Hala Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ja tam biorę husia i nawet wiem jakiego Quote
Reno2001 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='Hala']ja tam biorę husia i nawet wiem jakiego[/quote] Brawo, brawo Hala :multi::multi::multi:. Kibicowałam od dawno Carmen i Olci. Teraz będę kibicowała następnemu twojemu podopiecznemu. Dziękuję Ci za wielkie serducho :loveu:. Quote
gwen Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 to ja jeszcze nic nie wiem ? ;) Którego husia? jak mi się marzy piesek... ekh... Quote
Hala Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 no właśnie o nim myslę........ ale to nic pewnego Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hala, nie daj sie prosić . Quote
Hala Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ja czekam na decyzję osoby, co ma suczkę. A poza tym...tęsknię za swoimi.... tęsknię. zto nie znaczy Olciu i Carmen,,że nie możecie do mnie wrócić,,, mój dom, zawsze wassz,,,zawsze...wy moją nadzieją. Quote
BIANKA1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Która to suczka ? Jest tu jej wątek? Quote
BIANKA1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Już wiem która ..........czytałam . :lol: Quote
Yona Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hala, Kochana... Wiesz, że mam maile z prośbą o jedną suczkę husky?... :) Często nawet nie zawracałam Ci tym głowy... bo Carmen i Olcia nie były do rozdzielenia... Quote
AMIGA Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [B]Halu[/B] i tak trzymaj :loveu: A jak tam Twoja nózka? Quote
Hala Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 spokojnie, spokojnie, jeszcze TZ ma coś do powiedzenia. ;) Quote
Yona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Hala']spokojnie, spokojnie, jeszcze TZ ma coś do powiedzenia. ;)[/quote] Jak to dobrze, że tylko "coś" :cool3: Quote
Hala Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 dziś jest tydzień jak pojechaliśmy z dziewczynkami do nowego domku. Chyba napiszę smsa do pana Marka, jak im siętam zyje? Quote
BIANKA1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Hala']dziś jest tydzień jak pojechaliśmy z dziewczynkami do nowego domku. Chyba napiszę smsa do pana Marka, jak im siętam zyje?[/quote] Napisz :loveu: Quote
Hala Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Pan napisał mi smsa. Że sie do siebie docierają. że dziewczynkli biegały po ogrodzie i że je sąsiedzi lubią. Przysłał też mmsa, ale nie mogłam wejsć. Quote
Neigh Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No tak:-) Czlowiek przez 3 dni nie podczytuje.........bo mało się na serce nie wykończył z powodu ucieczki tymczasa.......a tu takie zmiany. Ha Hala będzie miała kolejnego husky:-). A mówiłam klin klinem. Słuszna decyzja. Powinnaś spisywać te historie i wydać. Byś kupę kasy na kolejne zarobiła:cool3: Quote
Yona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A ja namawiam Halę, żeby teksty do ogłoszeń pisała... Ja jestem z tych wzruszających się szybko... No, Hala to mnie rozbeczeć migiem potrafi :cool1: Quote
Hala Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Śłuchajcie, pomóżcie mi w wyborze. Ciężko mi tak jakoś i nie wiem którego psa wybrać...a to straszne wybory są. Blisko poznania w Śremie, jest w lecznicy suńka, jak wygląda, zobaczycie na zdjeciach. I łamię się, czy jej nie zabrać. Ale jak wiecie husie bliskie memu sercu i prawdę mówiąc chciałąbym tą huseczkę. Plus zabrania husi..pewnie byłaby u mnie krótko bo ładna. A tamta chudzina musiałby by pewnie długo, conajmniej miesiąć jak nie dłuzej. Co robić? Do wieczora dałam sobie czas na podjęcie decyzji. TZ prawie ubłagany. Pomóżcie![url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80951http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79136[/url] Quote
Hala Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79136[/url] Quote
Yorija Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A obie? No nie umiałabym wybrać. Z jednej strony ta chudzina, ktora bida straszna a z drugiej huszczak. Ty masz doświadczenie z huszczakami. Może ją najpierw a jak ten szkielecik bedzie nadal szukał to ją po tem. Sama mówisz, że sunia piękna to szybko dom znajdzie. A co Ci serducho mówi? Quote
Hala Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Jest niedziela. Siedzę przed komputerem i patrzę w monitor. Za oknem świeci słońce i jest śliczna pogoda. Nie chce mi się ruszyć na spacer. Quote
BIANKA1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Hala']Jest niedziela. Siedzę przed komputerem i patrzę w monitor. Za oknem świeci słońce i jest śliczna pogoda. Nie chce mi się ruszyć na spacer.[/quote] Postaraj się o psa . Będziesz musiała sie ruszyć :diabloti: Quote
Recommended Posts