Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki wszystkim razem i z osobna :loveu:
witam na tej samej zasadzie ;) :multi::multi:
[COLOR=Black]

doma0905,[/COLOR] nie wiem kiedy będą foty :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
[COLOR=Black]apple, [/COLOR]nie bój się...tutaj Ci nic nie grozi :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][B]
ZuzoFruzia,[COLOR=Olive] w końcu jaki pan taki pies :evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu:

dzisiaj z Salsą poszłam zbierać jesień :cool3: zebrałyśmy całą siatkę liści, kasztanów, jarzębiny, żołędzi i wszystkiego innego co się nam napatoczyło na drodze :)
w pracy będę robić z tego wystawę :cool3:

Salsa dzisiaj naskoczyła na faceta :angryy:
Stała ze mną na trawniku, ja zrywałam jarzebinę i nie zauważyłam że idzie pan sprzątający ulice. Wyrwała do niego i dobrze że miała kaganiec bo pewnie by dziabnęła :roll:
Na wszystkich sprzątaczy tak reaguje :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzięki wszystkim razem i z osobna :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]witam na tej samej zasadzie ;) :multi::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]doma0905, nie wiem kiedy będą foty :eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]apple, nie bój się...tutaj Ci nic nie grozi :cool3:[/FONT]

[FONT=Georgia]ZuzoFruzia, w końcu jaki pan taki pies :evil_lol:[/FONT]
Szkoda ... :placz:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

Stała ze mną na trawniku, ja zrywałam jarzebinę i nie zauważyłam że idzie pan sprzątający ulice. Wyrwała do niego i dobrze że miała kaganiec bo pewnie by dziabnęła :roll:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ulala..........to nie dobrze.......:shake:[/FONT][FONT=Century Gothic]

P.S. Znaczy, że w domu nie sprzatasz?:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu:

dzisiaj z Salsą poszłam zbierać jesień :cool3: zebrałyśmy całą siatkę liści, kasztanów, jarzębiny, żołędzi i wszystkiego innego co się nam napatoczyło na drodze :)
w pracy będę robić z tego wystawę :cool3:

[/FONT]
Dziwne. Psy zawsze sobie wybiorą jakieś ofiary. Jak nie listonosza; to sprzątacza. Pimpek zawsze warczy na takich dwóch panów.. Akurat są braćmi. Choć ten drugi nic mu nie zawinił.. Jednak, jak widać, pokrewieństwo jest do wyczucia. ; pp
A gdzie pracujesz, że wystawę robisz? ;)

Posted

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]P.S. Znaczy, że w domu nie sprzatasz?:diabloti:[/FONT]

[FONT=Georgia]zamykam ją wtedy w szafie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='deer_1987']Tak coraz wiecej oznak jesienni jest..

[FONT=Georgia]:) póki co jest taka jesień jak lubię czyli słońce świeci, jest dość ciepło i nie pada deszcz :multi:[/FONT]

[quote name='Tengusia']Salsa dzielna psina bronila zeby pan nie sprzatnal listkow, kasztankow, jarzebin :diabloti:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: jaka ja głupia o tym nie pomyślałam

[/FONT][quote name='Pimpek']Dziwne. Psy zawsze sobie wybiorą jakieś ofiary. Jak nie listonosza; to sprzątacza. Pimpek zawsze warczy na takich dwóch panów.. Akurat są braćmi. Choć ten drugi nic mu nie zawinił.. Jednak, jak widać, pokrewieństwo jest do wyczucia. ; pp
A gdzie pracujesz, że wystawę robisz? ;)
[FONT=Georgia]
Salsa ma dużo takich "ofiar" ale sprzątacze wybitnie ją irytują, podobnie zresztą jak listonosz :roll:

w sklepie z piernikami kopernikowskimi :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT]

[FONT=Georgia]zamykam ją wtedy w szafie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Century Gothic]A potem robisz za dziewczynę z zapałkami:diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Ozzy ewidentnie nie lubi grzybiarzy :diabloti: ...szwenda sie toto po krzakach z kijem i czai ...wcale mu sie nie dziwie że tak reaguje :shake:...znaczy nie atakuje ale strzela irokeza :diabloti:

Nazbierałaś mi kasztanków do przedszkola ??:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A potem robisz za dziewczynę z zapałkami:diabloti:[/FONT]

[FONT=Georgia]czy ja wyglądam na piromankę? :diabloti:[/FONT]

[quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS]Cześć ... [/FONT]

http://global.images8.fotosik.pl/96/6bbc240b246da6a0.jpg
http://global.images8.fotosik.pl/96/036564a89801fdd4.jpg

Suuuuuper fotki :multi::multi::multi::multi:
[FONT=Georgia]
cześć :) :multi::loveu:
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy ewidentnie nie lubi grzybiarzy :diabloti: ...szwenda sie toto po krzakach z kijem i czai ...wcale mu sie nie dziwie że tak reaguje :shake:...znaczy nie atakuje ale strzela irokeza :diabloti:

Nazbierałaś mi kasztanków do przedszkola ??:roll:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
hm, masz tyle dzieciaczków do dyspozycji i nie możesz ich wykorzystać? :evil_lol:
[/FONT]