bognik Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 A ile rok temu kosztował bilet na wystawę? :razz: Quote
melinda:-) Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 witam mam pytanie o ktorej przyjecha na wystawe jak przed nami sa sedziowane ok 40 psów innej rasy i dopiero zaczynaja sie yorki czy ok 12 starczy czy nie bedzie za pozno jest moze ktos z oodziału chojnic zeby pomógł na kotra przyjecha byłabym wdzieczna chodzi mi o 3 grupe Yorkshire terrier Quote
setka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='bognik']A ile rok temu kosztował bilet na wystawę? :razz:[/quote] [url]http://www.chojnice.pl/?zap=1&id=748[/url] tanio:lol: Quote
bognik Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='setka'][URL]http://www.chojnice.pl/?zap=1&id=748[/URL] tanio:lol:[/quote] Ooo matko, byłam przygotowana na jakieś 10zł :evil_lol: Dziękuję bardzo ;) Quote
czarekk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ja akurat sie wybralem bo ja mieszkam w chojnicach:P fajnie bylo nawet z niemiec przyjechali wszystkie rasy byly i na sprzedasz psy nawet!! ejjj a do 18 lat mi kolesiówa powiedziala ze za darmola;) Quote
dog_master Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='czarekk']i na sprzedasz psy nawet!![/quote] Akurat to powod do dumy nie jest ... SprzedaŻ psow pod wystawa... :/ Quote
daga10011 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='dog_master']Akurat to powod do dumy nie jest ... SprzedaŻ psow pod wystawa... :/[/quote] dokladnie:shake:. Quote
Kiłi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wróciliśmy!:razz: Maniek: Ocena doskonała, zwycięzca młodzieży:loveu: Quote
Florka_xyz Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [B][SIZE=5]BIS !!![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]1.[COLOR=red]QUEENI OF NIGHT Arktogea - [COLOR=black]S[/COLOR][COLOR=black]iberan[/COLOR] [COLOR=black]Husky :loveu: :loveu: :loveu: Wielkie Gratulacje dla Włascicieli :multi: [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]2.Mops - wl.Pani Małgorzata Supronowicz[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]3.Owczarek Niemiecki - wł. nie wiem [/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Gratulacje dla Wszystkich wygranych i tych bardzej i tych mniej ;) ;) ;) [/SIZE][/B] Quote
bognik Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wystawa super i nie padało (przynajmniej przed finałami, dalej to nie wiem) :razz: Mam masęęęę fotek :diabloti: Quote
Basik Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - [COLOR=Red]CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=Black]Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :)[/COLOR][/COLOR] Quote
jo-jo Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='Basik']Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - [COLOR=red]CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=black]Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :)[/COLOR][/COLOR][/quote] Basiu Gratulacje!!:multi: Quote
POMIAN Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja właśnie też wróciłem z CHOJNIC, Dostałem BOB i najlepszy junior. Każdy z piesków coś dostał i przywiozłem puchary od sponsorów. Pogoda słoneczna choć chłodna ale taka najlepsza dla psów. Na finałach niebyłem bo mam złe połączenie więc lepszy szybki powrot nizeli nocleg na dworcu w połowie drogi. Gratulacja dla finalistów BISa Quote
Rinuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [I][B]ja byłam na wystawie ale jako obserwator :) głównie to w Beaglach i Jackach siedziałam :loveu::loveu: wszystkim gratuluję :) szkoda tylko że nie było Rogza ani Red Dingo :-([/B][/I] Quote
setka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 U nas ZWYCIĘSTWO MłODZIEŻY i NAJLEPSZY JUNIOR:multi:. WSZYSTKIM UCZESTNIKOM SERDECZNIE GRATULUJĘ!!:multi::multi::multi: Quote
Judit Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Może ktoś podac stawkę seterów irlandzkich czerwono-białych i gordonów? i jeśli ktoś ma to wyniki ;) Quote
jovi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja kojarzę , że na finałach jakieś setery na pudłach stały. Quote
osiem Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ja byłam na wystawie ale jako obserwator :) głównie to w Beaglach i Jackach siedziałam :loveu::loveu: wszystkim gratuluję :) szkoda tylko że nie było Rogza ani Red Dingo :-([/B][/I][/quote] proszę o wyniki beagli :) Quote
Rinuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [I][B]tyle wiem :[/B][/I] [B]PSY[/B] [U]Kl.młodzieży[/U] 1.LARES CONTE Cantabella 2.[B]GRUNWALD z Chojniczanki[/B] 3.[B]BILLY z Tucholskiego Boru[/B] 4.READY Topaz Złocisty [U]Kl.pośrednia[/U] 1.BLOCK Bi Guru , [B]NPwR, BOB[/B] BAYLI Vanila Sky [B]DART TOM PACK z Gangu Tutich[/B] EDI Big White [U]Kl.otwarta[/U] ARAMIS Ambroży OCTAVO Akson [B]SUKI[/B] [U]Kl.młodzieży[/U] BIZETTA Ambroży BONNY z Tucholskiego Boru DARLING Rodzina Asteriksa IGA Kujawski Czar LENA VICKINGUE Cantabella RIKA Topaz Złocisty [U]Kl.pośrednia[/U] 1.Lyndex CHAOS 2.[B]BUNGEE Ambroży[/B] [U]Kl.otwarta[/U] 1.FURIA z Wiatrem Gna, [B]NSwR[/B] 2.EYRA Dan-Lu 3.[B]BLANCA Berkelejka[/B] 4.[B]CRAZY TRUE ANGEL Beguelle[/B] [U]Kl.użytkowa[/U] CHANTAL Weinlinie Quote
skubi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 bognik, i gdzie te zdjęcia? :lol: Może załapał się jakis Bearded Collie??? Nam na wystawie poszło bardzo dobrze: Vega - Dosk.1, CWC, NDSwR, Bluesek - WO1, Najlepsze Szczenię :multi: Quote
Joanna G Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wystawa w chojnicach dla nas bardzo udana i pod względem pogody i pod względem wyników. Moja czarna pudelka [SIZE=4][COLOR=blue]Miss Negry od Lalanki [SIZE=2][COLOR=#000000]występująca w klasie pośredniej otrzymuje [SIZE=4][COLOR=blue]CWC , NDSwR,BOB oraz BOG-III :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] Mam pytanie ,czy posiada ktos fotki z wyboru grupy IX????????????? Quote
bognik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='skubi']bognik, i gdzie te zdjęcia? :lol: Może załapał się jakis Bearded Collie???[/quote] Widziałam bearded'a ale na początku jak przyjechałam w 'biegu', nie zdążyłam ufocić ... Pomniejszę to wstawię zdjęcia ;) Gratulacje dla wszystkich!!! :multi: :multi: :multi: Tata mojej Lhary - Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara [B]CWC[/B], [B]NPwR[/B], [B]BOB[/B] :loveu: Quote
Recommended Posts