Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='Patikujek']Dzisiaj się tak jakby ropogodziło, może pogoda utrzyma się trochę i uda nam się coś zorganizować

Pati Ty pamiętaj o mnie:cool3:

Posted

wandul 66 napisał(a):
chyba nie chcielibyście siedziec teraz u mnie na ogródku - myslałam o Sylwestrze - ale spotkało mnie super szczęście - mam nockę w pracy:angryy::angryy::angryy:

no to ładny Sylwester :shake:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Poniewaz od 9 lipca zaczynam urlop , a nie da się pojechac na wczasy mają stałe zwierzaki i tymczay( kurcze , nawet nie kapuje jak rymuje) zapraszam do mnie 14 lipca na grilla - wpisowe - pół kilo zwyczajnej i woda mineralna albo....?Na pw podam namiary chetnym PS. o miejsce sie nie bójcie , Ci co już u mnie byli , wiedzą , że jest go sporo!!!! Za przybycie każdy dostanie prezent - kotka w worku:eviltong: :eviltong: :eviltong:

wandul 66 napisał(a):
pisze w przerwie przygotowań do imprezy !!! Jakiej - zgadnijcie !!! Proszę , powysyłajcie link do znajomych , których też chcecie zaprosić!!!

Że ja tego wcześniej nie widziałam :diabloti:
Ktoś tutaj, prowadzi iście imprezowy tryb życia ;)

• 3 months later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
wandul, wiosna idzie :cool3:
oczywiście , pamietam , moje SĘPY dawno świeżej , gorącej kiełabski prosto z grila nie jadły - marzec może byc jeszcze brzydki , proponuje kwiecień - jak będe miec juz grafik w pracy - zaraz napisze konkretna datę - będzie ciepło , posiedzimy na ogródku , a jak będzie lało - w domu ;););) Oczywiście promocja w postaci ,,kota w worku'' ale ode mnie -POZOSTAJE:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Teraz mam nawet urozmaicenie - koty w grzybkach!!!;););)

Posted

Ja sie zgadzam na wszystko ino dajcie znac, może Szombierki tam jesy staw, fajne miejscówki ostatnio tam z kolezanka na piwku chodziłam a moj pies sie bawił super z kolezanka bokserka:) ja tez nie nazekam:) czekam na propozycje

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Ja sie zgadzam na wszystko ino dajcie znac, może Szombierki tam jesy staw, fajne miejscówki ostatnio tam z kolezanka na piwku chodziłam a moj pies sie bawił super z kolezanka bokserka:) ja tez nie nazekam:) czekam na propozycje
nie Szombierki , Stolarzowice -taka bytomska wiocha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

po burzliwych konsultacjach - Ja i mój grafik , ustalam termin zlotu na 26.04.2008 -warunki jak wczesniej , z kotem w worku w grzybkach tym razem-jaks promocja musi być:multi::multi::multi: