Guest TyŚka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Trzymam kciuki za poniedziałkowe naprawienie sprzętu :D Współczuję Wam psa z silnym instynktem łowieckim. Quote
Erykowa Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Ja do poniedzialku kolejne pewnie zrobie bo mamy miec piekne slonko :-) Byle by mi karta w aparacie pomiescila Na razie bede podzxiwiac tu Wasze widoki Quote
mar....ka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ja do poniedzialku kolejne pewnie zrobie bo mamy miec piekne slonko :smile: Byle by mi karta w aparacie pomiescila Na razie bede podzxiwiac tu Wasze widoki Musisz sobie drugą na zapas kupić :P Quote
Erykowa Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Na szczescie albo nie szczescie dzis pochmurno i zimno.Poszlismy na dluzszy spacer,przy okazji pozbierac tarnine alebtask mi marzly lapy,ze zrobilam moze 5 zdjec.Trzeba sie jakos przyzwyczaic ;) Quote
Bolsbokser Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Informatyk obiecal,ze powinien byc na poniedzialek.Gdyby nie to,ze zalwzy mi na uratowaniu setek zdjec z tego roku bylo by latwiej ;) Ale oczywiscie mie mialam czasu zgrac :( Ja zgrywam od razu zdjęcia na dysk zewnętrzny. Mam 1 tera i już prawie zajęty. Muszę kupić niebawem następny :P Quote
Erykowa Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Ja caly czas planuje kupic.Tak conajmniej od roku ;) Quote
mar....ka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Helo Erykowa, a ja muszę przerzucić zdjęcia z C na D, bo zaraz tak zapcham, że sama będę musiała robić format :P Quote
Erykowa Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Hej Odzyskałam kompa ale niestety muszę oddać do reklamacji :( Wszystko działa super z wyjatkiem zdjęc :( Na szczęście wszystkie się zachowały ale teraz jak zgrałam te co miałam na aparacie to wielkie problemy z otworzeniem,ładuja sie po odzinie i noralie w np w Picassie.Do tego część robi się takich "szarych" nie do odczytu.Chyba godzine kombinowałam ,żeby część tu wybrać.Dziś ma byc u nas ten chłopak po auto to może coś z tym zrobi.Zwłaszcza,że mi na zdj.najbardziej zalezy,do internetu mogę mieć tablet a dzieci mają swoje Teraz kilka zaległych pomieszanych bardzo ale tak właśnie je komp pozapisywał.Jeszcze było pieknie,dzis topi się snieg i szaro ,ponuro Quote
Amber Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Za szybko coś ta zima przyszła w tym roku :( Quote
Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Fotki super :) U mnie jakoś tak jesiennie jeszcze nie jest. Ty mi lepiej powiedz, co to za bluszcz z tymi czerwonymi liśćmi ???? Chciałam sobie taki posadzić, ale nazwy nie znam. Quote
Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Za szybko coś ta zima przyszła w tym roku :( I to mnie martwi, żeby nie było znowu półrocznej zimy :/ Z jednej strony się cieszę, bo jak jest zimno, to nie ma tych skurwy**ńskich sąsiadów, co mi o psy się czepiają. Ale z drugiej strony walka z zamarzającą wodą u psów, to horror. Żebym nie pracowała, to pikuś. Kilka razy wymienię i spoko. Ale pracuję, więc przed pracą sporo czasu trzeba poświęcić, żeby każdego gar z lodem do domu przytachać, pozbyć się lodu i zanieść z wodą każdemu. Jak wracam z pracy, to wszystko pozamarzane jest zimą i od nowa to samo :/ I jeszcze jeden minus zimy dla mnie - mój aparat nie radzi sobie z mniejszą ilością światła. Więc póki nie uzbieram na lepściejszy, to słabo z fajnymi fotkami :/ Quote
marta1624 Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Zdjęcia świetne, ożywiły dzisiejeszą pogodę.... :) Quote
Amber Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 http://www.cafeanimal.pl/artykuly/zabawki-i-gadzety/Podgrzewana-miska-na-zimne-dni,702takie coś by ci się przydało o ile masz dociągnięty prąd w kojcach ;) Quote
Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 http://www.cafeanimal.pl/artykuly/zabawki-i-gadzety/Podgrzewana-miska-na-zimne-dni,702takie coś by ci się przydało o ile masz dociągnięty prąd w kojcach ;) Myślałam o jakimś podgrzewie. Ale ... chyba nie dostanę misek najmniej 5 litrowych ?! Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Fantastyczne fotki! W taką pogodę aż się tęskni za tym, co masz na zdjęciach! :) Brakuje mi słońca. Quote
Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Fantastyczne fotki! W taką pogodę aż się tęskni za tym, co masz na zdjęciach! :) Brakuje mi słońca. A mi nie. Bo afryki to ja nie lubię. Poza tym, jak jest zimno i ponuro to nie ma moich sąsiadów od 7 boleści. Pieprzeni działkowicze Wrrrrr.... co psów nie lubią. Przyjeżdżają tylko na weekend, jak ładna pogoda i uważają się za panów całej wsi. Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ja jestem meteopatą, brak słonca i niskie ciśnienie powoduje, że od razu zaczynam egzystować niczym zombie. ;) A nikt tu nie mówi o upałach. Dla mnie byleby było słońce. Quote
Bolsbokser Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ja jestem meteopatą, brak słonca i niskie ciśnienie powoduje, że od razu zaczynam egzystować niczym zombie. ;) A nikt tu nie mówi o upałach. Dla mnie byleby było słońce. A ja migrenowcem. A niestety jak jest słonecznie to dla mojej głowy niekorzystne też ciśnienie :/ Bardzo źle znoszę temperatury pow. 20 stopni celsjusza :( Quote
mar....ka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 http://i61.tinypic.com/1zqqxrk.jpgale mu nagadała :P witam, super że masz kompa (byleby reklamacja za długo nie trwała) a ja najbardziej lubię taką "sweterkową" pogodę. Ostatnio jednak albo jest gorąco, albo zimno :( Quote
agutka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 o mój piękny MOTYLEK :) zastanawiam się gdzie ta pogoda zrobiła błąd że tak nagle nadeszło załamanie :/ Quote
Recommended Posts