lukas Posted March 16, 2004 Author Posted March 16, 2004 a ile wazy moj ma 11 tygodni i jaki kolor jak mozna Quote
argo Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 a ile wazy moj ma 11 tygodni i jaki kolor jak mozna :hmmmm: :hmmmm: :) Mógłbyś TO troszkę rozwinąć? :wink: Carry :lol: :lol: To > dla Ciebie :lol: :lol: :hand: Quote
lukas Posted March 19, 2004 Author Posted March 19, 2004 Wedle zyczenia sam mam labradora suke 12 tygodni (jutro) kolor czekolawdowy nawiazalem do bio bo on zadal pytanie o zagrozenie realne i reakcje ciekawy bylem ile wazy jego szczeniak bo muj prawie w tym samym wieku i jak reaguje na toczenie bo to rowiesnicy co do realnego zagrozenia nie wypowiem sie ale nie sadze zeby lab byl w stanie cokolwiek zrobic jesli macie inne zdanie napszcie bo muj narazie mlody to jedyne zalizac na smierc wroga moze ahaha a i co zrobic zeby przestal leciec do wszstkich bo to czasmi wyprowadza mnie z rownowagi tzn wie ze nie moze siedzi i patrzy patzry az przejda ale co on w tym widzi to ja juz nie wiem? Quote
tunio Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 DZieki Argo,przyda sie bo obrzydliwie sie czuje a nie wspomne o tym ze jutro jest wystawa i powinnam wygladac kwitnaco,a nie jakbym jakis kataklizm przeszla :wink: A teraz dodatkowo dogomaniacy mnie zabija bo mialam byc w piatek i dzisiaj takze na wystawie ale tak sie jakos sklada ze zawsze cos sie dzieje i nie dochodzi to do skutku :oops: :lol: :lol: :lol: A mnie jesli mam byc szczera najmniej sie czekoladki podobaja :roll: najbardziej podobaja mi sie czarne labladory i curly'e 8) Quote
argo Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 DZieki Argo,przyda sie bo obrzydliwie sie czuje a nie wspomne o tym ze jutro jest wystawa i powinnam wygladac kwitnaco,a nie jakbym jakis kataklizm przeszla :wink: A mnie jesli mam byc szczera najmniej sie czekoladki podobaja :roll: najbardziej podobaja mi sie czarne labladory i curly'e 8) Są dodatkowe 'punkty' za prezencję 'dwunoga'? :wink: :lol: A BISZKOPTY to ... ? 8) Zwłaszcza CIEMNE :wink: :evil_lol: PS. Czekoladek też nie cierpię :gent: Quote
Evelina Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Są dodatkowe 'punkty' za prezencję 'dwunoga'? :wink: :lol: to nie wiesz, ze samopoczucie wlascicielki przenosi sie na psa ? :o :lol:ze o sedziach nie wspomne 8) Czekoladek też nie cierpię :gent: :angel: :angel: :angel: Zlapalam na klamstewku... :wink: A czekoladowego laba ? To KTO chcial miec ? :lol: :lol: Quote
argo Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Czekoladek też nie cierpię :gent: :angel: :angel: :angel: Zlapalam na klamstewku... :wink: A czekoladowego laba ? To KTO chcial miec ? :lol: :lol: :angel: :angel: Jednak nie dałem się ZŁAPAĆ :lol: :lol: CZEKOLADEK - zwlaszcza w dużej ILOŚCI 'nie cierpię' CZEKOLADĘ - zwłaszcza z orzechami :lol: akceptuję Czekoladowy lab ? :roll: :roll: :lol: - takie BYŁO moje marzenie :lol: :gent: :gent: :evil_lol: Quote
Evelina Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 CZEKOLADEK - zwlaszcza w dużej ILOŚCI 'nie cierpię'to tak jak ja :roll: CZEKOLADĘ - zwłaszcza z orzechami :lol: akceptuję Ja wiecej niz akceptuje :roll: mniaaam :oops: Czekoladowy lab ? :roll: :roll: :lol: - takie BYŁO moje marzenie :lol: :gent: :gent: :evil_lol: Takich marzen jeszcze nie mialam :roll: Zeby mod nie grymasil :wink: , ze moj post jest nie na temat musze przyznac ze sformulowanie lab - pies obronny jest przezabawne. :lol: ale sie narazam :oops: P.S. Argo, jestem gotowa uznac Twoje tlumaczenie pod warunkiem, ze spotka mnie cos milego. :roll: Quote
zachraniarka Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Zeby mod nie grymasil Wcale nie zamierzałam :wink: musze przyznac ze sformulowanie lab - pies obronny jest przezabawne. :lol: ale sie narazam :oops: Tylko, że za tym przezabawnym sformułowaniem jest znak zapytania, a to zmienia postać rzeczy chyba ciutkę... :roll: Quote
tunio Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 DZieki Argo,przyda sie bo obrzydliwie sie czuje a nie wspomne o tym ze jutro jest wystawa i powinnam wygladac kwitnaco,a nie jakbym jakis kataklizm przeszla :wink: A mnie jesli mam byc szczera najmniej sie czekoladki podobaja :roll: najbardziej podobaja mi sie czarne labladory i curly'e 8) Są dodatkowe 'punkty' za prezencję 'dwunoga'? :wink: :lol: Oczywiscie 8) Wieksze szanse ma panna w mini niz facet w brudnym podkoszulku :wink: .Oczywiscie jesli sedzia jest mezczyzna :wink: A jesli idzie o Katowice to za popisowe zwiewanie (czyt.swawole) Cerrego z ringu bdb,ale niezly opisek ( m.in.b.piekna glowa 8) ) 8) A reszta opisu wystawy gdyby ktos byl ciekawy na 42stronie "Katowic" PRzestaje Was zanudzac i daje Wam spokoj az do czasu gdy zaczniemy sie stresowac Wawa :wink: pozdrawiamy cieplo,z krainy deszczowcow :evil: :hand: :hand: :hand: Quote
argo Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 P.S. Argo, jestem gotowa uznac Twoje tlumaczenie pod warunkiem, ze spotka mnie cos milego. Uwielbiam być 'miły' :roll: :roll: A co powiesz na 'taką' propozycję? :Fade-col: Mamy już wiosnę.Naturalnych witamin jest mało.Najlepsze są polskie witaminki w owocach. Więc > :roll: :saint1: ...? Oczywiscie 8) Wieksze szanse ma panna w mini niz facet w brudnym podkoszulku :wink: .Oczywiscie jesli sedzia jest mezczyzna :wink: A jesli idzie o Katowice to za popisowe zwiewanie (czyt.swawole) Cerrego z ringu bdb,ale niezly opisek ( m.in.b.piekna glowa 8) ) 8) Serdeczne gratulacje :lol: BDB to BDB Wnioskuję, z opisu - że sędzią był jednak mężczyzna :wink: :lol: :roll: Za ocenę bardzo dobry :lol: > :saint1: :sg168: :lol: Quote
tunio Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Argo a myslisz ze do sedziny bysmy sie wybierali ? Toc wtedy mini nieskuteczne :wink: A jako ze ja jak jakas nawiedzona nawijam i nawijam,dodatkowo na temat wilczarza a nie laba a wyscie mnie jeszcze stad nie wykopali ( :o ) to moze przyznaja sie Ci co wystawiaja lub maja to w planach :sg168: Quote
Evelina Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Zachraniarka, ale z ciebie czujny mod. :wink: A jako ze ja jak jakas nawiedzona nawijam i nawijam. oj tak, tak :wink: sil masz co niemiara :lol:A co powiesz na 'taką' propozycję? :Fade-col: Mamy już wiosnę.Naturalnych witamin jest mało.Najlepsze są polskie witaminki w owocach.Więc > :roll: :saint1: ...? A moge wybrac polowke ? :angel: Jesli tak, to wybieram te z ogonkiem. :roll: :saint1: Quote
argo Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Argo a myslisz ze do sedziny bysmy sie wybierali ? Toc wtedy mini nieskuteczne :wink: A jako ze ja jak jakas nawiedzona nawijam i nawijam,dodatkowo na temat wilczarza a nie laba a wyscie mnie jeszcze stad nie wykopali ( :o ) A ja sądziłem, że 'sędziego' się losuje :wink: I że na wystawę zabiera się 2 komplety stroju ... jeden 'nobliwy' :wink: a drugi ... :roll: :lol: :wink: :o :o 8) Labo ... wicze to, jak sama nazwa wskazuje :wink: same przyjazne, wesołe i życzliwe stworzenia :lol: A moge wybrac polowke ? :angel: Jesli tak, to wybieram te z ogonkiem. :roll: Trafny wybór :lol: :roll: :lying: :roll: :lol: :wink: Quote
Evelina Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Argo, nie pozostaje nic innego jak gdzies w zaciszu skonsumowac to jabluszko :roll: Quote
argo Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 :o :( W samotności? :shake: A może by tak :hmmmm: jakaś 'trasa'... zamki nad Loarą :hmmmm: a może by tak Paryż, Sekwana ... i 'my' :roll: :roll: :hmmmm: :gent: :drink_2: :Rose: :lol: :roll: :hand: Quote
Evelina Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Argo, ale :o :o :o imponujacy program dolozyles do tego niewinnego jabluszka... :o :oops: :lol: Co do Paryza, przewodnika masz jak w banku :wink: . (Jesssuuuu, mod nas zbanuje jak nic, offa mu tu robimy) Quote
Thaned Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 może by(ekipa VIII GRUPY) faire une excursion !!!!!! :wink: na pewno Argo nie działał TYLKO w Swym interesie ale miał na myśli wszystkich skoro napisał (...)by tak Paryż, Sekwana ... i 'my' :wink: :wink: aby nie podpaść modowi zapytam sie tylko Eveliny czy lab obronny to lab défensif :lol: Quote
Bila Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 aby nie podpaść modowi zapytam sie tylko Eveliny czy lab obronny to lab défensif :lol: Ty spryciarzu! :thumbs: Quote
argo Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 może by(ekipa VIII GRUPY) faire une excursion !!!!!! :wink: na pewno Argo nie działał TYLKO w Swym interesie ale miał na myśli wszystkich skoro napisał (...)by tak Paryż, Sekwana ... i 'my' :wink: :wink: :ekmm: TAK się w ten Paryż zapatrzyłem :roll: :wink:, że 'my' .................z............... MY ...... pomyliłem :HUT012: Evelina :lol: :gent: - że też Ty tego od razu nie odgadłaś :niewiem: :gent: A wycieczka przydałaby się niejedna :lol: Co do Paryza, przewodnika masz jak w banku :wink: . (Jesssuuuu, mod nas zbanuje jak nic, offa mu tu robimy) Jeśli przyjedziesz do NAS to PRZEWODNIKÓW masz, jak w banku :wink: (Modzie, nie banuj - organizujemy wycieczkę i nie zakładamy nowego topiku) :fadein: :wink: :lol: Quote
tunio Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Zachraniarka nie z tych co maja jezyk jak lopata 8) Chyba :wink: Quote
zachraniarka Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Carry bo ja człowiek czynu jestem :lol: Quote
argo Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Zachraniarka nie z tych co maja jezyk jak lopata 8)Chyba :wink: Carry :) Nie zauważyłaś, że toczy się 'tutaj', poważna, poznawcza dyskusja o 'labes defensives' :wink: , wystawach i wycieczkach ...? :evil_lol: :gent: Carry bo ja człowiek czynu jestem :lol: :hmmmm: :lol: Przydałoby się 'to' zobrazować jakimś zdjęciem :lol: :lol: ... Hugo ze swoją Wspaniałą Panią :roll: ... przy 'pracy'? :lol: :lol: :wink: :hmmmm: :hand: Quote
Evelina Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 może by(ekipa VIII GRUPY) faire une excursion !!!!!! :wink: à pied :lol: aby nie podpaść modowi zapytam sie tylko Eveliny czy lab obronny to lab défensif :lol: lab obronny pojęcie jest tak abstrakcyjne, że nawet zapytanie o to Francuza wprawia go w osłupienie. W Każdym razie nie jest to lab défensif. :hmmmm: Francuz raczej powie lab - chien de défense. TAK się w ten Paryż zapatrzyłem :roll: :wink:, że'my' .................z............... MY ...... pomyliłem :HUT012: Evelina :lol: :gent: - że też Ty tego od razu nie odgadłaś :niewiem: :gent: :niewiem: po czym wnosisz, ze nie odgadlam ? :lol: Jeśli przyjedziesz do NAS to PRZEWODNIKÓW masz, jak w banku :wink: Całodobowych ? :roll: Przydałoby się 'to' zobrazować jakimś zdjęciem :lol: :lol: ... Hugo ze swoją Wspaniałą Panią :roll: ... przy 'pracy'? :lol: :lol: :wink: :hmmmm: :hand: Pani najlepiej w stroju wieczorowym ... :oops:P.S. Argo, nie sądzisz chyba, że będę dzielić swoją część jabłka. :o :roll: Quote
zachraniarka Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Przydałoby się 'to' zobrazować jakimś zdjęciem :lol: :lol: ... Hugo ze swoją Wspaniałą Panią :roll: ... przy 'pracy'? :lol: :lol: :wink: :hmmmm: :hand: Pani najlepiej w stroju wieczorowym ... :oops:Evelina a co masz na myśli pisząc o "stroju wieczorowym"? Suknia balowa na gruzach, to by była rewelacja :silly: Quote
Recommended Posts