bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć Justynko!!!! to ja Klockowa:multi::multi::multi: dopiero zauważyłam że masz blogaska:oops: qrde- kolejny do zaglądania- kiedy ja znajde na to czas??? chyba musze wykluczyć znajomości z zapsionymi ;) a kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko?? tyle szkodników w chałpie a Ty jeszcze na dogo wchodzisz... gratulejszyn za zorganizowanie- ja taka nie jestem :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A witam witam:p Blogasek dopiero od kilku dni więc nic dziwnego, że nie zauważyłaś:eviltong: Jakie wyluczyć??:crazyeye: Takie znajomości najfajniejsze:loveu::loveu: ani mi się waż:mad: A co do czasu to nie znajduję- zawsze jest coś kosztem czegoś:roll: W przerwach między karmieniami, wyprowadzaniem piesów pozostałych i dawaniem im jeść- siedzę na dogo zamiast np sprzątnąć w domu lub skosić trawę na placu!! To nadrabiam jak mój Tz wraca z pracy:cool1: i przejmuję opiekę na piesami;) w ramach odreagowania:evil_lol: Pozdrawiam i zapraszam częściej na fotki:lol: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ania Niuf- witaj:lol: Nareszcie się doczekałaś fotek, co??:eviltong: Następne będą ale nie wiem kiedy:shake: Pegaza i Klockowa- Wlazłyście mi na ambicję:mad:-IDĘ SPRZĄTAĆ I GOTOWAĆ OBIAD:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Papa Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem Widziałam Niufę z ADHD:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, latającą miseczkę , Homerka , maleństwa . dziecko na wystawie.......cudne cudne cudne:loveu::loveu::loveu: aaa i sandałka w paszczy niufowej też widzialam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Naj ...znajomości są z zapsionymi :loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [url]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone20-1.jpg[/url] Boszzzzzzzzz :loveu: Toż to już psy :loveu: :multi: Pokaż Big Boya :modla: A Bahiya na pewno nie broi :shake: To niemożliwe :shake: To na pewno ktoś inny :diabloti: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bouvik']Ania Niuf- witaj:lol: Nareszcie się doczekałaś fotek, co??:eviltong: Następne będą ale nie wiem kiedy:shake: Pegaza i Klockowa- Wlazłyście mi na ambicję:mad:-IDĘ SPRZĄTAĆ I GOTOWAĆ OBIAD:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Papa[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ależ to nie ja!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nawet nie wiem co oznacza słowo ambicja-jest mi nieznane, słowa kuchnia w godzinach 9-18 też nie znam :evil_lol::evil_lol:, sprzątanie... to już wogóle nie wiem po jakiemu... nie wygłupiaj sie- wracaj!!! całuski dla całej mafii!!! i nadal zazdraszczam że masz czas na wszystko, ja nie umię zrobić nic poza... dogo :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :crazyeye: czemu nikt nie napisał mi, że bouviki mają galerię :mad::mad::mad: :obrazic: [quote name='bouvik'] Poza tym widziałam moje jedno dziecię z poprzedniego miotu- Didę:loveu::loveu: Jest piękna!! Zgarnęła ZwR:multi::multi::multi: i podobno ma już Młodzieżowy Championat:razz: Mówię Wam - Pękałam z dumy:lol:[/quote] BRAWO!!! :klacz: [url]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone87.jpg[/url] bhahahahahahhaha obłęd w oczach :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [B]Czesc Justynko,[/B] [B]przeczytałam , przejrzałam i jestem.......[/B] [B]maleństwa sliczne i od narodzin i relacji u Pysi trzymam kciukaski za maleństwa....[/B] [B]a to małe z adhd jest cudasne...no ta miska z woda i kapiele w misce - rewelacja......:loveu: [/B] [B]trzymajcie sie cieplunio i rosnijcie zdrowo...:loveu: [/B] Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Witaj Alu:lol: Prawda, że bowskie:loveu::loveu::loveu: A tu Pysiu special for you:p Big Boy sprzed 15 min- tyle, że nie zechciał pozować-spał w najlepsze:loveu: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone2-1.jpg[/IMG] A tu masz dla porównania- prawie nie ma różnicy w wielkości- Big Boy leży na samym dole:p [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone1-1.jpg[/IMG] Klockowa ty mi kobito nie mieszaj w głowie:mad: A posprzątać juz posprzątałam:eviltong:, tylko obiadu nie zdążyłam upichcić- Tz zaś będzie wpierdzielał kanapki:evil_lol::evil_lol: Waszka- ty wogóle nie wiesz na jakim świecie żyjesz:evil_lol: Jak mogłaś przeoczyć tak ważne wydarzenie jak POWSTANIE MOJEJ GALERII:mad::mad::mad: A co do pieronicy Bahiyi to przyjedź wreszcie do mnie- to się przekonasz na własnej skórze co ona potrafi:crazyeye::crazyeye: Agunia-Pańciunia witaj w Bouvikowej galerii:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [FONT=Arial][B][I]:loveu:[COLOR=Red]:loveu::loveu:Big Boy ...za chwilkę naprawe bedzie BIG:p[/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 A teraz zadanie dla Was:p Pomóżcie mi wymyślić imionka dla maluszków:razz: Mają być na "B";) Big Boy i Big Girl zostaje:loveu::loveu: podoba mi się- poza tym pasuje do nich:loveu::loveu: Myślałam, żeby wszystkie były z BIG przed imieniem bo przecież są z baaaaardzo dużego miotu:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na propozycje:razz: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']Big Star Big Ben Big Mac :evil_lol:[/quote] Tia:evil_lol::evil_lol: Czekam dalej na propozycje:eviltong: nie chę żeby mi psiaka kojarzyli z kanapką z Maca:mad: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']a przydomek jaki masz????? :oops:[/quote] [B]Flandryjski Kudłacz:loveu:[/B] Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Zgadnijcie co to??:eviltong: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone88.jpg[/IMG] Wirówka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [B]otóz jest to pies tudziez suka ...otrzepujaca swe zgrabne ciało a przyodziana w kolor czarny owlosienia....:loveu: [/B] [B]nagrody [COLOR=magenta]som???[/COLOR]:diabloti:[/B] Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]otóz jest to pies tudziez suka ...otrzepujaca swe zgrabne ciało a przyodziana w kolor czarny owlosienia....:loveu: [/B] [B]nagrody [COLOR=magenta]som???[/COLOR]:diabloti:[/B][/quote] :klacz:Brawo!! Dla tej Pani nagroda specjalna- toster:diabloti::diabloti: Ale z ciebie wnikliwa obserwatorka:eviltong::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [url]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone2-1.jpg[/url] Och moje szczęście :loveu: Mój kruszynek słodziutki który specjalnie dla cioci Pysi otworzył swoje oczka jako pierwszy :loveu: I to ja zauważyłam te oczka pierwsza :multi: :loveu: Taki duży chłopak się z niego robi :multi: Dbasz o niego Justynko :Rose: Big Brother Big Heartet Big Alice Big Soft Toy Big Prestige Big Hiker Big Citizen Big Choice itd :) No angliści - tłumaczyć na angielski ;) Wielki Kudłacz Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Big Urchin ...dla łobuziaka Big Greedy ..dla łasucha[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] Big Brother [B][COLOR=Red] Big Heartet[/COLOR][/B] Big Alice Big Soft Toy Big Prestige Big Hiker Big Citizen Big Choice itd :) No angliści - tłumaczyć na angielski ;) Wielki Kudłacz[/quote] takiego słowa nie ma - co to znaczy???? :niewiem: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']takiego słowa nie ma - co to znaczy???? :niewiem:[/quote] Pysi się jak zawsze cosik pomieszało albo zdolności słowotwórcze w sobie odkryła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak jest broda po angielsku?? Ale zarost?? Nie część twarzy!!:lol: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] No angliści - tłumaczyć na angielski ;) [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Black] Wielki Kudłacz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]big qdłocz :grins::grins::grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 beard, a zarost kilkudniowy :evil_lol: to stubble :evil_lol: a tak w ogóle to wpadłam na leczo :diabloti: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']beard, a zarost kilkudniowy :evil_lol: to stubble :evil_lol: a tak w ogóle to wpadłam na leczo :diabloti:[/quote] A kysz paskudo:mad: Leczo wyszło:diabloti: Quote
bouvik Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dla tej Damy potrzebuję imię- jako jedyna ma białą bródkę:loveu::loveu: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone13-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone14-1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts