Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DUBEL od dziś w nowym domu, miał już wizytę u weta specjalisty dermatologa. DT łzy ociera za psiakiem, a on w dośc dobrym nastroju przyzwyczaja sie do angielskiej mowy;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
DUBEL od dziś w nowym domu, miał już wizytę u weta specjalisty dermatologa. DT łzy ociera za psiakiem, a on w dośc dobrym nastroju przyzwyczaja sie do angielskiej mowy;)

na takie wieści czekałam:multi::multi: super;) Dubel powodzenia :p

Posted

tanitka napisał(a):

:placz: to ze wzruszenia!!! a tak w środku to ogromnie się cieszę!!!:multi: będą go kochać???

Posted

Madzia 828 Laki prawdopodobnie pojedzie do adopcji do Bielska. Ludzie znaleźli go na stronie schroniska, prosili o wykastrowanie, i ma iść za dwa trzy dni... mam nadzieję, że dobry dom! dzisiaj dowiedziałam się w schronie

Posted

dzisiaj sfotografowałam nastepnych 15 piesków, jutro uzupełnię stronę. Trzeba pomyśleć też o kotkach, 5 biedaków jest w schronie...

Posted

Dea napisał(a):
Madzia 828 Laki prawdopodobnie pojedzie do adopcji do Bielska. Ludzie znaleźli go na stronie schroniska, prosili o wykastrowanie, i ma iść za dwa trzy dni... mam nadzieję, że dobry dom! dzisiaj dowiedziałam się w schronie

aha no to dobrze ze jest szansa na domek ;) a nie ma wizyty przedadopcyjnej?:roll: Dea skopiowałam Twoje info na forum seterów;)

Posted

madzia828 napisał(a):
aha no to dobrze ze jest szansa na domek ;) a nie ma wizyty przedadopcyjnej?:roll: Dea skopiowałam Twoje info na forum seterów;)

nie ma, ci ludzie przyjechali bezpośrednio do schroniska, nie mam na to wpływu, komu schron odda psa...

Posted

DUBEL spędził wczoraj 3 godz. w przychodni i miał zrobione różne badania. Jest zdrowy i tylko ta skóra mu dolega. Państwo nakupowali mnóstwo specjalistycznej karmy, a Dubel nie chce jej jeść, więc anglicy pytali o przepisy na gotowane psie jedzenie:evil_lol:

Posted

Fajni ci Anglicy:evil_lol: skąd ty takich bierzesz??? A jak Dubel do nich? bo to już przecież jego trzeci dom w krótkim czasie, nie stracił zaufania?
Co do Lakiego to mam nadzieję, że dobrze trafi, bo mi się do niego kolejka ustawiła:diabloti:
Nowe zdjęcia na stronie schronu, prosze pomóżcie ogłaszać!!! Jutro dodam jeszcze wszystkie ze "szczeniakarni" - 6 suczek i 1 pies, w wieku maksymalnie do 2 lat. Poza tym u weterynarza są nowe szczeniaki. Wczoraj wysłałam tam jedną osobę i wzięła malucha, ale zostało jeszcze kilka...
Pomóżcie ogłaszać Motkę - ona ma strasznie małe szanse na dom, i Astiego, żeby nie trafił w złe ręce:-(

Posted

no to juz wrocilam i jak sie dowiedzialam o Dublu to sie bardzo ucieszylam ale tez mi sie zrobilo jakos smutno...strasznie sie do niego przywiazalam i mialam nadzieje ze bedzie szansa ze sie z nim zobacze po powrocie...moze to sie wydawac komus irracjonalne i...ale wracajac do tematu:Dubel u mnie suche jadl tylko po przyjedzie ze schroniska a dwa dni pozniej juz tej specjalistycznej karmy co mu kupilam rowniez nie tykal i wyglada na to ze trudno bedzie go przestawic na takowa...czekam na jego zdjecia,ciekawa jestem czy jest grubszy?Tanitka odezwe sie do Ciebie bo chce wiedziec wszystko z pierwszej reki:p

Posted

A jak Dubel do nich? bo to już przecież jego trzeci dom w krótkim czasie, nie stracił zaufania?

Dubel jest psem typu "brat-łata", czyli idzie z każdym chętnie, jest zadowolony, ufny i nie tęskni za poprzednim domem, choć jak widać domy tymczasowe tęsknią za nim.:razz:

Posted

To ja czekam na zdjęcia psa-łaty z nowego domu, mam nadzieję, że to już jest ostatni przystanek w jego życiu, teraz tylko szczęście i miłość opiekunów:p Tanitka dziękuję, nie pierwszy raz zresztą... Panca a ty się nie łam, jak się pojawi znowu jakiś wyzłowaty biedak u nas, to wiesz...:evil_lol:

Posted

madzia828 napisał(a):

Laki już zaadoptowany:p

Elżbietka dzięki za ogłoszenie astka na ox.pl!

Posted

Pamiętacie? Witam! Sunia ma się dobrze. Jest już kobietką. Tydzień temu dostała cieczkę i po mieszkaniu biega w majtkach :-D Straszny z niej pieszczoszek. Jest bardzo grzeczna. Nie wchodzi na fotele i kanapę, i ani razu nie załatwiła sie w domu. Lubi bawić się balonikiem i gumową piłą. Najbardziej zaprzyjaźniła się z moim synkiem. Uwielbiają się razem bawić. Jak chce na siebie zwrócić uwagę to szarpie za rękawy i nogawki. Czasem przesadza z gryzieniem, ale myślę, że przejdzie jej to z wiekiem. Teraz mam już nie jedno lecz dwoje dzieci ;-) Cieszę się, że ją przygarnęłam, bo to naprawdę kochana sunia.

Posted

Dziewczyny trzeba ratować tego psiaka! Jeżeli nie znajdzie domu do końca kwietnia właściciel go uśpi. Ma 6 lat i chore oczy. Założę mu wątek, zrobiłam plakaciki do rozwieszania. Oto Cezar:

Posted

sprawdzę przez Alę, bo ona przejęła kontakty z właścicielami.

W schronisku jest taki nowy psiak, staruszek, biedaczek, on tam długo nie przetrwa:-(