kermita Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Aha dziękuję bardzo. Zawsze to jakieś nowe miejsca do odwiedzenia z psiurami:) Quote
Onomato-Peja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='kermita']Aha dziękuję bardzo. Zawsze to jakieś nowe miejsca do odwiedzenia z psiurami:)[/QUOTE] Jeżeli będziesz zbliżac się do Nomi na pogórzu to daj znac, bo mieszkam całkiem niedaleko :P Quote
Talucha Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No ja właśnie na Pogórzu mieszkam ;> ale nie przy Nomi. Quote
Onomato-Peja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Talucha']No ja właśnie na Pogórzu mieszkam ;> ale nie przy Nomi.[/QUOTE] !!! To kiedy spacer? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 halo, halo:) znowu szukam osoby do wizyty przedadopcyjnej w Gdyni- teraz dla córeczki tej suni co ostatnio szukałam tu pomocy:) potencjalny dom mieszka : [COLOR=#1F497D][FONT=Arial]Gdynia (dzielnica Witomino), ul. Niska 1F/76 (budynek Witawa) Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc- i najlepiej w tym tygodniu, bo Państwo mogliby po sunię przyjechac w weekend. [/FONT][/COLOR] Quote
Talucha Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Onomato-Peja to w czwartek, tylko co do godziny sie umowimy jeszcze :) A co do wizyty przedadopcyjnej... wydaje mi sie ze moja kolezanka tam wlasnie mieszka, zaraz sie dowiem co i jak i zobacze jak z czasem to moze udaloby sie mi pojechac na ta wizyte. Ale nic nie obiecuje. Quote
Pinesk@ Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Na spacerek się wybrać mogę jakiegoś dnia w ferie jak finanse pozwolą bo dojechać kawałek muszę ;> Może jakiś spacerek grupowy, hm? ;) Przydałby się mojej nieogarniętej socjal z psami. Quote
Onomato-Peja Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Talucha']Onomato-Peja to w czwartek, tylko co do godziny sie umowimy jeszcze :) A co do wizyty przedadopcyjnej... wydaje mi sie ze moja kolezanka tam wlasnie mieszka, zaraz sie dowiem co i jak i zobacze jak z czasem to moze udaloby sie mi pojechac na ta wizyte. Ale nic nie obiecuje.[/QUOTE] No to jak? ;) może 16.30/17 pod Nomi? Quote
Onomato-Peja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Będzie ktoś jutro na Polance Redłowskiej? Quote
FLY Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Będzie ktoś jutro na Polance Redłowskiej?[/QUOTE] ja bede;) tzn generalnie na plaze redłowską łażę ale moze być i polanka. o ktore?? ja moge tak [U]od[/U] 14tej. Quote
Onomato-Peja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='FLY']ja bede;) tzn generalnie na plaze redłowską łażę ale moze być i polanka. o ktore?? ja moge tak [U]od[/U] 14tej.[/QUOTE] Uhuhu o 14 to ja już będe w domu niestety ;) Wybieram się rano o 10 do 12 tam pewnie połażę... ;) Kiedy indziej najwyżej. Quote
FLY Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ćwiczenia mi odwołali, także byłam dosłownie chwilke po 10tej na polance..ale chyba się minełyśmy.. Quote
agamer Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 zorganizujmy w przyszly weekend jakis spacerek na polanke wlasnie ;) bo mi sie egzaminy kończą i bede miala wkoncu wiecej czasu :) Quote
FLY Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 My będziemy z Fazim w Gdyni dopiero pod koniec lutego.. Quote
Onomato-Peja Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='FLY']Ćwiczenia mi odwołali, także byłam dosłownie chwilke po 10tej na polance..ale chyba się minełyśmy..[/QUOTE] Nie zjawiłam się jednak, pies mi zwariował i bym ją udusiła chyba. Zróbmy grafik : D Quote
FLY Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Nie zjawiłam się jednak, pies mi zwariował i bym ją udusiła chyba. Zróbmy grafik : D[/QUOTE] ojj a Fazi już się tak cieszył że pozna rasta-oneczke;)) ja sie piszę na każdy weekend marca bo nie planuje wyjeżdżać do domu ani nigdzie;) Quote
kociol22 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Witamy wszystkich :) Może ktoś chętny w piątek/sobotę rano/niedzielę po południu na mały spacerek socjalizacyjny po plaży ze mną i moją małą szczonką ? :) Quote
Kora- Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja z chęcią, w piątek, ale najwcześniej o 14 :) Quote
kociol22 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 O super:) moze być i 14. A gdzie konkretnie? Dla mnie w sumie im bliżej skweru tym lepiej, ale w razie czego moge też dojechać :) Quote
agamer Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Co Wy na spotkanie na Polance Redlowskiej z psiakami? :D fajnie jakby bylo nas wiecej ;D Proponuje sobotę :) kolo 10.00 ;) Quote
Onomato-Peja Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='agamer']Co Wy na spotkanie na Polance Redlowskiej z psiakami? :D fajnie jakby bylo nas wiecej ;D Proponuje sobotę :) kolo 10.00 ;)[/QUOTE] My chętnie byśmy się zjawili. ;) Quote
agamer Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 o to juz są jacys chętni ;D no to kto jeszcze się pojawi? :D ja wtedy bede napewno ;D Quote
Recommended Posts