Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']ja tam biorę husia i nawet wiem jakiego[/quote]

Brawo, brawo Hala :multi::multi::multi:.
Kibicowałam od dawno Carmen i Olci.
Teraz będę kibicowała następnemu twojemu podopiecznemu.
Dziękuję Ci za wielkie serducho :loveu:.

Posted

ja czekam na decyzję osoby, co ma suczkę. A poza tym...tęsknię za swoimi.... tęsknię. zto nie znaczy Olciu i Carmen,,że nie możecie do mnie wrócić,,, mój dom, zawsze wassz,,,zawsze...wy moją nadzieją.

Posted

Hala, Kochana... Wiesz, że mam maile z prośbą o jedną suczkę husky?... :)
Często nawet nie zawracałam Ci tym głowy... bo Carmen i Olcia nie były do rozdzielenia...

Posted

Pan napisał mi smsa. Że sie do siebie docierają. że dziewczynkli biegały po ogrodzie i że je sąsiedzi lubią. Przysłał też mmsa, ale nie mogłam wejsć.

Posted

No tak:-) Czlowiek przez 3 dni nie podczytuje.........bo mało się na serce nie wykończył z powodu ucieczki tymczasa.......a tu takie zmiany.

Ha Hala będzie miała kolejnego husky:-). A mówiłam klin klinem. Słuszna decyzja.
Powinnaś spisywać te historie i wydać. Byś kupę kasy na kolejne zarobiła:cool3:

Posted

A ja namawiam Halę, żeby teksty do ogłoszeń pisała...
Ja jestem z tych wzruszających się szybko...
No, Hala to mnie rozbeczeć migiem potrafi :cool1:

Posted

Śłuchajcie, pomóżcie mi w wyborze. Ciężko mi tak jakoś i nie wiem którego psa wybrać...a to straszne wybory są. Blisko poznania w Śremie, jest w lecznicy suńka, jak wygląda, zobaczycie na zdjeciach. I łamię się, czy jej nie zabrać. Ale jak wiecie husie bliskie memu sercu i prawdę mówiąc chciałąbym tą huseczkę. Plus zabrania husi..pewnie byłaby u mnie krótko bo ładna. A tamta chudzina musiałby by pewnie długo, conajmniej miesiąć jak nie dłuzej. Co robić? Do wieczora dałam sobie czas na podjęcie decyzji. TZ prawie ubłagany. Pomóżcie![url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80951http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79136[/url]

Posted

A obie?
No nie umiałabym wybrać.
Z jednej strony ta chudzina, ktora bida straszna a z drugiej huszczak. Ty masz doświadczenie z huszczakami. Może ją najpierw a jak ten szkielecik bedzie nadal szukał to ją po tem. Sama mówisz, że sunia piękna to szybko dom znajdzie.
A co Ci serducho mówi?

Posted

Jest niedziela. Siedzę przed komputerem i patrzę w monitor. Za oknem świeci słońce i jest śliczna pogoda. Nie chce mi się ruszyć na spacer.

Posted

[quote name='Hala']Jest niedziela. Siedzę przed komputerem i patrzę w monitor. Za oknem świeci słońce i jest śliczna pogoda. Nie chce mi się ruszyć na spacer.[/quote]
Postaraj się o psa . Będziesz musiała sie ruszyć :diabloti: