Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojojoj no pomyślimy, pomyślimy albo dobra podzielimy się :diabloti:
Mój pies to kretyn:evil_lol: Jak słyszy fajerwerki to biega od okna do okna a jak do wypuszczę na balkon to skacze na barierki i ogląda z takim zaciekawieniem jak się błyska że ja konam ze śmiechu:cool3:

Posted

A myślałam że dal psów :evil_lol: W pierwszym przebłysku (i ostatnim zresztą) pomyślałam (tak tak wiem ja nie myślę ale tym razem jakoś mnie bozia na zakończenie roku oświeciła) "ona szykuje żarcie dla stada benków" ALe pochwili doszłam że niemożliwe i musi to być stado słoni :diabloti:

Posted

Oj dziewczynki, dziewczynki :mad::mad::mad: :diabloti: Luzia, Ty małpo :eviltong: zresztą nie tylko Ty :cool3:

[B]Mati luuuuzik,[/B] u mnie można gadać o wszystkim.. nawet beze mnie :evil_lol:

Jutro wracam :razz: już sie boje co mnie czeka :evil_lol: bądźcie grzeczni bo jak nie.... :mad:

kocham was :loveu::loveu::loveu:

Posted

[SIZE=5][COLOR=#ff0000][COLOR=darkorange]Oglądajcie nas dziś na TVN[/COLOR] o godz 19,45
w programie ''Uwaga''
[/COLOR][/SIZE][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9199647#post9199647"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...47#post9199647[/URL]:multi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']OJ luzia luzia :diabloti:

Agatko wracaj i opowiadaj !!:)[/quote]

Tak Pani Mod :evilbat:
E tam ja Ci nie wystarczam :evil_lol:

[quote name='K@$K@9!4!868']Kurde Luzia przyzwyczaiłam się do tamtego twojego avaterka :p[/quote]

Ale ten z Fuńczychem jest :cool3:

[quote name='agaciaaa']Oj dziewczynki, dziewczynki :mad::mad::mad: :diabloti: Luzia, Ty małpo :eviltong: zresztą nie tylko Ty :cool3:

[B]Mati luuuuzik,[/B] u mnie można gadać o wszystkim.. nawet beze mnie :evil_lol:

Jutro wracam :razz: już sie boje co mnie czeka :evil_lol: bądźcie grzeczni bo jak nie.... :mad:

kocham was :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Też Cie kocham :loveu:

wiedziałam :lol:

Dopiero?? :crazyeye: :evilbat::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Berek w 2008 :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Berek, berek haha :razz: Pomożesz nam zrealizowac nasz chytry plan:cool3: hie :)
Bo patrze że nie ma LUZI

Posted

[COLOR=Purple][B]witajcie Sarusie w nowym roczku!! :multi::multi::multi:

niech 2008 będzie dla Was szczęśliwszy, lepsiejszy, pogodniejszy, bogatszy :loveu: i w ogóle fajniejszy do tamtego:)

całuski!! :loveu:
[/B][/COLOR]