Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

happy_animals napisał(a):
Tak, Punia przebywa u mojej wolontariuszki we Wrocławiu. Bardzo dobrze dogaduje się z Figarem, przecudnym kocurem. Paulina zabrała go z ulicy, jak był jeszcze malutki :loveu:

Czyli ma się od kogo uczyć:p
Oglądałaś może (bo nie wiem czy jeszcze leci) "Kot z piekła rodem"? Program w stylu "Ja albo mój pies". Dużo ciekawych rzeczy tam pokazują:) Na YouToubie też jest:)

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek777 napisał(a):
Czyli ma się od kogo uczyć:p
Oglądałaś może (bo nie wiem czy jeszcze leci) "Kot z piekła rodem"? Program w stylu "Ja albo mój pies". Dużo ciekawych rzeczy tam pokazują:) Na YouToubie też jest:)

Nie, nie widziałam tego programu :) W wolnej chwili zobaczę co to takiego :)

Posted

happy_animals napisał(a):
Nie, nie widziałam tego programu :) W wolnej chwili zobaczę co to takiego :)

Koci behawiorysta rozwiązuje problemy:) Nie wiem co ciekawsze - sposoby rozwiązywania problemów czy przypadki tych kotów:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Punia (kocia księżniczka) ma około 5 lat. Pod opiekę naszej Fundacji trafiła kilka tygodni temu. Była zaniedbana i niedożywiona. Przez pierwsze dni chowała się za łóżkiem, nie ufała nikomu. Teraz nabiera pewności siebie i otwiera się na ludzi. Lubi być głaskana, spać na fotelu i zaczepiać kocura Figara :) Ma duży apetyt :)

Punia posiada książeczkę zdrowia, jest odrobaczona i odpchlona. Miała robiony test na białaczkę. Za około 2-3 tygodnie będzie sterylizowana. Aktualnie przebywa u naszej Wolontariuszki z Wrocławia.

Osoby zainteresowane adopcją, prosimy o kontakt - tel. 695 628 764 :bluepaw:

Posted

[quote name='Maciek777']Świetne to ostatnie zdjęcie:) Nawet z kratą:p
A gdzie to Punia wyjechała? Hiszpania, Meksyk...?:hmmmm:[/QUOTE]

:D z tego co się orientuję przebywa teraz w wielkopolskim :)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Po mojej długiej nieobecności w końcu wracam na Dogo  :jumpie: Z dniem 1 grudnia 2014 r. zamykam niniejszy wątek. Dzisiaj bądź jutro pojawi się zupełnie nowy, dedykowany Puni oraz Szczotkowi :)

Posted

A co z tym wątkiem? Dlaczego założyłaś nowy? :)

Sytuacja w Wierzbicach została w miarę opanowana, w związku z tym postanowiłam założyć wątek tylko o Puni i Szczotku :) Więcej informacji wkrótce ;)

Posted

Hura! Nasza fundacyjna księżniczka otrzymała chyba najpiękniejszy prezent w swoim życiu... kochający dom :) Punia zostaje na stałe z naszą wolontariuszką Pauliną oraz jej uroczym pupilem (kocurem Figarem) :)

1428t3c.jpg

jr91xt.jpg

jh7ukj.jpg