Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Trzymam kciuki za poniedziałkowe naprawienie sprzętu :D

Współczuję Wam psa z silnym instynktem łowieckim.

Posted

Ja do poniedzialku kolejne pewnie zrobie bo mamy miec piekne slonko :smile: Byle by mi karta w aparacie pomiescila
Na razie bede podzxiwiac tu Wasze widoki

Musisz sobie drugą na zapas kupić :P

Posted

Na szczescie albo nie szczescie dzis pochmurno i zimno.Poszlismy na dluzszy spacer,przy okazji pozbierac tarnine alebtask mi marzly lapy,ze zrobilam moze 5 zdjec.Trzeba sie jakos przyzwyczaic ;)

Posted

Informatyk obiecal,ze powinien byc na poniedzialek.Gdyby nie to,ze zalwzy mi na uratowaniu setek zdjec z tego roku bylo by latwiej ;)
Ale oczywiscie mie mialam czasu zgrac :(

Ja zgrywam od razu zdjęcia na dysk zewnętrzny. Mam 1 tera i już prawie zajęty. Muszę kupić niebawem następny :P

Posted

Hej

Odzyskałam kompa ale niestety muszę oddać do reklamacji :(

Wszystko działa super z wyjatkiem zdjęc :( Na szczęście wszystkie się zachowały ale teraz jak zgrałam te co miałam na aparacie to wielkie problemy z otworzeniem,ładuja sie po odzinie i noralie w np w Picassie.Do tego część robi się takich "szarych" nie do odczytu.Chyba godzine kombinowałam ,żeby część tu wybrać.Dziś ma byc u nas ten chłopak po auto to może coś z tym zrobi.Zwłaszcza,że mi na zdj.najbardziej zalezy,do internetu mogę mieć tablet a dzieci mają swoje

Teraz kilka zaległych pomieszanych bardzo ale tak właśnie je komp pozapisywał.Jeszcze było pieknie,dzis topi się snieg i szaro ,ponuro

2ic7amx.jpg

30xefsk.jpg

1zqqxrk.jpg

2i9s7lh.jpg

vwwgsz.jpg

Posted

Za szybko coś ta zima przyszła w tym roku :(

I to mnie martwi, żeby nie było znowu półrocznej zimy :/

Z jednej strony się cieszę, bo jak jest zimno, to nie ma tych skurwy**ńskich sąsiadów, co mi o psy się czepiają. Ale z drugiej strony walka z zamarzającą wodą u psów, to horror. Żebym nie pracowała, to pikuś. Kilka razy wymienię i spoko. Ale pracuję, więc przed pracą sporo czasu trzeba poświęcić, żeby każdego gar z lodem do domu przytachać, pozbyć się lodu i zanieść z wodą każdemu. Jak wracam z pracy, to wszystko pozamarzane jest zimą i od nowa to samo :/

I jeszcze jeden minus zimy dla mnie - mój aparat nie radzi sobie z mniejszą ilością światła. Więc póki nie uzbieram na lepściejszy, to słabo z fajnymi fotkami :/

Posted

Fantastyczne fotki! W taką pogodę aż się tęskni za tym, co masz na zdjęciach! :) Brakuje mi słońca.

Posted

Fantastyczne fotki! W taką pogodę aż się tęskni za tym, co masz na zdjęciach! :) Brakuje mi słońca.

A mi nie. Bo afryki to ja nie lubię. Poza tym, jak jest zimno i ponuro to nie ma moich sąsiadów od 7 boleści. Pieprzeni działkowicze Wrrrrr.... co psów nie lubią. Przyjeżdżają tylko na weekend, jak ładna pogoda i uważają się za panów całej wsi.

Posted

Ja jestem meteopatą, brak słonca i niskie ciśnienie powoduje, że od razu zaczynam egzystować niczym zombie. ;)

A nikt tu nie mówi o upałach. Dla mnie byleby było słońce.

Posted

Ja jestem meteopatą, brak słonca i niskie ciśnienie powoduje, że od razu zaczynam egzystować niczym zombie. ;)

A nikt tu nie mówi o upałach. Dla mnie byleby było słońce.

A ja migrenowcem. A niestety jak jest słonecznie to dla mojej głowy niekorzystne też ciśnienie :/
Bardzo źle znoszę temperatury pow. 20 stopni celsjusza :(