Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też jestem ciekawa.Bordowe pewnie przetestujemy porządnie w Tychach 05 .09 bo wybieramy się na zawody.Kagan wielki ale jak "zieje" już miejsca nie tak dużo ;) I musiałam ostatnio mu go trochę "spłaszczyć" bo zrobił się lekko ciasny "na policzkach".

Posted

Dziś testowaliśmy w terenie juliusy.I powiem,że są genialne dla psów chodzących na lince.Bordowe miał raz i sprawdzają się jak idzie na pasie.Fajnie ciągnie jednak przy lince się przesuwają.A czarne trzymają się swietnie i linka nie plącze się jak na obroży.

cały czas "goniły" na burzowe chmury ale udało się i nie zmokliśmy za to stanowiły fajne tło do zdjęć :)

t56tyx.jpg

kdq1ci.jpg

350mbue.jpg

2my3hmw.jpg

2m69vle.jpg

Posted

Dzięki dziewczyny.

Majkowska jesteśmy już bez szwów.Łapa pięknie zrośnięta.Ponoć było to takie równe,tylko po skórze cięcie i właściwie zaraz po zranieniu zszyte,że wetka zdecydowała się zdjąć te klamerki wcześniej.Miał je nie cały tydzień.Wcześniej uważałam,żeby nie zamoczył.Jest jeszcze mała blizna ale widac,że z dnia na dzień bardziej znika i zaczyna zarastać bardzo.

Posted

Wpadam po długiej przerwie i od razu zostałam zbombardowana juliusami . Od dawna na nie choruję, ale ciągle odkładam zakup. Przez jakiś czas o nich nie myślałam, a przez te fotki znowu mnie skręca :P ;)

Posted

Black ja bardzo się z nich cieszę,sprawdzają nam się super

I mogę napisać,że Erman będzie miał nowego kolegę...swoja miniaturkę czyli pinczerka.Dziewczyna która jeżdzi na moich koniach właśnie odebrała z hodowli 2 miesięcznego malucha :) :) Niech tylko się poszczepi do końca i podrośnie to na pewno spotkamy się na jakimś spacerze :)

Posted

cWitam 

Piękny ten Erman prawie doberman :) ( nazwa galerii super :p ) kurcze fajnie wyglądają te szelki Julius u nas widziałam takie tylko z napisem policja czy FBI i już mi się tak nie podobały....

pozdrawiam  

Posted

Hej.

Napisy mozna zmieniac.U nas w sklepie mozna kupić inne ale wybór właśnie typu policja,ochrona.Patrzyłam na strone producenta.Tam jest masa do wyboru+mozna zamówić własny napis i wcale to nie jest takie drogie.Mąż chciał ,żebyśmy zamówili napis Erman ale pomyslałam,ze wtedy każdy będzie za nim tak wołać i miałam rację bo duzo spotkanych osób albo uważa,ze nazywa się Julius-i go tak wołają ;) a inni uważają,ze na pewno jest po jakieś szkole/tresurze o nazwie K9 ;)

Ja może kiedyś skuszę się na inny napis ale to nie teraz.Był plan na "Gangster" albo "El Bandito" jest też "dobipower" ;)

Posted

No wiesz Naklejka ;) jak możesz ,choć u nas też pojawił sie pomysł na napis "princess' :)  Bo mąż sie śmieje,ze on taki delikatny-choć wczoraj mocno się zsapał /mąż/  aby wygrać walkę o piłkę :) :) ale ze wzgl.na budowę i plany kastracyjne

U nas upały znów straszne.W prawdzie mamy super miejsce na spacery-jakieś 10-15 min samochodem od domu-las i woda ale jest to super miejsce dla większości i tłumy wiecznie są.Ostatnio spotkaliśmy państwa z 20 letnim kundelkiem.Szedł statecznie w tempie slimaka,wyglądał na swój wiek ale dziarsko maszerował.

30jp84i.jpg

2qsscb6.jpg

zus7z7.jpg

fn8tbt.jpg

fc8xee.jpg

A po weekendzie czeka nas mega wyprawa :) Wybieramy się pod Poznań i Eryczek będzie miał swój debiut w pociagu w dodatku na trasie Kraków-Poznań :) Mam nadzieję,że jakoś to przeżyjemy.Oby nie było wielkich upałów i...nie jechał z nami w tym samym wagonie jakis inny pies.Z resztą powinnam sobie poradzić :)