn: Quote
taxelina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 oo owczarek, pies co wymaga duzo pracy z wlascielem ;) Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Ania!']Miałam owczarka niemieckiego ale wersję klasyczną :evil_lol: Indi, czyli po domowemu Indyczek :loveu:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]klasyczne też świetne :) koleżanka ma sukę, staruszkę schorowaną ale jest rewelacyjna :loveu: Indyczek, bardzo hmm smacznie brzmi :cool3::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 też kocham takie ciemne długowłose ONki, ale teraz jestem zapisana na liście czekających na szczonka [B]flat coated retrieverka[/B] z hodowli [B]Margabi[/B] :loveu::loveu: (sorry, za OFF, ale muszę się pochwalić) :p Quote
Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Już myślałam, że jakieś nowe związki tu beze mnie powstają a tu widzę oblewanie na szczęście :evil_lol::evil_lol: trzymam kciuki :] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='jonQuilla'] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol: w sumie każdy powod dobry [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] No ba ... :evil_lol: Ewa już oblewa :evil_lol: Indyczek to była bestia krwiożercza :diabloti: [B]Weronika[/B],ja też się moim wszędzie chwalę, a co to będzie jak już go będę miała :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Ewcia38']:knajpa::beerchug::popcorn:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] kogóż tu moje oczka widzą :) kobietę z psem co ma dziwne niebieskie coś pod pachą ;) cześć :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']oo owczarek, pies co wymaga duzo pracy z wlascielem ;)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] żadnego psa nie można zostawić samego sobie :) mając ONka chciałabym się skupić z nim na dog frisbee[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='WeronikaM']też kocham takie ciemne długowłose ONki, ale teraz jestem zapisana na liście czekających na szczonka [B]flat coated retrieverka[/B] z hodowli [B]Margabi[/B] :loveu::loveu: (sorry, za OFF, ale muszę się pochwalić) :p[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:) nic nie szkodzi...OFFuj ile chcesz :cool3: pewnie nie możesz się doczekać malucha, śliczne psiska :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Shel']Już myślałam, że jakieś nowe związki tu beze mnie powstają a tu widzę oblewanie na szczęście :evil_lol::evil_lol: trzymam kciuki :][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:cool3: trzymaj ale jak zaczną sinieć kochana to puść :)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Ania!']No ba ... :evil_lol: Ewa już oblewa :evil_lol: Indyczek to była bestia krwiożercza :diabloti: [B]Weronika[/B],ja też się moim wszędzie chwalę, a co to będzie jak już go będę miała :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bestie krwiożercze są zawsze najlepsze ;) ja się chwalę a jeszcze nie wiem czy będę miała a co dopiero będzie jak moje plany dojdą do skutku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
WeronikaM Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [QUOTE]Weronika,ja też się moim wszędzie chwalę, a co to będzie jak już go będę miała[/QUOTE] taakkk :evil_lol: a co będziesz miała, bo nie wiem ?? :oops::oops: Quote
Recommended Posts