Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I Lusi ma swój dom. Od 2tyg dogrywaliśmy transport, w tym okazało się, że dostała cieczki, ale ufff, właśnie jedzie ze swoim nowym Panem do Gdańska:)

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusi poszła przez Fundację Bono, najpierw było zrzeczenie poprzednich właścicieli, a z nowym domkiem umowa. Relacje mają być, podobno fantastyczny DS, od zawsze mieli podhalany. Właśnie ostatnio pożegnali swoją 17letnią podhalankę, mocno to przeżyli, a po Lusi pojechali z Gdańska aż do Lublina :). Mieszka teraz z kilkoma kotami, relacje mam obiecane, weryfkiacja domku była i ciągle będzie :)

Natomiast Tali dalej ma fiu-bździu w łebku, w końcu szczeniak ma swoje pomysły... nie zawsze mądre :P I uczęszczanie na kurs PT wcale nie przeszkadza w tym, by mieć własne plany na otoczenie :D. W ten oto sposób Talin uczy porządku swoich właścicieli, sprawdza czy śmieci wyniesione, czy jedzenie schowane, czy okolica spacerowa jest czysta i ludzie ekologiczni :D. Wszyscy są w niej totalnie zakochani, no z wyjątkiem kotów, które do tej pory nie mogą wyjść z szoku, że takie bydle chodzi po ich terenie, w dodatku tak śmieci, kradnie i żyje, darmozjad jeden, ale pozostali domownicy mocno cieszą się, że Tali właśnie mieszka u nich :)

Posted

Ano, mają szczęście. Na ich miejsce dostałam za to wici o dwóch szczeniakach ok 3-4msc w potrzebie oraz o 10kociakach...

• 2 months later...
Posted

Tali ma się wspaniale. Kochana, oczko w głowie ;)
Nie mam nowych informacji, co słychać u Lusiaczka, ale wiem, że to jest miłość od pierwszego wejrzenia, więc jestem dobrej myśli :)