happy_animals Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Martika@Aischa napisał(a):ciocia te maleństwa to najlepiej jak najszybciej ogłaszac. Powinny szybciutko znalezc domki. Gorzej z tymi kociakami starszymi 5-6 letnimi :( ech życie :( Tak, tak Maluchy już ogłaszam. W ostatnim czasie dzwoniły dwie osoby, ale jakieś takie niezdecydowane :niewiem: Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu wysterylizujemy kotki. Jutro zabieramy kocury na zabiegi. Mam nadzieję, że uda się złapać dwa pozostałe. Quote
Martika&Aischa Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 ciocia zaciskam za akcję kastrację i sterylizację z całych sił i oczywiście za domy dla tych bidulków kochanych !!!!!!!!! Quote
happy_animals Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Martika@Aischa napisał(a):ciocia zaciskam za akcję kastrację i sterylizację z całych sił i oczywiście za domy dla tych bidulków kochanych !!!!!!!!! Dziękuję Ciociu, jesteś cudowna :buzi: Jutro dam znać, ile kociaków udało nam się wykastrować. Quote
Martika&Aischa Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 czekam zatem na wieści :) to Wy jesteście kochane dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
happy_animals Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Martika@Aischa napisał(a):czekam zatem na wieści :) to Wy jesteście kochane dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Dzisiejsza akcja została odwołana. Kocury zapadły się pod ziemię. Szukaliśmy ich po całej wsi :niewiem: Może wyczuły, że coś się szykuje. W końcu Szczotek został już wykastrowany dwa tygodnie temu. No nic będziemy czekać, aż znowu się pojawią :roll: Quote
Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 happy_animals napisał(a):Dzisiejsza akcja została odwołana. Kocury zapadły się pod ziemię. Szukaliśmy ich po całej wsi :niewiem: Może wyczuły, że coś się szykuje. W końcu Szczotek został już wykastrowany dwa tygodnie temu. No nic będziemy czekać, aż znowu się pojawią :roll: Pewnie wyczuły pismo nosem ;) Quote
happy_animals Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Pewnie wyczuły pismo nosem ;) Pani weterynarz też tak mówi :D Podobno koty przekazują sobie takiego typu informacje. Quote
Maciek777 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 happy_animals napisał(a):Pani weterynarz też tak mówi :D Podobno koty przekazują sobie takiego typu informacje. Tylko kto dał cynk Szczotkowi o nadchodzącej akcji?:hmmmm: Quote
happy_animals Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Maciek777 napisał(a):Tylko kto dał cynk Szczotkowi o nadchodzącej akcji?:hmmmm: Szczotek został już wykastrowany. Kiedy po niego zajechaliśmy niczego się nie spodziewał :megagrin: Wygrzewał się w słońcu na podwórku :D To pewnie on dał cynk pozostałym kocurom. Quote
Maciek777 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 happy_animals napisał(a):Szczotek został już wykastrowany. Kiedy po niego zajechaliśmy niczego się nie spodziewał :megagrin: Wygrzewał się w słońcu na podwórku :D To pewnie on dał cynk pozostałym kocurom. Sprytne te kocury:roll: A łapiecie po dobroci czy klatką - łapką, czy jeszcze inaczej? Quote
happy_animals Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Maciek777 napisał(a):Sprytne te kocury:roll: A łapiecie po dobroci czy klatką - łapką, czy jeszcze inaczej? Większość da się złapać po dobroci, choć Psot zwiał wczoraj z transporterka. Przynajmniej tak twierdzi Pani, która dokarmia kociaki. Sama nie mogłam tego nadzorować bo mój samochód zepsuł się trzy dnie temu i nie mam czym dojechać do Wierzbic :angryy: Quote
Maciek777 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 happy_animals napisał(a):Większość da się złapać po dobroci, choć Psot zwiał wczoraj z transporterka. Przynajmniej tak twierdzi Pani, która dokarmia kociaki. To możliwe bo już o tym słyszałem. Jednak i tak winny człowiek co niedobrze zamknął/złożył transporterek:evil_lol: happy_animals napisał(a):Sama nie mogłam tego nadzorować bo mój samochód zepsuł się trzy dnie temu i nie mam czym dojechać do Wierzbic :angryy: I przez 3 dni jeszcze tam pieszo nie doszłaś?:mad: Żart:diabloti::nerwy::scared: Quote
happy_animals Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Maciek777 napisał(a):To możliwe bo już o tym słyszałem. Jednak i tak winny człowiek co niedobrze zamknął/złożył transporterek:evil_lol: Maćku, jak Ty doskonale mnie rozumiesz :cool3: Maciek777 napisał(a):I przez 3 dni jeszcze tam pieszo nie doszłaś?:mad: Żart:diabloti::nerwy::scared: Bardzo zabawne :mdrmed: Popatrz lepiej na to :megagrin: [video=youtube;oOzqIsksmdI]http://www.youtube.com/watch?v=oOzqIsksmdI[/video] Quote
Maciek777 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='happy_animals']Maćku, jak Ty doskonale mnie rozumiesz :cool3: Chyba, że macie tylko takie transporterki;) [quote name='happy_animals']Bardzo zabawne :mdrmed: Popatrz lepiej na to :megagrin: http://www.youtube.com/watch?v=oOzqIsksmdI Doskonałe:D:D:D Quote
happy_animals Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='Maciek777']Chyba, że macie tylko takie transporterki;) :grin: [quote name='Maciek777']Doskonałe:D:D:D Szczególnie 2.20 min :grin: Tzw. slow-motion :grin: Quote
Maciek777 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 happy_animals napisał(a):Szczególnie 2.20 min :grin: Tzw. slow-motion :grin: Super jest to zrobione:) Jest tyle filmików i zdjęć do pokazania, że specjalny wątek by się do tego przydał:) ...i waśnie sobie pomyślałem, że chyba go wyprodukuję:siara: Quote
happy_animals Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Maciek777 napisał(a):Super jest to zrobione:) Jest tyle filmików i zdjęć do pokazania, że specjalny wątek by się do tego przydał:) ...i waśnie sobie pomyślałem, że chyba go wyprodukuję:siara: Super! Chętnie będę tam zaglądać albo coś umieszczać. Wątek idealny na poprawę humoru :jumpie: Quote
Maciek777 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 happy_animals napisał(a):Super! Chętnie będę tam zaglądać albo coś umieszczać. Wątek idealny na poprawę humoru :jumpie: Jak go stworzę to dam znać:) Zabieram się za to jak za bazarek:evil_lol: Niestety dzisiaj jakoś nawet 15 minut czasu nie było:roll: Quote
happy_animals Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Maciek777 napisał(a):Jak go stworzę to dam znać:) Zabieram się za to jak za bazarek:evil_lol: Niestety dzisiaj jakoś nawet 15 minut czasu nie było:roll: A bazarek też będzie? :cool3: Quote
Maciek777 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='happy_animals']A bazarek też będzie? :cool3: Na razie nie wiem:) Ma powstać niedługo wspólny z daną, ale ciężko powiedzieć czy za kilka dni czy tygodni:roll: Z resztą w ostatnich tygodniach ludzie tak szybko z dogo znikają, że aż strach:shake: Quote
happy_animals Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='Maciek777']Na razie nie wiem:) Ma powstać niedługo wspólny z daną, ale ciężko powiedzieć czy za kilka dni czy tygodni:roll: Z resztą w ostatnich tygodniach ludzie tak szybko z dogo znikają, że aż strach:shake: Ojej, to nie dobrze :shake: a dlaczego tak się dzieje? Z uwagi na zbliżający się okres wakacyjny czy zniechęcenie do dogo? Quote
Maciek777 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 happy_animals napisał(a):Ojej, to nie dobrze :shake: a dlaczego tak się dzieje? Z uwagi na zbliżający się okres wakacyjny czy zniechęcenie do dogo? Ciężko oprzeć się wrażeniu, że dogo się kończy:( Od paru miesięcy ludzi zaczyna powoli ubywać tak na dobre lub tylko wpadają przelotem. Do tego właśnie teraz doszedł okres wakacyjny więc tym bardziej część już nie wróci:shake: Część pewnie na FB się przeniosła... Quote
happy_animals Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Maciek777 napisał(a):Ciężko oprzeć się wrażeniu, że dogo się kończy:( Od paru miesięcy ludzi zaczyna powoli ubywać tak na dobre lub tylko wpadają przelotem. Do tego właśnie teraz doszedł okres wakacyjny więc tym bardziej część już nie wróci:shake: Część pewnie na FB się przeniosła... Rozumiem, na pocieszenie mogę powiedzieć, że Fb pomału staje się "niemodne". Zresztą mam tam konto osobiste wyłącznie ze względu na profil Fundacji. Fb coraz częściej przymusza użytkowników (a zwłaszcza osoby zarządzające fanpage) do płacenia za usługi, np. za wyświetlanie postów na tablicach głównych Znajomych/Fanów (im więcej zapłacisz, tym większa szansa, że Ktoś przeczyta Twojego newsa). Czasem robią to już w bardzo nachalny sposób :angryy: Na wszelki wypadek założyłam też konto na Twitterze. Z miesiąca na miesiąc portal staje się coraz bardziej popularny. Quote
happy_animals Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Podejrzewam, że Facebook skończy dokładnie tak samo jak portal nasza-klasa. Quote
Maciek777 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 happy_animals napisał(a):Rozumiem, na pocieszenie mogę powiedzieć, że Fb pomału staje się "niemodne". Zresztą mam tam konto osobiste wyłącznie ze względu na profil Fundacji. Fb coraz częściej przymusza użytkowników (a zwłaszcza osoby zarządzające fanpage) do płacenia za usługi, np. za wyświetlanie postów na tablicach głównych Znajomych/Fanów (im więcej zapłacisz, tym większa szansa, że Ktoś przeczyta Twojego newsa). Czasem robią to już w bardzo nachalny sposób :angryy: Na wszelki wypadek założyłam też konto na Twitterze. Z miesiąca na miesiąc portal staje się coraz bardziej popularny. Nie wiedziałem o tych opłatach:roll: A ja nie mam konta na żadnym "ludzkim" portalu;) Na FB byłem może kilka tygodni i usunąłem konto bo bez przerwy dostawałem maile czy nie znam takiej czy innej osoby albo z jeszcze innego powodu:mad: Ciekawe co będzie po Twitterze bo i na niego przyjdzie kolej:roll: happy_animals napisał(a):Podejrzewam, że Facebook skończy dokładnie tak samo jak portal nasza-klasa. Nawet oficjalna zmiana nazwy na NK nie pomogła;) Quote
Recommended Posts