PapryczkaChili Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jak to wogóle możliwe, że Carmen jeszcze bez domku, przecież ona jest przepiękna :loveu: i nie żadne budy czy łańcuchy, ale cudowny domek z najwspanialszym człowiekiem!!!!! :cool3: takie cudo i bez ludzia, niewiarygodne !!! :mad: może coś w ogłoszeniach pozmieniać, na zdjęciach wygląda rewelacyjnie, taki duży czarny kudłaczek z różowym języczkiem :loveu: :loveu: :loveu: trzymam bardzo bardzo mocno kciuki za kochany domek i ti już :lol: Quote
Zmysł Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 To jest prawda. Carmen jest przepiękna i ja też nie rozumiem, czemu nikt jej jeszcze nie przygarnął Quote
malawaszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :niewiem: nawet Zmysł przestał Cię odwiedzać? Quote
anouk92 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Fakt Carmen na dogo zapomniana. Ale ja od czasu do czasu odwiedzam Carmen w realu. Sunia jest super - taki duży pluszowy miś. Były 3 telefony ale znowu chceili do budy i kojca:shake: Quote
Zmysł Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Przepraszam za nieobecność na forum, ale powalił mnie ogrom nieszczęść nagłych i z różnych stron. Trochę czasu minie, jak się ze wszystkim uporam. Na razie nie mam ani czasu ani możliwości odwiedzania dogo. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócę. Nie tracę kontaktu z osobami "zwierzolubnymi", w razie potrzeb jestem pod telefonem, albo mailem ([email protected]). Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Quote
malawaszka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Zmysł trzymaj się - jesteśmy z Tobą :calus: tak to jest w tym podłym życiu, że walą się na nas z kazdej strony problemy... Quote
Zmysł Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 malawaszka napisał(a):Zmysł trzymaj się - jesteśmy z Tobą :calus: tak to jest w tym podłym życiu, że walą się na nas z kazdej strony problemy... Bardzo dziękuję Quote
malawaszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Carusia może po świętach znajdziesz domek? Quote
gameta Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No, psina, hopaj po domek - piękny, zadbany i sprawdzony psiak!!! Komu, komu ? Quote
przyjaciel_koni Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='anouk92']Fakt Carmen na dogo zapomniana. Ale ja od czasu do czasu odwiedzam Carmen w realu. Sunia jest super - taki duży pluszowy miś. Były 3 telefony ale znowu chceili do budy i kojca:shake: Bez sensu... To typowo domowa psinka !!! I nie rozumiem dlaczego jeszcze czeka...??? Quote
paros Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 przyjaciel_koni napisał(a):Bez sensu... To typowo domowa psinka !!! I nie rozumiem dlaczego jeszcze czeka...??? Nikt tego nie rozumie :-( Quote
anouk92 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Carmen nadal czeka. Były 2 telefony ale oba do bani:shake: Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 anouk92 napisał(a):Carmen nadal czeka. Były 2 telefony ale oba do bani:shake: coraz czarniej to widzę Quote
Recommended Posts