Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moriaaa bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana.:-(
Na pewno do poniedziałku zbierze się ejszcze więcej pieniążków, a skoro Rottek tyle wytrzymał to jeszcze chwilke poczeka.

Suma spora, ale na dogo nie ma rzeczy niemozliwych.

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moriaaa']
Znamy już orientacyjny koszt samej operacji w Polsce: 900-1200 zł. Do tego dojdą koszty transportu, opieki pooperacyjnej, kastracji 400 zł (bez niej nie może dojechac do DT, no i transportu do Niemiec. [B]Wszystkim serdecznie dziękujemy za wpłaty!!!:multi::multi::multi: I wciąż prosimy o najmniejsze darowizny z dopiskiem "dla Rottka".[/B]

Niestey wizyta u dr Garncarza została przesunięta na poniedziałek na 19. Wczoraj odeszła nasza babcia..w czwartek pogrzeb, więc sami rozumiecie...[/quote]

[COLOR=blue]Mam nadzieje, ze z bazarku Betbet wpadnie dodatkowe wsparcie - ja dzielnie licytuje:cool3:[/COLOR]

[COLOR=black]### serdeczne wyrazy wspolczucia - trzymaj sie!!!:-([/COLOR]

Posted

Dziękuję cioteczki za wsparcie...

Sabinko, będę pamiętać o tej stówce;) Jak znajdę siły sprawdzę dokładnie ile mamy na koncie pieniążków na Rottka i napisze..czekam jeszcze na wiadomości od dziewczyn z Niemiec.

Posted

[quote name='Czarodziejka']...............trzymaj się
[*]
Babcie są takie kochane i tak szybko odchodzą....[/QUOTE]
To sczera prawda !Wiem,że to tylko banalne słowa i niewiele pomogą ,ale mnie też jest przykro... !....Trzymaj się !

Posted

nieśmiało tylko wspomnę, że właśnie zakończyła się aukcja.
zebrało się 200 zł, zbiorę je na swoje konto, ponieważ osobno zbieram tez na przesyłki(przepraszam nooo nie jestem w stanie fundować wszystkiego:-( :-( :-( ), a potem poślę na konto dla Rottka.

Posted

Poprosiłem Green o przelanie z ANF-u 90zł (Gonza ktorego mieliśmy wziąć do hotelu) na Rottka. Ale ostatnio wogóle mi nie odpisuje, więc nei wiem kiedy pieniądze dojdąMoriaa - trzymaj się dzielnie!

Posted

[quote name='jola od jadzi']Kaja, Ty masz teraz ważne prywatne sprawy do załatwienia...Wyrazy współczucia dla Ciebie i Jarka...Trzymajcie się!
A rottek...czekał tyle czasu,jakoś wytrzyma jeszcze te kilka dni do poniedziałku.[/quote]

Dzisiaj wyjeżdżamy, wracamy w piątek:(

Pamiętajcie cioteczki o Rottku...

Posted

[quote name='Czarodziejka']W górę biedaku, niechaj cię dojrzą dobre dusze.[/quote]

[COLOR=blue]Swiete slowa!!! Jestem przekonana, ze juz go wypatrzyly i wszystko bedzie OK:thumbs: [/COLOR]

[COLOR=#0000ff]Moj 9-cio letni rottek Max, rok temu walczyl z nowotworem oka, ma usunieta polowe gornej powieki ALE JEST z nami !!! Wierze, ze i temu pieskowi sie uda i slonko zaswieci dla niego! [/COLOR]

Posted

trzymaj się dzielnie już niedługo skończy się twój ból...
i będziesz szczesliwym psiaczkiem..
że też takie paskudne choróbska są...:mad: ... ale dzięki woli dobrych ludzi takich jak tutaj...
psinka wyjdzie na prostą...
jestem z tobą słoneczko...:loveu: