Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam
mam pytanie o ktorej przyjecha na wystawe jak przed nami sa sedziowane ok 40 psów innej rasy i dopiero zaczynaja sie yorki
czy ok 12 starczy czy nie bedzie za pozno jest moze ktos z oodziału chojnic zeby pomógł na kotra przyjecha byłabym wdzieczna chodzi mi o 3 grupe Yorkshire terrier

Posted

[quote name='setka'][URL]http://www.chojnice.pl/?zap=1&id=748[/URL] tanio:lol:[/quote]
Ooo matko, byłam przygotowana na jakieś 10zł :evil_lol:

Dziękuję bardzo ;)

Posted

ja akurat sie wybralem bo ja mieszkam w chojnicach:P fajnie bylo nawet z niemiec przyjechali wszystkie rasy byly i na sprzedasz psy nawet!! ejjj a do 18 lat mi kolesiówa powiedziala ze za darmola;)

Posted

[B][SIZE=5]BIS !!![/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]1.[COLOR=red]QUEENI OF NIGHT Arktogea - [COLOR=black]S[/COLOR][COLOR=black]iberan[/COLOR] [COLOR=black]Husky :loveu: :loveu: :loveu: Wielkie Gratulacje dla Włascicieli :multi: [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]2.Mops - wl.Pani Małgorzata Supronowicz[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]3.Owczarek Niemiecki - wł. nie wiem [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Gratulacje dla Wszystkich wygranych i tych bardzej i tych mniej ;) ;) ;) [/SIZE][/B]

Posted

Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - [COLOR=Red]CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=Black]Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :)[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Basik']Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - [COLOR=red]CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=black]Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :)[/COLOR][/COLOR][/quote]

Basiu Gratulacje!!:multi:

Posted

Ja właśnie też wróciłem z CHOJNIC, Dostałem BOB i najlepszy junior. Każdy z piesków coś dostał i przywiozłem puchary od sponsorów. Pogoda słoneczna choć chłodna ale taka najlepsza dla psów. Na finałach niebyłem bo mam złe połączenie więc lepszy szybki powrot nizeli nocleg na dworcu w połowie drogi. Gratulacja dla finalistów BISa

Posted

[I][B]ja byłam na wystawie ale jako obserwator :)
głównie to w Beaglach i Jackach siedziałam :loveu::loveu:

wszystkim gratuluję :) szkoda tylko że nie było Rogza ani Red Dingo :-([/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ja byłam na wystawie ale jako obserwator :)
głównie to w Beaglach i Jackach siedziałam :loveu::loveu:

wszystkim gratuluję :) szkoda tylko że nie było Rogza ani Red Dingo :-([/B][/I][/quote]

proszę o wyniki beagli :)

Posted

[I][B]tyle wiem :[/B][/I]

[B]PSY[/B]
[U]Kl.młodzieży[/U]
1.LARES CONTE Cantabella
2.[B]GRUNWALD z Chojniczanki[/B]
3.[B]BILLY z Tucholskiego Boru[/B]
4.READY Topaz Złocisty

[U]Kl.pośrednia[/U]
1.BLOCK Bi Guru , [B]NPwR, BOB[/B]

BAYLI Vanila Sky
[B]DART TOM PACK z Gangu Tutich[/B]
EDI Big White

[U]Kl.otwarta[/U]
ARAMIS Ambroży
OCTAVO Akson

[B]SUKI[/B]
[U]Kl.młodzieży[/U]
BIZETTA Ambroży
BONNY z Tucholskiego Boru
DARLING Rodzina Asteriksa
IGA Kujawski Czar
LENA VICKINGUE Cantabella
RIKA Topaz Złocisty

[U]Kl.pośrednia[/U]
1.Lyndex CHAOS
2.[B]BUNGEE Ambroży[/B]

[U]Kl.otwarta[/U]
1.FURIA z Wiatrem Gna, [B]NSwR[/B]
2.EYRA Dan-Lu
3.[B]BLANCA Berkelejka[/B]
4.[B]CRAZY TRUE ANGEL Beguelle[/B]

[U]Kl.użytkowa[/U]
CHANTAL Weinlinie

Posted

bognik, i gdzie te zdjęcia? :lol: Może załapał się jakis Bearded Collie???

Nam na wystawie poszło bardzo dobrze: Vega - Dosk.1, CWC, NDSwR, Bluesek - WO1, Najlepsze Szczenię :multi:

Posted

Wystawa w chojnicach dla nas bardzo udana i pod względem pogody i pod względem wyników.
Moja czarna pudelka [SIZE=4][COLOR=blue]Miss Negry od Lalanki [SIZE=2][COLOR=#000000]występująca w klasie pośredniej otrzymuje [SIZE=4][COLOR=blue]CWC , NDSwR,BOB oraz BOG-III :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][/COLOR]
Mam pytanie ,czy posiada ktos fotki z wyboru grupy IX?????????????

Posted

[quote name='skubi']bognik, i gdzie te zdjęcia? :lol: Może załapał się jakis Bearded Collie???[/quote]
Widziałam bearded'a ale na początku jak przyjechałam w 'biegu', nie zdążyłam ufocić ...

Pomniejszę to wstawię zdjęcia ;)

Gratulacje dla wszystkich!!! :multi: :multi: :multi:

Tata mojej Lhary - Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara [B]CWC[/B], [B]NPwR[/B], [B]BOB[/B] :loveu: