Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz .....one o takiej porze na kompecku ...........

[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]WSTAWAĆ spiochy[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]DOBEREK [/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich :multi: wstałam pół godziny temu.. nigdy w życiu nie spałam do 12.30 :crazyeye: a wszystko przez.... wiadomo przez kogo :evil_lol:

Ale tu nagadaliście jak ja sobie troszke dłużej pospałam :razz: Musze nadrobić własnego fb :evil_lol:

[quote name='ß@$!@']Nocny marek już pewnie chrapie :evil_lol:
[URL]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/URL]
Ale za to jak Sara ślicznie śpi :loveu:[/quote]

Witamy B@siu w naszych skromnych progach :p zasnęłam jakoś koło 4.30 :razz:
Dziękujemy za komplementa i zapraszamy do nas częściej! :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']4:00 rano? Czyście powariowali? :-o :cool3:

[URL]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/URL]

Cóż za słodka minka :loveu:

Cześć :diabloti:[/quote]

Cześć Justynko :loveu: nie chce sie powtarzać, ale wszystko przez....... :evil_lol: no wiadomo! :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz .....one o takiej porze na kompecku ...........

[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]WSTAWAĆ spiochy[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]DOBEREK[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Niektórzy cierpią na bezsenność... i zarażają innych :evil_lol:

No właśnie wstałam :eviltong: :diabloti:

[quote name='Helga_psiaki'][URL]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/URL]

Jak ona słodziutko śpi :loveu:
Mmm....[/quote]

Dziękujemy :loveu: cała jest słodziutka :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='emdziolek'][B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Dzieńdoberek z rańca:evil_lol:
Pobudeczka:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]

Dzień dobry z rana! :razz: Właśnie niedawno wstałam :evil_lol:

[quote name='evanescence'][COLOR=Magenta]dzień Dybry [/COLOR][/quote]

Dobry :)

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy piątkowo :D :):):)[/B][/COLOR][/quote]

Witamy ;) to jutro już sobota? :evil_lol:

[quote name='Eriu']Mówi przecież, że odsypiał, to pewnie wczoraj balował ;).
Dzień dobry wszystkim :)[/quote]

Dzień doobry ;)
Mati przyznaj się!!!! :evil_lol:

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Co u Sary ??:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[quote name='evanescence']zmiana tematu no własnie co słychac ?[/quote]

U Sary... hmm. Wczoraj nie chciała ze mną spać, więc jestem na nią obrażona :evil_lol: ale i tak rano do mnie przyszła :loveu:

Posted

[quote name='Eriu']Może miała chwilę zadumy i musiała sobie coś poukładać na osobności :). Fajny grzejnik z niej musi być :).[/quote]

E tam.. po prostu jest wredna :evil_lol: do tej pory spała prawie zawsze z rodzicami, ale coraz mniej im sie to podoba, bo pieseczek już nie taki malutki :evil_lol:
A grzejnik z niej słaby, bo zwykle kładzie mi sie w nogach. Ja to bym wolała żeby sie przytuliła :loveu:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']Sarciowe nieładnie tak spać do 12;30 :evil_lol:[/quote]

oj, czasem można sobie pozwolić :evil_lol: tym bardziej, że to mój pierwszy raz :evil_lol: nigdy nie spałam dłużej niż do 11 mniej więcej :razz:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Witankoooo Sarusiee!! :multi:
jakie plany weekendowe?:cool3: ładna pogodencja się szykuje podobno;)[/COLOR][/B][/quote]

Cześć Basiu :) narazie bez planów.. pewnie swoją paskude na łąke zabiore, żeby sie mogła znowu w błotku wytarzać :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Witam porannie :evil_lol: jak sie spało? ;)[/quote]
fajnie tak się śpi w dzień :) nie trzeba myśleć co się będzie robić do południa:evil_lol::evil_lol:
A Tobie jak się spało? :loveu: