Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:oops:wstaję .....o 6.30:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

To ja nie rozumiem dlaczego przed 14 uważasz za ranek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Pimpek']Ile ty rzeczy Sarci kupiłaś :crazyeye: Extra :multi:
[URL]http://images30.fotosik.pl/79/e7df7c0cae651ce7.jpg[/URL]
Widzę że zabawka się spodobała a obroża pasuje :cool3:[/quote]

Czasem trzeba zaszaleć ;) Do zabawki Sara najpierw podeszła z dystansem, ale szybko sie z nią zakumplowała ;) :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Psie zakupy to sama przyjemność :loveu:

Mamy podobne zabawki - jak Wasz żółty hantelek(tylko Gizmo ma czarny), różowe ringo(nasze niebieskie) i sznurowe freesbe z napisem CATCH ME(po naszym został tylko sznurek :evil_lol:)

A obróżka śliczna :loveu: Choć miałabym wątpliwości co do jej trwałości :roll:

Sarcia pewnie wniebowzięta :loveu:[/quote]

Uwieeeelbiam psie zakupy :loveu:

Ja też mam wątpliwości co do obroży- ale czego można wymagać za taką cenę ;) pomyślałam, że może chociaż smycz się przyda :evil_lol: i w ogóle spodobały mi sie, więc stwierdziłam, że 5 zł nie ma co żałować, nawet jak sie szybko rozlecą ;)

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Widzę, że psie zakupy się udały w pełni :)

śliczna obroża :)[/B][/COLOR][/quote]

Baaardzo się udały :loveu: też mi się podoba tylko ciekawe ile wytrzyma :razz:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']pies zadowolony, pańccia szczęśliwa
niczego wiecej nie trzeba :evil_lol:[/quote]

No dokładnie :loveu: wszyscy zadowoleni :loveu:

[quote name='Eriu']Toż to szaleństwo zakupczane :D. Flaming mnie rozbroił :)[/quote]

Szaleeeństwo :diabloti: ale jakie przyjemne :loveu:

[quote name='Asiaczek']A ja spytam niedyskretnie, czy żółty hantelek jest jest w całości?
Patrząc z jakim zapałem Sarka zabrała się do zabawy, to mam pewne wątpliwości...
pzdr.[/quote]

Narazie jeszcze w całości, ale przestał piszczeć po 5 minutach ;)

[quote name='Anetka83']Flaming jest super!!! :eviltong: Moja Nuka szaleje z nim:)
Extra zabaweczki:)
i Ty mi powiesz że ja rozpieszczam psiaka;) hehe[/quote]

Też mi sie spodobał :) Sara jeszcze swego nie dostała, nie chce jej dawać wszystkiego naraz :razz:

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Witaj:razz:[/COLOR][/quote]

Cześć Werka, dawno Cię u nas nie było :)

Posted

[quote]Mamy podobne zabawki - jak Wasz żółty hantelek(tylko Gizmo ma czarny), różowe ringo(nasze niebieskie) i sznurowe freesbe z napisem CATCH ME(po naszym został tylko sznurek)[/quote]
Hhahahaha ja tez mam taki hantelek-niebieski, Masaj bardzo go lubi :lol: A teraz kupiłam mu ten sznurek z piszczałką bo poprzedni rozerwał :roll: Fajna jest ta zabawka, nigdzie tego nie widziałam a tu prosze...w Biedronce była :o

Posted

[quote name='anetta']Hhahahaha ja tez mam taki hantelek-niebieski, Masaj bardzo go lubi :lol: A teraz kupiłam mu ten sznurek z piszczałką bo poprzedni rozerwał :roll: Fajna jest ta zabawka, nigdzie tego nie widziałam a tu prosze...w Biedronce była :o[/quote]

W ogóle fajne zabawki były w Biedronce, byłam mile zaskoczona :) Sara bardzo polubiła hantelek i ten sznurek z piszczałką, reszty narazie nie dostała :razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']To ja nie rozumiem dlaczego przed 14 uważasz za ranek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]a ja już wiem ......
bo otwarłam Twojego blogaska raniutko ....napisałam odpowiedź i potem zabierali mi neta .....i wysłałam nieczytając jak wysyłałam wiadomości [/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]a ja już wiem ......
bo otwarłam Twojego blogaska raniutko ....napisałam odpowiedź i potem zabierali mi neta .....i wysłałam nieczytając jak wysyłałam wiadomości [/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A no chyba że, to teraz już wszystko rozumiem :) jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']A no chyba że, to teraz już wszystko rozumiem :) jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol:[/quote]
:modla: :modla: :modla: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]o dzięki za wybaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:modla: :modla: :modla: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]o dzięki za wybaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]

nie ma za co, znaj moje dobre serce :evil_lol: :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Cześc Agaciu :calus:
[URL]http://images30.fotosik.pl/79/e7df7c0cae651ce7.jpg[/URL]
No szacuneczek normalnie obrózka i zabawki świetne :loveu:[/quote]

Cześć Sylwuś :loveu: Świetne, bo z biedronki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']doberek:loveu:

ale zakupowe szalenstwo:loveu::loveu: Ta suka ma chyba za dobrze:eviltong:[/quote]

Dobry Gosiu :loveu:
No przecież wiesz, że ma za dobrze :loveu: nic nowego :evil_lol:

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy i dobrej nocki życzymy :smile:[/B][/COLOR][/quote]

dziękujemy i nawzajem :)

Posted

[quote name='furciaczek']a to mozna byc adoptowanym kilka razy?? jesli tak to sie zgadzam:loveu:[/quote]

czemu nie :evil_lol: to przyjeżdżasz do mnie czy tak na odległość? :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']chce Ci poprostu zaoszczedzic troche czasu... co bedziesz latac po sklepach za zabawkami dla mnie skoro sama moge sobie kupic:evil_lol:[/quote]

Ty sie o mnie tak nie troszcz :evil_lol: na początek moge Ci wysłać jedną z Sary zabawek dziś kupionych :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ty sie o mnie tak nie troszcz :evil_lol: na początek moge Ci wysłać jedną z Sary zabawek dziś kupionych :evil_lol: :diabloti:[/quote]

No wiesz co:shake: uzywane zabaki chcez mi dawac:placz: