ludwa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='jusstyna85']ja chciałabym wyjaśnić sprawe z Argat.Do dzisiaj nie otrzymałam kilkunastu wylicytowanych rzeczy.Poinformowałam już dawno o tym, dostałam odpowiedź, że wysłane...poinformowałam 2. raz, że w razie zagubienia można uzyskać odszkodowanie...Cisza... No to widzę, że nie jestem sama. Myślałam, że to ptzypadek. Też czekam na tabliczkę. Podobno wysłana, jest potwierdzenie, wczoraj zapytałam na gg co z paczką, podobno idzie (ma potwierdzenie, którego nie chciałam, bo przecież poczta też działa marnie...) Ale chyba poproszę o nie:mad: Quote
Amiczka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pieniądze zaległe na schronisko wpłaciłam, jeszcze muszę poprosić o dane do przelewu od mfn zalesie. Powiedziałam mamie przez telefon, powiedziała, że dokończymy rozmowe w domu... Jak do wszystkiego się już przyznam to wtedy ona ma do kogoś dzwonić, czy czekać na telefon..? Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Daj nam zdjęie/skan wpłaty, żebyśmy mieli pewność. [QUOTE]muszę poprosić o dane do przelewu od mfn zalesie[/QUOTE] Wpłaciłaś, ale musisz poprosić o dane do przelewu? Że jak? Quote
DuDziaczek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Napisałam to dla świetego spokoju, tak naprawde zamotałam sie, nie dali mi dojsc do głosu, teraz sie juz przekonałam jaka jest dogomania. To kawalak pw od Amiczki.... Odnosnie obrozek i tego ze napisal ze ich nie ma... Dostalam odpowiedz Ze napisala to dla swietego spokoju... :shake: Ale widze prawda inna... Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kiedy Amiczka napisała tego e-maila? Quote
DuDziaczek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kida i Olo']Kiedy Amiczka napisała tego e-maila?[/quote] SOrka to bylo pw juz lece sprawdzic 27-11-2007, 16:57 Quote
Amiczka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie mam skanu wpłaty, bo wpłacane przez internet ale mama potwierdzi że wpłacone..:oops: Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dobrze, a więc: 1. Kto się podejmie telefonicznej rozmowy z mamą Amiczki? 2. Zgłaszamy sprawę na policję? 3. Pozostawiamy mamie Amiczki wolną rękę w wymierzeniu ,,kary'', czy informujemy szkołę? Nad policją zastanowiłabym się, ale całą resztę niezwłocznie trzeba wykonać. Quote
tomcug Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Amiczka']Nie mam skanu wpłaty, bo wpłacane przez internet ale mama potwierdzi że wpłacone..:oops:[/quote] Potwierdzenie przelewu bankowego też można zeskanować................. Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Amiczka']Nie mam skanu wpłaty, bo wpłacane przez internet ale mama potwierdzi że wpłacone..:oops:[/quote] Amiczko, obiecałaś, że skan będzie i prześlesz go na PM GameBoy. Mówiłaś, że nie możesz teraz wpłacić, bo jesteś chora, ale jak tylko wyzdrowiejesz, to lecisz na pocztę - teraz piszesz, że wpłaciłaś internetowo. Nie podobają mi się te krętactwa :shake:. Chyba jednak trzeba policji powierzyć tę sprawę... Quote
beam6 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ale dopiero następnego dnia będzie w historii rachunku - przynajmnie w PKO BP Quote
tomcug Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='beam6']Ale dopiero następnego dnia będzie w historii rachunku - przynajmnie w PKO BP[/quote] O, ja w chwilę po przelaniu mogę wyświetlić dowód wpłaty i zeskanować (ING ŚLĄSKI). Widocznie różnie to bywa. Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wiecie co, ja się dziwię, że my jeszcze tego nigdzie nie zgłosiłyśmy. Amiczka popełniła PRZESTĘPSTWO - a my to zatajamy. Tak nie można. Quote
GameBoy Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dzis jest wtorek do dzis mialam dostac od Amiczki dokumenty coz bede nawina i jeszcze poczekam Amiczko czy Mama juz wie? Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 GB, nie czekaj. Jak minie północ, a tym samym skończy się wtorek, a skanów z leczenia i skanu wpłaty nie dostaniemy, sprawę należy zgłosić na policję i tyle. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Przelew internetowy powinien pojawic sie w historii-jak nie dzis to jutro- w jakim banku jest to konto Amiczka? Nie musisz go anwet skanowac wystraczy przekopiowac na dogo i tyle. Quote
Ulka18 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]JUTRO RANO O GODZ. 7.30 WKLEJAM NA TEN WATEK IMIE, NAZWISKO, ADRES, TELEFON DO MAMY AMICZKI, JESLI NIE BEDZIE SKANU WPLAT NA KONTO SCHRONISKA.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Kto bedzie chcial moze dzwonic.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=3]Juz raz niejaki Sebastian zbieral pieniadze na mieleckie schronisko, ilesmy sie musieli potem nawyjasniac, ze nic o tym nie wiedzielismy[/SIZE] :mad:[/COLOR][/SIZE] Quote
Vectra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 najprościej , zrobić zrzut ekranu ...... Quote
goldenka245 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dziewczyny trzeba to zgłosić.... Amiczka sie z nami bawi, bo myśli, że jesteśmy głupie... Ja niestety nie jestem pełnoletnia więc muszę czekać aż ktoś to zgłosi ;) A właśnie może lepiej skontaktować się z adminem, który też nam pomoże... Quote
Amiczka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Prosze posłuchać, wpłata była robiona przez internet, ale nie z mojego komputera, tylko z komputera mojej mamy z pracy..w rzeszowie, więc nie wiem czy jest jakis sposób, żeby zrobic teraz jakis skan, naprawde.. Przez telefon mama potwierdzi, bo wpłacała, przysiegam. Ustalona była rozmowa z mamą, teraz to sama nie wiem, prosze nie zglaszac tego na policje, ja wszystko naprawie, pieniadze juz wpłaciłam, co mam jeszcze zrobic? Naprawde żałuje, czemu myslicie że sie z wami bawie, ze uwazam że jesteście głupi tak jak ktos napisał.. To ja sie czuje głupia i wstyd mi jak cholera, ale chce to naprawic jakos Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Amiczka']Prosze posłuchać, wpłata była robiona przez internet, ale nie z mojego komputera, tylko z komputera mojej mamy z pracy..w rzeszowie, więc nie wiem czy jest jakis sposób, żeby zrobic teraz jakis skan, naprawde.. Przez telefon mama potwierdzi, bo wpłacała, przysiegam. Ustalona była rozmowa z mamą, teraz to sama nie wiem, prosze nie zglaszac tego na policje, ja wszystko naprawie, pieniadze juz wpłaciłam, co mam jeszcze zrobic? Naprawde żałuje, czemu myslicie że sie z wami bawie, ze uwazam że jesteście głupi tak jak ktos napisał.. To ja sie czuje głupia i wstyd mi jak cholera, ale chce to naprawic jakos[/quote] Kombinujesz. Skoro masz internetowe konto w jakimś banku, to możesz patrzeć jakie operacje z niego wykonywałaś OBOJĘTNIE Z JAKIEGO KOMPUTERA... Amiczko, skończ z kłamstwami, to nie jest śmieszne, a tragiczne. Quote
Amiczka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 To jest konto nie moje, a mojej mamy i nie korzysta z niego w domu, tylko z pracy, bo tam komputer jest dobrze zabezpieczony. Nie kłamię, nie wiem co mam zrobic. Quote
Kida i Olo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Amiczka napisała, że mama wie. Ale ja już nie wierzę w ani jedno jej słowo... A skoro to konto Twojej mamy, to poproś ją, aby ona na nie weszła i zrobiła screen wpłaty. Quote
Amiczka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 TO MAMA ROBIŁA PRZELEW, BO JĄ O TO POPROSIŁAM. Wchodzi na konto tylko z pracy, bo chodzi o bezpieczeństwo, w końcu to konto. Wróci koło piątej to się spytam, czy jest mozliwość aby weszła z domowego, może tak być? edit: mama wie, ma jeszcze za mną rozmawiac jak bedzie juz z domu. Quote
Recommended Posts