Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
to Carmen nie lubi kotków? albo :hmmmm: lubi inaczej?

Niestety nie przepada za nimi i takie spotkanie mogłoby się źle skończyć dla kotów:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
i dalej nie ma zainteresowania Carmenką?

Niestety nikt nie dzwoni:shake:.
Carmen będzie w lipcowym Moim psie więc licze że ktoś ją wypatrzy i się zakocha

Posted

nadal nic? nikt kompletnie nie dzwoni nie pyta??? skończyło sięallegro, ale nie mogę teraz wystawić bo mam już i tak rachunek przekraczający limit jaki sobie założyłam i nie dam rady potem spłacić :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
nadal nic? nikt kompletnie nie dzwoni nie pyta??? skończyło sięallegro, ale nie mogę teraz wystawić bo mam już i tak rachunek przekraczający limit jaki sobie założyłam i nie dam rady potem spłacić :placz:

Kompletnie nic - ja wystawiłam allegro i Carmen jest w lipcowym numerze Mojego Psa i nikt nie dzowni:shake:.
Ale za to Jordan znalazł cudowny domek.

• 2 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
jak jamnika samca to czemu miałaby go zjeść? chyba nie jest aż tak zazdrosna - przeciez teraz jest wśród innych psów chyba nie?

Tak tylko że Małgosia cały czas jej pilnuje a jak gdzieś wychodzi to zamyka. Dałam tej Pani numer Małgosi i mają sobie porozmawiać.
Carmen atakuje wszystkie psy - nie za każdym razem ale robi to dosyć często. Nie możemy ryzykować.

Posted

[quote name='Zmysł']

Carmen może iść do domku gdzie jest pies większy od niej bo wtedy czuje respekt.
Jeśli chodzi o te dziewczynki obok Carmen to też są niezłe diabełki:evil_lol: i Carmen ich nie zaczepia bo wie że byłaby z tego niezła awantura.
Pani od jamnika miała zadzwonić ale nie dzwoni.