Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jusstyna85']ja chciałabym wyjaśnić sprawe z Argat.Do dzisiaj nie otrzymałam kilkunastu wylicytowanych rzeczy.Poinformowałam już dawno o tym, dostałam odpowiedź, że wysłane...poinformowałam 2. raz, że w razie zagubienia można uzyskać odszkodowanie...Cisza...

No to widzę, że nie jestem sama. Myślałam, że to ptzypadek. Też czekam na tabliczkę. Podobno wysłana, jest potwierdzenie, wczoraj zapytałam na gg co z paczką, podobno idzie (ma potwierdzenie, którego nie chciałam, bo przecież poczta też działa marnie...) Ale chyba poproszę o nie:mad:

Posted

Pieniądze zaległe na schronisko wpłaciłam, jeszcze muszę poprosić o dane do przelewu od mfn zalesie. Powiedziałam mamie przez telefon, powiedziała, że dokończymy rozmowe w domu...
Jak do wszystkiego się już przyznam to wtedy ona ma do kogoś dzwonić, czy czekać na telefon..?

Posted

Napisałam to dla świetego spokoju, tak naprawde zamotałam sie, nie dali mi dojsc do głosu, teraz sie juz przekonałam jaka jest dogomania.

To kawalak pw od Amiczki....
Odnosnie obrozek i tego ze napisal ze ich nie ma...
Dostalam odpowiedz Ze napisala to dla swietego spokoju... :shake:
Ale widze prawda inna...

Posted

Dobrze, a więc:
1. Kto się podejmie telefonicznej rozmowy z mamą Amiczki?
2. Zgłaszamy sprawę na policję?
3. Pozostawiamy mamie Amiczki wolną rękę w wymierzeniu ,,kary'', czy informujemy szkołę?

Nad policją zastanowiłabym się, ale całą resztę niezwłocznie trzeba wykonać.

Posted

[quote name='Amiczka']Nie mam skanu wpłaty, bo wpłacane przez internet ale mama potwierdzi że wpłacone..:oops:[/quote]

Potwierdzenie przelewu bankowego też można zeskanować.................

Posted

[quote name='Amiczka']Nie mam skanu wpłaty, bo wpłacane przez internet ale mama potwierdzi że wpłacone..:oops:[/quote]

Amiczko, obiecałaś, że skan będzie i prześlesz go na PM GameBoy. Mówiłaś, że nie możesz teraz wpłacić, bo jesteś chora, ale jak tylko wyzdrowiejesz, to lecisz na pocztę - teraz piszesz, że wpłaciłaś internetowo. Nie podobają mi się te krętactwa :shake:. Chyba jednak trzeba policji powierzyć tę sprawę...

Posted

[quote name='beam6']Ale dopiero następnego dnia będzie w historii rachunku - przynajmnie w PKO BP[/quote]

O, ja w chwilę po przelaniu mogę wyświetlić dowód wpłaty i zeskanować (ING ŚLĄSKI). Widocznie różnie to bywa.

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]JUTRO RANO O GODZ. 7.30 WKLEJAM NA TEN WATEK IMIE, NAZWISKO, ADRES, TELEFON DO MAMY AMICZKI, JESLI NIE BEDZIE SKANU WPLAT NA KONTO SCHRONISKA.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]Kto bedzie chcial moze dzwonic.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=3]Juz raz niejaki Sebastian zbieral pieniadze na mieleckie schronisko, ilesmy sie musieli potem nawyjasniac, ze nic o tym nie wiedzielismy[/SIZE] :mad:[/COLOR][/SIZE]

Posted

Dziewczyny trzeba to zgłosić.... Amiczka sie z nami bawi, bo myśli, że jesteśmy głupie... Ja niestety nie jestem pełnoletnia więc muszę czekać aż ktoś to zgłosi ;) A właśnie może lepiej skontaktować się z adminem, który też nam pomoże...

Posted

Prosze posłuchać, wpłata była robiona przez internet, ale nie z mojego komputera, tylko z komputera mojej mamy z pracy..w rzeszowie, więc nie wiem czy jest jakis sposób, żeby zrobic teraz jakis skan, naprawde..
Przez telefon mama potwierdzi, bo wpłacała, przysiegam.
Ustalona była rozmowa z mamą, teraz to sama nie wiem, prosze nie zglaszac tego na policje, ja wszystko naprawie, pieniadze juz wpłaciłam, co mam jeszcze zrobic?
Naprawde żałuje, czemu myslicie że sie z wami bawie, ze uwazam że jesteście głupi tak jak ktos napisał.. To ja sie czuje głupia i wstyd mi jak cholera, ale chce to naprawic jakos

Posted

[quote name='Amiczka']Prosze posłuchać, wpłata była robiona przez internet, ale nie z mojego komputera, tylko z komputera mojej mamy z pracy..w rzeszowie, więc nie wiem czy jest jakis sposób, żeby zrobic teraz jakis skan, naprawde..
Przez telefon mama potwierdzi, bo wpłacała, przysiegam.
Ustalona była rozmowa z mamą, teraz to sama nie wiem, prosze nie zglaszac tego na policje, ja wszystko naprawie, pieniadze juz wpłaciłam, co mam jeszcze zrobic?
Naprawde żałuje, czemu myslicie że sie z wami bawie, ze uwazam że jesteście głupi tak jak ktos napisał.. To ja sie czuje głupia i wstyd mi jak cholera, ale chce to naprawic jakos[/quote]

Kombinujesz. Skoro masz internetowe konto w jakimś banku, to możesz patrzeć jakie operacje z niego wykonywałaś OBOJĘTNIE Z JAKIEGO KOMPUTERA...
Amiczko, skończ z kłamstwami, to nie jest śmieszne, a tragiczne.

Posted

TO MAMA ROBIŁA PRZELEW, BO JĄ O TO POPROSIŁAM. Wchodzi na konto tylko z pracy, bo chodzi o bezpieczeństwo, w końcu to konto. Wróci koło piątej to się spytam, czy jest mozliwość aby weszła z domowego, może tak być?

edit: mama wie, ma jeszcze za mną rozmawiac jak bedzie juz z domu.