Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz .....one o takiej porze na kompecku ........... [/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]WSTAWAĆ spiochy[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]DOBEREK [/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [url]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/url] Jak ona słodziutko śpi :loveu: Mmm.... Quote
emdziolek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Dzieńdoberek z rańca:evil_lol: Pobudeczka:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [COLOR="Magenta"]dzień Dybry [/COLOR] Quote
Matusz Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy piątkowo :D :):):)[/B][/COLOR] Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy piątkowo :D :):):)[/B][/COLOR][/QUOTE] a ty już wróciłeś ze szkoły na wagary się chodzi co Quote
Matusz Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evanescence']a ty już wróciłeś ze szkoły na wagary się chodzi co[/quote] [COLOR=Navy][B]tak jakby :evil_lol::evil_lol: odsypiam:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 robi się ciekawie jakieś szczegóły piło się coooo :P:P:P Quote
Matusz Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='evanescence']robi się ciekawie jakieś szczegóły piło się coooo :P:P:P[/quote] [COLOR=Navy][B] nie, nic z tych rzeczy...[/B][/COLOR] Quote
Eriu Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mówi przecież, że odsypiał, to pewnie wczoraj balował ;). Dzień dobry wszystkim :) Quote
Matusz Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [COLOR=Navy][B]Co u Sary ??:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 zmiana tematu no własnie co słychac ? Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Witam wszystkich :multi: wstałam pół godziny temu.. nigdy w życiu nie spałam do 12.30 :crazyeye: a wszystko przez.... wiadomo przez kogo :evil_lol: Ale tu nagadaliście jak ja sobie troszke dłużej pospałam :razz: Musze nadrobić własnego fb :evil_lol: [quote name='ß@$!@']Nocny marek już pewnie chrapie :evil_lol: [URL]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/URL] Ale za to jak Sara ślicznie śpi :loveu:[/quote] Witamy B@siu w naszych skromnych progach :p zasnęłam jakoś koło 4.30 :razz: Dziękujemy za komplementa i zapraszamy do nas częściej! :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']4:00 rano? Czyście powariowali? :-o :cool3: [URL]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/URL] Cóż za słodka minka :loveu: Cześć :diabloti:[/quote] Cześć Justynko :loveu: nie chce sie powtarzać, ale wszystko przez....... :evil_lol: no wiadomo! :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]o masz .....one o takiej porze na kompecku ........... [/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]WSTAWAĆ spiochy[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]DOBEREK[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Niektórzy cierpią na bezsenność... i zarażają innych :evil_lol: No właśnie wstałam :eviltong: :diabloti: [quote name='Helga_psiaki'][URL]http://images25.fotosik.pl/77/5b149c60652d55a4.jpg[/URL] Jak ona słodziutko śpi :loveu: Mmm....[/quote] Dziękujemy :loveu: cała jest słodziutka :evil_lol: :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='emdziolek'][B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Dzieńdoberek z rańca:evil_lol: Pobudeczka:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Dzień dobry z rana! :razz: Właśnie niedawno wstałam :evil_lol: [quote name='evanescence'][COLOR=Magenta]dzień Dybry [/COLOR][/quote] Dobry :) [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy piątkowo :D :):):)[/B][/COLOR][/quote] Witamy ;) to jutro już sobota? :evil_lol: [quote name='Eriu']Mówi przecież, że odsypiał, to pewnie wczoraj balował ;). Dzień dobry wszystkim :)[/quote] Dzień doobry ;) Mati przyznaj się!!!! :evil_lol: [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Co u Sary ??:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [quote name='evanescence']zmiana tematu no własnie co słychac ?[/quote] U Sary... hmm. Wczoraj nie chciała ze mną spać, więc jestem na nią obrażona :evil_lol: ale i tak rano do mnie przyszła :loveu: Quote
Eriu Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Może miała chwilę zadumy i musiała sobie coś poukładać na osobności :). Fajny grzejnik z niej musi być :). Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='Eriu']Może miała chwilę zadumy i musiała sobie coś poukładać na osobności :). Fajny grzejnik z niej musi być :).[/quote] E tam.. po prostu jest wredna :evil_lol: do tej pory spała prawie zawsze z rodzicami, ale coraz mniej im sie to podoba, bo pieseczek już nie taki malutki :evil_lol: A grzejnik z niej słaby, bo zwykle kładzie mi sie w nogach. Ja to bym wolała żeby sie przytuliła :loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Sarciowe nieładnie tak spać do 12;30 :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Sarciowe nieładnie tak spać do 12;30 :evil_lol:[/quote] oj, czasem można sobie pozwolić :evil_lol: tym bardziej, że to mój pierwszy raz :evil_lol: nigdy nie spałam dłużej niż do 11 mniej więcej :razz: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzień Dobry :multi: Z....rana :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='ß@$!@']Dzień Dobry :multi: Z....rana :evil_lol:[/quote] Witam porannie :evil_lol: jak sie spało? ;) Quote
basia2202 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [B][COLOR=Purple]Witankoooo Sarusiee!! :multi: jakie plany weekendowe?:cool3: ładna pogodencja się szykuje podobno;)[/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Witankoooo Sarusiee!! :multi: jakie plany weekendowe?:cool3: ładna pogodencja się szykuje podobno;)[/COLOR][/B][/quote] Cześć Basiu :) narazie bez planów.. pewnie swoją paskude na łąke zabiore, żeby sie mogła znowu w błotku wytarzać :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='agaciaaa']Witam porannie :evil_lol: jak sie spało? ;)[/quote] fajnie tak się śpi w dzień :) nie trzeba myśleć co się będzie robić do południa:evil_lol::evil_lol: A Tobie jak się spało? :loveu: Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dla Sary i jej włascicielki [url]http://fotozrzut.pl/zdjecia/d0d8d1396d.jpg[/url] Quote
Recommended Posts