Anetka83 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Flaming jest super!!! :eviltong: Moja Nuka szaleje z nim:) Extra zabaweczki:) i Ty mi powiesz że ja rozpieszczam psiaka;) hehe Quote
Akadna Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=royalblue]Witaj:razz:[/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:oops:wstaję .....o 6.30:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] To ja nie rozumiem dlaczego przed 14 uważasz za ranek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pimpek']Ile ty rzeczy Sarci kupiłaś :crazyeye: Extra :multi: [URL]http://images30.fotosik.pl/79/e7df7c0cae651ce7.jpg[/URL] Widzę że zabawka się spodobała a obroża pasuje :cool3:[/quote] Czasem trzeba zaszaleć ;) Do zabawki Sara najpierw podeszła z dystansem, ale szybko sie z nią zakumplowała ;) :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Psie zakupy to sama przyjemność :loveu: Mamy podobne zabawki - jak Wasz żółty hantelek(tylko Gizmo ma czarny), różowe ringo(nasze niebieskie) i sznurowe freesbe z napisem CATCH ME(po naszym został tylko sznurek :evil_lol:) A obróżka śliczna :loveu: Choć miałabym wątpliwości co do jej trwałości :roll: Sarcia pewnie wniebowzięta :loveu:[/quote] Uwieeeelbiam psie zakupy :loveu: Ja też mam wątpliwości co do obroży- ale czego można wymagać za taką cenę ;) pomyślałam, że może chociaż smycz się przyda :evil_lol: i w ogóle spodobały mi sie, więc stwierdziłam, że 5 zł nie ma co żałować, nawet jak sie szybko rozlecą ;) [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Widzę, że psie zakupy się udały w pełni :) śliczna obroża :)[/B][/COLOR][/quote] Baaardzo się udały :loveu: też mi się podoba tylko ciekawe ile wytrzyma :razz: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Helga_psiaki']pies zadowolony, pańccia szczęśliwa niczego wiecej nie trzeba :evil_lol:[/quote] No dokładnie :loveu: wszyscy zadowoleni :loveu: [quote name='Eriu']Toż to szaleństwo zakupczane :D. Flaming mnie rozbroił :)[/quote] Szaleeeństwo :diabloti: ale jakie przyjemne :loveu: [quote name='Asiaczek']A ja spytam niedyskretnie, czy żółty hantelek jest jest w całości? Patrząc z jakim zapałem Sarka zabrała się do zabawy, to mam pewne wątpliwości... pzdr.[/quote] Narazie jeszcze w całości, ale przestał piszczeć po 5 minutach ;) [quote name='Anetka83']Flaming jest super!!! :eviltong: Moja Nuka szaleje z nim:) Extra zabaweczki:) i Ty mi powiesz że ja rozpieszczam psiaka;) hehe[/quote] Też mi sie spodobał :) Sara jeszcze swego nie dostała, nie chce jej dawać wszystkiego naraz :razz: [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Witaj:razz:[/COLOR][/quote] Cześć Werka, dawno Cię u nas nie było :) Quote
anetta Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote]Mamy podobne zabawki - jak Wasz żółty hantelek(tylko Gizmo ma czarny), różowe ringo(nasze niebieskie) i sznurowe freesbe z napisem CATCH ME(po naszym został tylko sznurek)[/quote] Hhahahaha ja tez mam taki hantelek-niebieski, Masaj bardzo go lubi :lol: A teraz kupiłam mu ten sznurek z piszczałką bo poprzedni rozerwał :roll: Fajna jest ta zabawka, nigdzie tego nie widziałam a tu prosze...w Biedronce była :o Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='anetta']Hhahahaha ja tez mam taki hantelek-niebieski, Masaj bardzo go lubi :lol: A teraz kupiłam mu ten sznurek z piszczałką bo poprzedni rozerwał :roll: Fajna jest ta zabawka, nigdzie tego nie widziałam a tu prosze...w Biedronce była :o[/quote] W ogóle fajne zabawki były w Biedronce, byłam mile zaskoczona :) Sara bardzo polubiła hantelek i ten sznurek z piszczałką, reszty narazie nie dostała :razz: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='agaciaaa']To ja nie rozumiem dlaczego przed 14 uważasz za ranek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]a ja już wiem ...... bo otwarłam Twojego blogaska raniutko ....napisałam odpowiedź i potem zabierali mi neta .....i wysłałam nieczytając jak wysyłałam wiadomości [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]a ja już wiem ...... bo otwarłam Twojego blogaska raniutko ....napisałam odpowiedź i potem zabierali mi neta .....i wysłałam nieczytając jak wysyłałam wiadomości [/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] A no chyba że, to teraz już wszystko rozumiem :) jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='agaciaaa']A no chyba że, to teraz już wszystko rozumiem :) jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol:[/quote] :modla: :modla: :modla: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]o dzięki za wybaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześc Agaciu :calus: [url]http://images30.fotosik.pl/79/e7df7c0cae651ce7.jpg[/url] No szacuneczek normalnie obrózka i zabawki świetne :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:modla: :modla: :modla: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]o dzięki za wybaczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] nie ma za co, znaj moje dobre serce :evil_lol: :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Cześc Agaciu :calus: [URL]http://images30.fotosik.pl/79/e7df7c0cae651ce7.jpg[/URL] No szacuneczek normalnie obrózka i zabawki świetne :loveu:[/quote] Cześć Sylwuś :loveu: Świetne, bo z biedronki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doberek:loveu: ale zakupowe szalenstwo:loveu::loveu: Ta suka ma chyba za dobrze:eviltong: Quote
Matusz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy i dobrej nocki życzymy :smile:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='furciaczek']doberek:loveu: ale zakupowe szalenstwo:loveu::loveu: Ta suka ma chyba za dobrze:eviltong:[/quote] Dobry Gosiu :loveu: No przecież wiesz, że ma za dobrze :loveu: nic nowego :evil_lol: [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy i dobrej nocki życzymy :smile:[/B][/COLOR][/quote] dziękujemy i nawzajem :) Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no wiem wiem... tez bym tak chciala miec:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='furciaczek']no wiem wiem... tez bym tak chciala miec:loveu:[/quote] moge Cie adoptować :evil_lol: chcesz? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='an_bzik']Dobranoc dziewczynki! ;)[/quote] Dobranoc Aniu :bye: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='agaciaaa']moge Cie adoptować :evil_lol: chcesz? :evil_lol:[/quote] a to mozna byc adoptowanym kilka razy?? jesli tak to sie zgadzam:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='furciaczek']a to mozna byc adoptowanym kilka razy?? jesli tak to sie zgadzam:loveu:[/quote] czemu nie :evil_lol: to przyjeżdżasz do mnie czy tak na odległość? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='agaciaaa']czemu nie :evil_lol: to przyjeżdżasz do mnie czy tak na odległość? :evil_lol:[/quote] mozez mnie adoptowac wirtualnie:loveu: zaraz Ci podam nr mojego konta:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='furciaczek']mozez mnie adoptowac wirtualnie:loveu: zaraz Ci podam nr mojego konta:evil_lol::evil_lol:[/quote] materialistka!!!! :shake: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='agaciaaa']materialistka!!!! :shake:[/quote] chce Ci poprostu zaoszczedzic troche czasu... co bedziesz latac po sklepach za zabawkami dla mnie skoro sama moge sobie kupic:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='furciaczek']chce Ci poprostu zaoszczedzic troche czasu... co bedziesz latac po sklepach za zabawkami dla mnie skoro sama moge sobie kupic:evil_lol:[/quote] Ty sie o mnie tak nie troszcz :evil_lol: na początek moge Ci wysłać jedną z Sary zabawek dziś kupionych :evil_lol: :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='agaciaaa']Ty sie o mnie tak nie troszcz :evil_lol: na początek moge Ci wysłać jedną z Sary zabawek dziś kupionych :evil_lol: :diabloti:[/quote] No wiesz co:shake: uzywane zabaki chcez mi dawac:placz: Quote
Recommended Posts