agaciaaa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]ale milusie fotki senne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] dziękujemy :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Ale wiesz przypominam, na wszelki wypadek :grins: :evil_lol: Jak jej nie kochac? :loveu:[/quote] Nie bój żaby, za pare lat będę wspominać taką jedną, co to ją toster gonił :diabloti: No ja nie wiem, wszyscy ją kochają :loveu: chociaż czasami troszke mniej :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jaka sliczna spiaca krolewna:loveu: i ten nochalek rozkoszny:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Toster to mój znak rozpoznawczy :evil_lol: - Znasz FiGe? - Jaką FiGe? - Taka jedna z dogo. - Nieeee, raczej nie. - No ta od tostera. - Aaaaaa, wiem! :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='furciaczek']jaka sliczna spiaca krolewna:loveu: i ten nochalek rozkoszny:loveu:[/quote] dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam całować ten nochalek :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Toster to mój znak rozpoznawczy :evil_lol: - Znasz FiGe? - Jaką FiGe? - Taka jedna z dogo. - Nieeee, raczej nie. - No ta od tostera. - Aaaaaa, wiem! :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: A nóżki ostatnio nie dzwoniły? :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 witam ale zescie sie rozgadaly tak samo jak u Sylwii nie dam rady tego wszystkiego dzisiaj przeczytac obiecuje poprawe jutro, pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nózki wzięly urlop i nie dzwoniły juz jakiś czas :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Marta_Ares']witam ale zescie sie rozgadaly tak samo jak u Sylwii nie dam rady tego wszystkiego dzisiaj przeczytac obiecuje poprawe jutro, pozdrawiam[/quote] Nie musisz czytać, to same głupoty :evil_lol: Ale fotki gdzieś tam są :razz: [quote name=':: FiGa ::']Nózki wzięly urlop i nie dzwoniły juz jakiś czas :eviltong:[/quote] Bo słoneczko ostatnio słabo przygrzewa w główke :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jak z ostatnich badań wynika ja samym powietrzem potrafię się naćpać, słoneczko tylko ten stan potęguje wprawdzie ale nie jest konieczne :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jak z ostatnich badań wynika ja samym powietrzem potrafię się naćpać, słoneczko tylko ten stan potęguje wprawdzie ale nie jest konieczne :evil_lol:[/quote] Zazdroszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tego narkotyku Ci nigdy nie zabraknie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przynajmniej póki będziesz żyć :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Zazdroszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tego narkotyku Ci nigdy nie zabraknie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przynajmniej póki będziesz żyć :eviltong:[/quote]Gothusie to niezwykły gatunek :lol: Ja juz bede powolutku sie zbierac :evilbat: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gothusie to niezwykły gatunek :lol: Ja juz bede powolutku sie zbierac :evilbat:[/quote] Zbieraj sie zbieraj :diabloti: Miłego powrotu do szkoły :evil_lol: DOBRANOC :bye: Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [COLOR=Navy][B]Witam 3 września ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Doberek z raneczka...:multi: dziś chyba do szkółki :razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pimpek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Doberek z raneczka...:multi: dziś chyba do szkółki :razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] O tak.... Ja już po szkółce xD Jutro 7 lekcji xD A gdzie foty?:cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a nie, bo agaciaaaaaaa nie do szkółki :cool3: hej :multi: Quote
despera Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry:multi: Wszystko nadrobione, choć trochę mi to zajęło:mad: Słodka śpiąca Sarunia:loveu: Quote
lolka75 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 witamy w nowym roku szkolnym:placz: :diabloti: ....... Miziaki dla Sarenki;) :loveu: Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ufff, obejrzałam foteczki. Zabawa myszką była przednia :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witam 3 września ;)[/B][/COLOR][/quote] Witam ;) [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Doberek z raneczka...:multi: dziś chyba do szkółki :razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Dobry ;) Jaaaaa??? Ja za miesiąc :mdrmed: [quote name='Pimpek']O tak.... Ja już po szkółce xD Jutro 7 lekcji xD A gdzie foty?:cool3:[/quote] A ja jeszcze przed szkołą ;) mam jeszcze miesiąc :eviltong: Fotki jakieś zaraz wstawie :) [quote name='Tina.Sara']a nie, bo agaciaaaaaaa nie do szkółki :cool3: hej :multi:[/quote] Chociaż jedna wie ;) cześć :) Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='despera']Dzień dobry:multi: Wszystko nadrobione, choć trochę mi to zajęło:mad: Słodka śpiąca Sarunia:loveu:[/quote] Bry :) Gratuluje :evil_lol: mi by sie nie chciało :evil_lol: [quote name='furciaczek']dziendoberek:loveu:[/quote] Witanko :loveu: [quote name='lolka75']witamy w nowym roku szkolnym:placz: :diabloti: ....... Miziaki dla Sarenki;) :loveu:[/quote] O przepraszam, ja mam jeszcze wakacje :diabloti: Miziaki zaraz przekaże :loveu: [quote name='anetta']Ufff, obejrzałam foteczki. Zabawa myszką była przednia :evil_lol:[/quote] A no była była :evil_lol: [quote name='mia_mia']przeslodkie te spiace fotki:)[/quote] dziękujemy :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 3 fotki za to że byliście grzeczni ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/395/e12656330893e57d.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/73/e641ca3ef6873f32.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images13.fotosik.pl/63/8132ff98a8a04380.jpg[/IMG][/URL] Quote
emdziolek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Dżemdoberek dziewczynki:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts