weszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hmmm... miesiąc czasu do nowego domku. Ale jeśli domek dobry to pewnie by było warto poczekać oczywiście o ile będzie gdzie poczekać... :roll: Dante :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kabi Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no hop w górę i może ktos odpowie na moje pytanie skoro sie zainteresowałam....czy psiak przebywa w okolicach zabrza? Quote
weszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 kabi z tego co sama mogłaś przeczytać na wątku (gdybyś przeczytała) to Dante jest w domu tymczasowym k/Warszawy. Quote
kabi Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no przepraszam że sie tak dopytuje ale jestem na urlopie i nie mogę ciągle siedziec na necie a wiem że na tym forum wszystkim a najbardziej psiakom zalezy na czasie:oops: Quote
weszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 kabi - czas to jedno, a najbradziej wszystkim zależy na dobru psa i wyborze najlepszego domu. Jeśli więc jesteś zainteresowana jakimś pieskiem to musisz znaleźć czas na prześledzenie wątku bo tylko wtedy poznasz jego historię i będziesz mogła podjąć odpowiedzialną decyzję. Quote
lavinia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dante ma się dobrze, niestety wczoraj do niego nie pojechałam, bo...........mam kolejnego buldożka do adopcji !!!!!! założę mu zaraz wątek. Mam nadzieję, że dziś uda mi się odwiedzić Dante u p Marii, napiszę póżniej co i jak Quote
weszka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Łomatko :( jakiś wysyp wakacyjny buldożków :( czy co... :shake: Quote
Diana S Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='lavinia']Dante ma się dobrze, niestety wczoraj do niego nie pojechałam, bo...........mam kolejnego buldożka do adopcji !!!!!! założę mu zaraz wątek. Mam nadzieję, że dziś uda mi się odwiedzić Dante u p Marii, napiszę póżniej co i jak[/quote] no to czekamy na nowe wieści...:cool3: Quote
Atenka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Przypominamy się, uroczy buldożek szuka kochającego domu na zawsze. Quote
kabi Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no to hop do góry my myślimy poważnie nad tym psiakiem choc jesteśmy na urlopie....gdyby były jakies problemy z tymczasowym domkiem to chetnie pomożemy....a nad stałym ciepło i intenstwnie rozmyślamy....w poniedziałek wracamy do domu Quote
weszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dante kochany piesku, niech ci się poszczęści...!!! Quote
Diana S Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='kabi']no to hop do góry my myślimy poważnie nad tym psiakiem choc jesteśmy na urlopie....gdyby były jakies problemy z tymczasowym domkiem to chetnie pomożemy....a nad stałym ciepło i intenstwnie rozmyślamy....w poniedziałek wracamy do domu[/quote] slyszycie? [B]kabi[/B] jest zainteresowana piesenkiem...myslcie [B]kabi[/B] to cudowne male piesenki...przekochane...:loveu::loveu: Quote
Atenka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Przypominamy, Dante buldożek francuski szuka stałego domu. Quote
weszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Może [B]kabi[/B] z tego rozmyślania wymyśli domek dla Dantego... Quote
kabi Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 napisałam do lavinii i czekam grzecznie na odpowiedź. Quote
Maupa4 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ja już rozmawiałam z Lavinią i ... "czekaj grzecznie na odpowiedz" ... ;) Quote
weszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 To i ja grzecznie czekam na efekty tych rozmów ;) Quote
oktawia6 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 aaaa no widzisz Lavinia-po Buldożka mogłaś pojechac a po małą kundliczkę nie-bo jest kundlem? oj niełednie:shake: a tak Cię wtedy prosiłam Quote
Mona4 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jak pies zachowuje sie w stosunku do innych psiakow? jezeli niejest agresywny moge zabrac go na tymczas do siebie w BYTOMIU. Quote
Recommended Posts