Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witam Przedstawiam Wam mojego tymczasowicza.... Nazywa się Kostek i ma ok 9 m-cy. Zabrałam go ze schronu ok 3 m-ce temu..miał łapkę w gipsię... Nie wiadomo czy to była nieudana egzekucja, czy tylko wypadek.... psiak miał oprócz łapki złamany ogonek w dwóch miejscach... i chyba był bity.. bo kuli się na gwałtowny ruch ręką..... A oto i on.... Quote
Asior Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 To pies przyjazny wszystkim zwierzakom..nawet fretkom ;) Tu z moim młodym..... ;) bo on uuuwielbia dzieci :) to już po zdjęciu gipsu; Krystek, jest całkowicie pozbawiony agresji... dlatego idealnie się nadaje do domu z małymi dziećmi, bo je uwielbia.. mogą z nim robić wszystko.. mój młody "męczy go" pół dnia a Kostek...przeszczęsliwy :) Quote
auraa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 piękności :lol: Mój ratlerkowty jest dwa razy mniejszy, uwielbiam takie maluchy. Quote
Asior Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ale Kostek jest naprawde mały.. tylko ma takie pajęcze nóżki i dlatego wyglada na większego ;) Quote
auraa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 poprzednio też miałam taką sarenkę na długich nóżkach a teraz mam wyjątkowego kurdupelka:lol:. Kostek jest naprawdę śliczny, szybko znajdzie domek. A te oczka :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A jak z nózka Kostka czy już się wygoiła. Quote
weszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kostek jest uroczy :) Takie maleństwo musi szybko kogoś zawojować! Quote
Asior Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 z nóżką Kostak już jest Ok od miesiąca :) czekałam tylko na szczepienie i jest gotowy do szukania domku :) Quote
Kropcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Uroczy psiak :loveu::loveu: Na pewno szybko znajdzie domek :) Quote
Asior Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 noo własnie ludziom na ulicy też bardzo się zawsze podoba :) zatrzymują się, głaskają..... Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asior napisał(a):noo własnie ludziom na ulicy też bardzo się zawsze podoba :) zatrzymują się, głaskają..... To niech go nie głaskaja tylko adoptuja:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asior Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 a to filmik z Kostkiem i freciochami :) http://pl.youtube.com/watch?v=ubDoinnEddg Quote
wtatara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Filmik super, a piesek nic im nie zrobi , nawet przez nieuwagę- nie boisz się Quote
Kropcia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Super filmik! :loveu: A fretka baardzo cierpliwa :lol: Quote
Asior Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 nie....w Kostku nie ma nawet kszty agresji.. nawet jak je przenosi za głowe to robi to bardzo delikatnie :) Quote
Asior Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 eetam, domku ani widu ani słychu..... muszę mi zrobić plakacik .... Quote
Recommended Posts