malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 to Carmen nie lubi kotków? albo :hmmmm: lubi inaczej? Quote
anouk92 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 malawaszka napisał(a):to Carmen nie lubi kotków? albo :hmmmm: lubi inaczej? Niestety nie przepada za nimi i takie spotkanie mogłoby się źle skończyć dla kotów:shake: Quote
anouk92 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 malawaszka napisał(a):i dalej nie ma zainteresowania Carmenką? Niestety nikt nie dzwoni:shake:. Carmen będzie w lipcowym Moim psie więc licze że ktoś ją wypatrzy i się zakocha Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 no ja nie wiem czego ludziechcą - ciągle to powtarzam bo w głowie mi sie nie mieści, że młode i piękne psy nie mogą znaleźć domów! Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 nadal nic? nikt kompletnie nie dzwoni nie pyta??? skończyło sięallegro, ale nie mogę teraz wystawić bo mam już i tak rachunek przekraczający limit jaki sobie założyłam i nie dam rady potem spłacić :placz: Quote
anouk92 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 malawaszka napisał(a):nadal nic? nikt kompletnie nie dzwoni nie pyta??? skończyło sięallegro, ale nie mogę teraz wystawić bo mam już i tak rachunek przekraczający limit jaki sobie założyłam i nie dam rady potem spłacić :placz: Kompletnie nic - ja wystawiłam allegro i Carmen jest w lipcowym numerze Mojego Psa i nikt nie dzowni:shake:. Ale za to Jordan znalazł cudowny domek. Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no to cudownie że Jordanek piękności jużw domku :-))) mam nadzieję, że i dla Carmen przyjdzie dobry czas!!! Quote
anouk92 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 malawaszka napisał(a):Carusia nadal nic????? No nic:shake:. Dzisiaj dzwoniła fajna Pani ale ma jamnika w domu i boimy się że Carmen go zje. Quote
malawaszka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jak jamnika samca to czemu miałaby go zjeść? chyba nie jest aż tak zazdrosna - przeciez teraz jest wśród innych psów chyba nie? Quote
anouk92 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 malawaszka napisał(a):jak jamnika samca to czemu miałaby go zjeść? chyba nie jest aż tak zazdrosna - przeciez teraz jest wśród innych psów chyba nie? Tak tylko że Małgosia cały czas jej pilnuje a jak gdzieś wychodzi to zamyka. Dałam tej Pani numer Małgosi i mają sobie porozmawiać. Carmen atakuje wszystkie psy - nie za każdym razem ale robi to dosyć często. Nie możemy ryzykować. Quote
malawaszka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no między takimi dużymi psami i się nie rzuca - nic nie wyjdzie z tego domku z jamniczkiem? Quote
anouk92 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Zmysł'] Carmen może iść do domku gdzie jest pies większy od niej bo wtedy czuje respekt. Jeśli chodzi o te dziewczynki obok Carmen to też są niezłe diabełki:evil_lol: i Carmen ich nie zaczepia bo wie że byłaby z tego niezła awantura. Pani od jamnika miała zadzwonić ale nie dzwoni. Quote
Recommended Posts