Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabieram Kamila i Sendi, Kora i chomiki będą pilnować TZta:lol: Rozpalimy se ognicho odtańczymy indiański taniec i przepędzimy chmury!:p
A tak na serio to naprawde niech wraca słońce, bo ja chce na kajaki!

Pcheła skacz!!!!!!!!

Posted

Ja będe niedaleczko, co bym mogła jak mi zmokną 4 wrócić szybko:evil_lol:
W takiej wiosce Gowidlino, będzie mozna nas spotkac;)

Mała Akucha bezdomna woła o miłość do końca!

Posted

Cioteczko Kasiu to tańcuj do upadłego, by słońce pokazało się także w Łodzi. Na niedzielę miałam zaplanowanego grilla, a tu d....

A coś mi się zadaje, że mała Akucha długo na domek czekac nie będzie.

Posted

A tak swoja drogą to jak Brązowa już wymyśli tytuł to można dostać zawału.:mad:
Jak zaczęłam czytać i zobaczyłam "Tragiczny życiorys..". i kątem oka zobaczyłam Akuchy to mi przez moment serce stanęło...:smhair2:

Akucha stworzonko nieszczęsliwe, ale piękne. Domek się znajdzie.

Posted

Bosze takie dziecko,ale ile juz przeszła:roll: trzymam kciuki za kochajacy a przede wszystkim odpowiedzialny domek.Zeby znowu nie było,ze szczeniaczek sika,bawi sie,troche psoci,a powinien lezec spokojniei najlepiej załatwiac sie na sedesie:evil_lol:

Posted

Dzis w południe dostalam moj "ulubiony" typ SMSa:"ile kosztuje ta bezowa suczka" Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr,przeciez wiadomo,ze na 30 zł sie nie skonczy.I znowu zwatpilam w to,czy uda sie suni znalezc pewny i dobry dom.

A potem Akucha miala gosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Goscia2 i Jej TZa :multi: :multi:
Goscie poznali rowniez Daszenke,czarna juz-nie-dzikuske.
Powiem Wam tylko,ze Akucha trafila do naprawde dobrych ludzi :multi:
Ufffffffffffffffffffffff
Gosciu2,bardzo sie ciesze,ze to Wy zaadoptowaliscie Akuszke! Koniec jej niepewnego losu :loveu:
Martwi nas to,ze ciagle jest w leczeniu-wrocila po tulaczce,z lekka biegunka i chyba zaczela reagowac uczuleniem na leki-w kazdym razie,na pewno u Goscia2 dojdzie do siebie szybciej niz w schronie,wiec i tak mala zostala wydana.No i nie bylo na co czekac-kazdy dzien w schronie to dzien do tyłu w zyciorysie szczeniaka.

Posted

Co za szczęście! Bądź wreszcie szczęśliwa mała!!!

Pinie!!! Szukamy transportu na trasie Lublin Warszawa dla suni i jej dzieci z zamojskiego schronu na niedzielę 8 lipca!!! POMÓŻCIE!!!

Posted

No to mamy bardzo dobrego pieska.
Odebraliśmy psinkę ze schroniska około godziny 16, a w domu bylismy dopiero po 2 w nocy zaliczając kontrolę rutynowa drogową około 1 km przed domem :)
Piesek jest przekochany. Byla bardzo grzeczna. Trochę zmasakrowała podkład w samochodzie, ale i tak do niczego się już nie nadawał. Po drodze kupiliśmy wyprawkę i część drogi psina zajęta była nowymi gryzakami. Niestety nie doceniła swoich nowych szelek, ale nad tym popracujemy ;)
Bałam się bardzo nocnego płaczu. I tu również miłe zaskoczenie. Psina spała w innym pokoju, w którym niewiele można zniszczyć i piszczała tylko chwilkę jak ją tam zostawiłam. Cała noc minęła spokojnie.
Piesek leży gdy my leżymy, ale gdy któreś z nas wstanie - natychmiast idzie za nim kontrolując każdy ruch.
Jest bardzo żywiołowa i wymaga okiełznania, ale myślę, że będzie na prawdę dobrym pieskiem.
Biegunki nie ma. Zniknęła. Spuchnięte w schronisku oczka doszły do siebie jeszcze w drodze. Nawet się zastanawiałam, czy ona może nie płakała w tym schronisku tak sobie cichutko...

Mam nadzieję, że uda mi się wkleić dzisiejsze zdjęcia:

Pozdrawiamy:
Marta, Adaś i psina, która nie ma jeszcze nowego imienia :)

Posted

dziekuje za tak piekne wiesci !:multi:
Sunia 3 razy pojawiala sie w schronisku i naparwde przykro bylo patrzec,jak tylko uszy jej sie powiekszaja i zajmuje coraz wiecej miejsca w legowisku.A nic sie nie zmienia w jej sytuacji.
Na szczescie to przeszłosc,A szczeniak moze w koncu spokojnie dokazywac i byc szczeniakiem :multi:

Baba,ktorej rodzina oddala sunie do schronu na Kokoszkach,nagle zapałala miloscia do szczeniaczka i dzwonila,ze bedzie ja odbierac.Rozumiecie???? ciekawe,co tym razem zrobilaby rodzina,zeby sie pozbyc suczki,tym razem na zawsze.

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:cunao: :BIG: :cunao:

Hej, malutka, ale Ci się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ona się zmieniła, jaka to śliczna sunia jest!!!

Gość2, dziękujemy za dom dla tego małego nieszczęścia! Niech Wam się żyje szczęśliwie, mam nadzieję, że będziecie z niej mieli wielką pociechę!

I prosimy o częste odwiedziny na wątku, my ciekawskie ciotki jesteśmy ;)

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

aaaaaaaaaaa jak SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W domku śpi dzieciak i jaką wspaniałą rodzinkę ma!~

Gościu2 dziękuje!!!!!!!

Czekam na zabawowe wieści;)
Fotki super, uszyska rzeczywiście fajne:lol:

Posted

:)
Fotki będą w weekendy, bo tylko wtedy aparat cyfrowy jest dostępny dla szarego człowieka.
Psina jest rozkoszna. Teraz nazywa się Neska. Wiem, wiem, kolor ma raczej piaskowy, ale przy odrobinie tolerancji przypomina mocno rozmlecznioną kawę.
Ładnie siada na polecenie, zaczyna dawać łapkę.
Powoli łapie, że siusiamy na dworze - teraz będe do piątku siedziała w domu to się nauczymy :)

Ulubione zajęcie? - gryzienie, ale jest jej na tyle obojętne co gryzie, że jak zastępujemy niedozwolonego gryzaczka czyms dla piesków - zupełnie nie protestuje.
Straciła już dolne i górne jedynki, zyskawszy tylko dolne, więc jest śmiesznie szczerbata.
Jest już na swoim terenie, bo każdego przechodzącego wita ujadaniem. Radosnym :)
No i zakopuje po działce wszystko swoje skarby. Jest kochana.

Niestety nie mogę powiedzieć, że Neska je.
Ona WPIERNICZA.
Jedzonko znika z miski tak szybko, ze wczoraj nawet sie zastanowiłam chwilkę, czy ja jej na pewno coś dałam.

Bardzo się cieszę, że ją wzieliśmy. I mam nadzieje, że ona też się cieszy.
Pozdrawiam
Marta

Posted

Wpiernicza i pewnie odgryza przy tym paluszki? :lol:
Neska-sliczne imie.
Zakopywanie skarbow mnie rozbroiło.
Coz za inteligencja!Ona na taka madra od 8miotygodniowego szczeniaka wygladała,wiesz?