Brucio Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a moze by tak najpierw isc na ta konsultacje ( juz kilka osob deklarowalo pieniazki wiec moze wystarczy na to) i potem podac sume przyblizona jaka jest potrzebna na ta operacje.Mysle ze latwiej sie zbiera jak wiadomo ile mniej wiecej potrzeba.Ja sie oczywiscie tez dorzuce tylko "zbieram sie" narazie.;) Quote
Izunia86 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 To ja na bazarek jak na razie deklaruje 8 biustonoszy, 6 z nich prawie wogole nie byly noszone ale pozostale dwa tez sa w dobrym stanie, bluzeczke i jeszcze jedna bluzeczke tube i materialowa opaske na wlosy . Wrazie czego te rzeczy leza u mnie , na pisz gdybys robila nowy bazarek . Quote
Patia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Brucio']a moze by tak najpierw isc na ta konsultacje ( juz kilka osob deklarowalo pieniazki wiec moze wystarczy na to) i potem podac sume przyblizona jaka jest potrzebna na ta operacje.Mysle ze latwiej sie zbiera jak wiadomo ile mniej wiecej potrzeba.Ja sie oczywiscie tez dorzuce tylko "zbieram sie" narazie.;)[/quote] Wizyta , o ile wiem , kosztuje 50 zł . Quote
Ada-jeje Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja tez dorzucam na cierpiacego rotka 20 zl. jeszcze dzis wysle pieniazki.Prosze jak najszybciej zrobic mu operacje, bidulek przeciez tak bardzo cierpi. Quote
haker11 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 O matko kochana! Jak ten pies cierpi! Ja jutro też wpłacę pare groszy! Nie mogę patrzeć na to cierpienie!:-( Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Bardzo dziękujemy za taki odzew. Pies czekał na nas-"szalone dogomaniaczki" DWA LATA..ale teraz to już tylko lepiej będzie. Zaraz umawiam się na wizyte:) Kochani...jeszcze jedna prośba...a właściwie apel...nie dajmy mu wrócić do schroniska!!! Potzrebny będzie tymczas..on nie może spowrotem wylądować w schroniskowej kladce...on nienawidzi tej kladki...jak tylko wyjdzie, trzeba go tam potem wpychać na siłe...:( Quote
katya Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Rottek oprócz zdrowych oczu potrzebuje jeszcze domu!!! Quote
Betbet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ech:( narazie koniecznie wizyta . myslę, że już na nią się uzbiera, bo pieniądze płyną. bazarek też idzie coraz lepiej:multi: jdna plecionka już za 50 zł!!!:loveu: Quote
asiak Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 jeszcze czegoś takiego nie widziałam... rany, jak on musi cierpieć... u mnie kiepsko z siankiem ale postaram się w przyszłym tyg. coś niecoś wpłacić.... Quote
Betbet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 bede podnosić do upadłego msuze wykorzystać swoje choróbsko;) Quote
AniaB Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 myślę, ze mozna pomyslec o aukcji cegiełkowej - to trudny przypadek i na pewno wzruszyłby wiele serc .. Quote
katya Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='AniaB']myślę, ze mozna pomyslec o aukcji cegiełkowej - to trudny przypadek i na pewno wzruszyłby wiele serc ..[/quote] Już jest :cool1: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212568170[/URL] Quote
AniaB Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 przepraszam - nie czytałam całego wątku..:oops: zaraz sobie wkleję link aukcji do podpisu.. czy psiak umieszczony został również na molosach? tam są miłosnicy rasy - moze pomogą..:roll: Quote
Dea Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a do Pomorskiej Fundacji Rottka pisał już ktoś, wiedzą o nim? Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Tak..już jest na ich stronie:) Cały czas mam kontakt z Martą. Quote
Betbet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 kolejne pw dostaje z prośbą o numer konta, ktoś bedzie mogl podawac ile już wpłynęło? na bazarku mamy już 105 zł, niech ktoś mi pomoże podrzucać bazarek, bo z doświadczenia wiem jak to jest, że te watki które są dalej giną w gąszczu. Kto może niech daje rottka do podpisu i odwiedza rózne wątki na dogo, wypowiada się wtedy wiele osób zauważa podpis. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74732"]BAZAREK TUTAJ PRZYPOMINAM[/URL] Quote
Moriaaa Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Betbet']kolejne pw dostaje z prośbą o numer konta, ktoś bedzie mogl podawac ile już wpłynęło? [/quote] Tak, zrobię całe rozliczenie, tylko poproś żeby w dopisku było np" od "nick" dla rottka-bazarek" bo wtedy nie będzie mi się to mieszało z rozliczeniami z cegiełek. Pełną listę wpłacających wrzuce na stronę fundacji [url]www.niechcianeizapomniane.org[/url] w dziale "Podziękowania" :) Quote
Izunia86 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Betbet ciesze sie ,ze tak ladnie idzie bazarek :Cool!: Boze trzeba biedaka ratowac, uda sie ,dogomania jest magiczna :multi: A Ty jestes chora ? Jesli tak zycze duzo zdrowia :lol: Wrazie czego te rzeczy sa u mnie , bede szukac jeszcze jakis fantow :cool3: Bede miala chyba jeszcze z 2 ksiazki . Pozdrawiam. Quote
Lemoniada Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Matko Bosko!!:crazyeye: Nigdy czegoś podobnego nie widziałam... Na czym polega taka operacja, usuwa się całkowicie oczy? Czy wycina się coś tylko? Na zdjeciu wygląda to jakby źrenice były na wylot przebite - coś takiego da się wyleczyć...? Quote
Recommended Posts