Betbet Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Moriaaa bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana.:-( Na pewno do poniedziałku zbierze się ejszcze więcej pieniążków, a skoro Rottek tyle wytrzymał to jeszcze chwilke poczeka. Suma spora, ale na dogo nie ma rzeczy niemozliwych. Quote
Monia70 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Moriaa , szczere wyrazy współczucia :-( .Trzymaj się jakoś....:-( Quote
Izunia86 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Moriaaa ,bardzo mi przykro .Badz dzielna :glaszcze: Quote
dogoholiczka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Moriaaa'] Znamy już orientacyjny koszt samej operacji w Polsce: 900-1200 zł. Do tego dojdą koszty transportu, opieki pooperacyjnej, kastracji 400 zł (bez niej nie może dojechac do DT, no i transportu do Niemiec. [B]Wszystkim serdecznie dziękujemy za wpłaty!!!:multi::multi::multi: I wciąż prosimy o najmniejsze darowizny z dopiskiem "dla Rottka".[/B] Niestey wizyta u dr Garncarza została przesunięta na poniedziałek na 19. Wczoraj odeszła nasza babcia..w czwartek pogrzeb, więc sami rozumiecie...[/quote] [COLOR=blue]Mam nadzieje, ze z bazarku Betbet wpadnie dodatkowe wsparcie - ja dzielnie licytuje:cool3:[/COLOR] [COLOR=black]### serdeczne wyrazy wspolczucia - trzymaj sie!!!:-([/COLOR] Quote
Sabina02 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [B]Moriaaa, wyrazy wspolczucia...:-( [/B] [B]PS. Jesli bedziecie potrzebowac ta stówe na AFN, to dajcie cynka...[/B] Quote
Moriaaa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Dziękuję cioteczki za wsparcie... Sabinko, będę pamiętać o tej stówce;) Jak znajdę siły sprawdzę dokładnie ile mamy na koncie pieniążków na Rottka i napisze..czekam jeszcze na wiadomości od dziewczyn z Niemiec. Quote
Czarodziejka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ...............trzymaj się [*] Babcie są takie kochane i tak szybko odchodzą.... Quote
aniac50 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Czarodziejka']...............trzymaj się [*] Babcie są takie kochane i tak szybko odchodzą....[/QUOTE] To sczera prawda !Wiem,że to tylko banalne słowa i niewiele pomogą ,ale mnie też jest przykro... !....Trzymaj się ! Quote
Betbet Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 nieśmiało tylko wspomnę, że właśnie zakończyła się aukcja. zebrało się 200 zł, zbiorę je na swoje konto, ponieważ osobno zbieram tez na przesyłki(przepraszam nooo nie jestem w stanie fundować wszystkiego:-( :-( :-( ), a potem poślę na konto dla Rottka. Quote
Anashar Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Poprosiłem Green o przelanie z ANF-u 90zł (Gonza ktorego mieliśmy wziąć do hotelu) na Rottka. Ale ostatnio wogóle mi nie odpisuje, więc nei wiem kiedy pieniądze dojdąMoriaa - trzymaj się dzielnie! Quote
Moriaaa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Super:multi::multi::multi: Dziękujemy wszystkim!!! Ja już wysiedziec nie mogę przez ten poniedziałek:) Quote
jola od jadzi Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Kaja, Ty masz teraz ważne prywatne sprawy do załatwienia...Wyrazy współczucia dla Ciebie i Jarka...Trzymajcie się! A rottek...czekał tyle czasu,jakoś wytrzyma jeszcze te kilka dni do poniedziałku. Quote
Moriaaa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='jola od jadzi']Kaja, Ty masz teraz ważne prywatne sprawy do załatwienia...Wyrazy współczucia dla Ciebie i Jarka...Trzymajcie się! A rottek...czekał tyle czasu,jakoś wytrzyma jeszcze te kilka dni do poniedziałku.[/quote] Dzisiaj wyjeżdżamy, wracamy w piątek:( Pamiętajcie cioteczki o Rottku... Quote
Lulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 bosze co za bida.... zaraz wplace na niego 50 zł, mam nadzieje, ze uda mu sie szybko pomoc, trzymajcie sie ;) Quote
justynavege Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Podniose chociaż wątek skoro nic więcej nie mogę zrobić :oops: Quote
sati Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 biedaczek:placz: :placz: :placz: wplace zaraz na niego 50 zl, zeby tylko jak najszybciej mu pomoc Quote
Czarodziejka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 W górę biedaku, niechaj cię dojrzą dobre dusze. Quote
dogoholiczka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Czarodziejka']W górę biedaku, niechaj cię dojrzą dobre dusze.[/quote] [COLOR=blue]Swiete slowa!!! Jestem przekonana, ze juz go wypatrzyly i wszystko bedzie OK:thumbs: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Moj 9-cio letni rottek Max, rok temu walczyl z nowotworem oka, ma usunieta polowe gornej powieki ALE JEST z nami !!! Wierze, ze i temu pieskowi sie uda i slonko zaswieci dla niego! [/COLOR] Quote
Betbet Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jesli bedzie wiecej takich osob jak Ty dogoholiczko ( a jest wiecej:multi: ) to sie na pewno uda wielu psiakom:) Quote
Diana S Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 trzymaj się dzielnie już niedługo skończy się twój ból... i będziesz szczesliwym psiaczkiem.. że też takie paskudne choróbska są...:mad: ... ale dzięki woli dobrych ludzi takich jak tutaj... psinka wyjdzie na prostą... jestem z tobą słoneczko...:loveu: Quote
Hanuka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a gdzie pies przebywa teraz? i gdzie bedzie po ewentualnej operacji? i kiedy ta operacja mialaby miejsce? Quote
Recommended Posts